Testosteron flasteri

Somatodrol - za ekstremnu čvrstoću mišića

Povećava razinu testosterona i HGH-a.
  • veći postotak mišića
  • više energije
  • bolje definirano tijelo
  • brži rezultati
 
Testosteron flasteri

Testosteron flasteri imaju prednost pred ostalim hormonskim lijekovima

Kod niskog testosterona pomaže jedino nadomjesna hormonska terapija, ali nju vam može prepisati na recept jedino liječnik koji je pregledom i pretragama i utvrdio niski T. Hormonska nadomjesna terapija za muškarce se pojavljuje u obliku krema, gelova, sprejeva, injekcija, testosteronskih kuglica (pelete), otopina, testosteronske tablete. Svi ovi oblici nadomjesnog testosterona ne odgovaraju svim muškarcima sa niskim T, no, testosteron flasteri imaju prednost pred ostalim hormonskim lijekovima jer je doza flastera zadana i manja je opasnost od predoziranja.

Testosteron flasteri se mogu dobiti samo na recept i kada vam liječnik utvrdi nisku razinu T informirajte se koji oblik testosterona je za vas najprikladniji. Flasteri su komotna i komforna nadomjesna terapija jer ih je lako aplicirati na kožu i koža će upiti hormone sa flastera u predviđenom vremenu. Držite se preporučene vremenske dinamike u mijenjanju flastera i ostalih uputa za ovakvu terapiju i nema opasnosti da ćete jedanput unijeti previše drugi put premalo testosterona.

Testosteron flasteri kao i svaki drugi hormonski lijek mogu imati nuspojave

Ako se odlučite na nadomjesnu hormonsku terapiju testosteronom posavjetujte se sa svojim liječnikom ako se već liječite od nekih drugih bolesti to je jako važno. Naime, testosteron flasteri kao i svaki drugi hormonski lijek mogu imati nuspojave, ako imate probleme sa zgrušavanjem krvi i uzimate antikoagulanse, postoji opasnost od srčanog ili moždanog udara. Ako već imate problema sa prostatom, realna opasnost je da se na ovoj terapiji sve otme kontroli i dobijete rak prostate.

Testosteron flasteri se trebaju s oprezom koristiti i kod kroničnih bolesti jetre, bubrega ili dijabetesa, a osobe koje se liječe od bilo kojeg oblika karcinoma moraju biti naročito oprezne. Na mjestu gdje aplicirate flaster može se pojaviti nadraženost kože, crvenilo, peckanje, osip ili bolovi u leđima, ako je to kratkotrajna pojava i brzo prođe, ne brinite, ali ako potraje i postane intenzivnije, odmah se javite svom liječniku. U nuspojave (pozitivne) spada i povećan libido, jača spolna želja i čvršća erekcija.

Koliko koštaju i gdje se kupuju testosteron flasteri

Kao prvo, bez recepta ne možete dobiti hormonsku nadomjesnu terapiju za muškarce. Zatim, kada ste dobili recept ovisi u kojoj državi živite, kakvo zdravstveno osiguranje imate i u kojoj ljekarni kupujete. O tome svemu ovisi koliko koštaju i gdje se kupuju testosteron flasteri, imajte na umu da nemaju sve ljekarne ove testosteronske lijekove, provjerite prije preuzimanja recepta imaju li vaše najbliže ljekarne ove flastere ili ih možda imaju neke online ljekarne, ako ih naručujete cijena se može povećati.

Testosteron flasteri nemojte koristiti prije pretrage glukoze u krvi, jetrenih proba i testa zgrušavanja krvi, testa hemoglobina i hematokrita, mjerenja razine testosterona i pregleda prostate. Flaster aplicirajte noću, na bedro, leđa, trbuh ili ruku. Kada skidate stari flaster, nastojte uvijek aplicirati novi flaster na novo mjesto, na isto mjesto nemojte više od dva puta u tjedan dana stavljati flaster. Nakon pranja, tuširanja ili plivanja treba proći najmanje tri sata prije nego što nalijepite flaster na potpuno suhu kožu.


Tagovi:

Somatodrol - za ekstremnu čvrstoću mišića

Povećava razinu testosterona i HGH-a.
  • veći postotak mišića
  • više energije
  • bolje definirano tijelo
  • brži rezultati