Testosteron gel

Somatodrol - za ekstremnu čvrstoću mišića

Povećava razinu testosterona i HGH-a.
  • veći postotak mišića
  • više energije
  • bolje definirano tijelo
  • brži rezultati
 
Testosteron gel

Testosteron gel je hormonska nadomjesna terapija za muškarce

Testosteron je hormon koji muško tijelo proizvodi samo, posve prirodno, a njegov manjak u tijelu smanjuje libido, mišićnu masu i druge muške karakteristike. Muškarac koji je stalno umoran i bezvoljan, nema spolne želje, ima problema s erekcijom, možda nakon laboratorijskih pretraga dobije preporuku za hormonsko liječenje. Testosteron gel je hormonska nadomjesna terapija za muškarce, ali ga ne smiju koristiti muškarci koji boluju od raka prostate ili raka dojke, a ni oni koji su alergični na bilo koji sastojak gela.

Testosteron gel nije lijek za impotenciju, a ni za muški sterilitet, ne smiju ga uzimati muškarci mlađi od 18 godina, a ni žene ukoliko ne žele dobiti neke muške karakteristike. Nadomjesnu hormonsku terapiju smijete započeti nakon pregleda prostate i u dogovoru s liječnikom. Muškarci koji imaju neku srčanu, bubrežnu ili bolest jetre moraju biti jako oprezni, kao i muškarci koji pate od visokog tlaka. Svaku nuspojavu shvatiti ozbiljno i javiti se liječniku.

Testosteron gel kod sportaša izaziva pozitivan test na doping

Kako manjak testosterona djeluje na gubitak snage i ostalih muških obilježja, tako vam hormonska nadomjesna terapija vraća vaš duboki glas i dlake na tijelu, ali i povećava spolnu želju i fizičku snagu. Zato testosteron gel kod sportaša izaziva pozitivan test na doping, pa sportaši ukoliko ne žele biti diskvalificirani ne bi trebali koristiti ovaj gel prije i tijekom službenih natjecanja. Nakon upotrebe gela treba dobro oprati ruke, jer se hormon može prenijeti s kože na kožu dodirom.

Prije nego što počnete koristiti testosteron gel, potrebno je napraviti dvostruku kontrolu krvi, a tijekom uzimanja gela krv bi trebalo kontrolirati barem svakih 6 mjeseci. Spolni odnos smijete imati tek kada se gel potpuno upije i koža osuši. Ako imate visok krvni tlak ili problem zgrušavanja krvi zbog kojeg ste na antikoagulansima morate se prije početka hormonske terapije posavjetovati sa svojim liječnikom. Ako tijekom terapije krenu problemi s prostatom odmah posjetite liječnika, isto vrijedi i ako se pojavi alergija.

Testosteron gel popravlja vaš seksualni život iako nije lijek za potenciju

Manjak testosterona u muškom tijelu muškarcu stvara puno različitih problema, pa i gubitak spolne želje za koji nije kriva impotencija. Hormonska terapija vraća muškarcu bitna muška obilježja. Istina je testosteron gel popravlja vaš seksualni život iako nije lijek za potenciju, probuditi će se vaš libido, imat ćete češće i duže erekcije i više želje za seksom. Gel nemojte nanositi na penis i oko njega, jer može izazvati ozbiljne iritacije na tim nježnim mjestima.

Testosteron gel nanosite u tankom sloju na čistu i suhu kožu u zoni trbuha, ruku, ramena i pričekajte pet do deset minuta da ga koža dobro upije i tek onda se obucite. Obavezno dobro operite ruke, pogotovo ako živite s partnericom i djecom jer se gel dodirom prenosi s kože na kožu. Držite se propisanih doza i mjera opreza, a za svaku neobičnu reakciju konzultirajte liječnika. Ne prekidajte naglo hormonsku terapiju bez dogovora sa svojim liječnikom, ne povećavajte dozu na svoju ruku.


Tagovi:

Somatodrol - za ekstremnu čvrstoću mišića

Povećava razinu testosterona i HGH-a.
  • veći postotak mišića
  • više energije
  • bolje definirano tijelo
  • brži rezultati