Testiranje spermija

Maxatin - za povećanje volumena sperme

Za snažnu i obilnu erekciju.
  • povećaj svoju seksualnu ejakulaciju za 500%
  • poboljšaj kvalitetu svojih erekcija
  • bolji seksualni užitak
  • iskusite višestruke muške orgazme
  • pojačajte vjeru u sebe i svoje samopouzdanje
 
Testiranje spermija

Što je testiranje spermija?

Muški spolni sustav je vrlo kompleksan te ako nismo medicinski stručnjaci, male su šanse da smo upoznati s cijelom pričom o muškom spolnom sustavu. Radi se o kompleksnim procesima koji se događaju u našim tijelima svaki dan. Plodnost svakog muškarca bitna je za stvaranje obitelji, a kako nekada žene imaju problema sa začećem, tako iste probleme mogu imati i muškarci. Spolne stanice kod muškaraca mogu biti nekvalitetne, nepokretne ili u premalom broju. Da bismo bili sigurni kod pokušaja začeća, pametno je napraviti testiranje spermija. Testiranje spermija možete obaviti u raznim klinikama, kao i u privatnim ustanovama koje obave testiranje unutar jednoga dana. Sve što je potrebno napraviti je dostaviti uzorak sperme koji se obrađuje u laboratoriju, a zatim kasnije otići na konzultacije u kliniku kako biste znali pročitati nalaz. U ovome članku objašnjavamo proces testiranja spermija te donosimo savjete kako možete povećati kvalitetu svojih spolnih stanica i povećati šanse za začećem.

Testiranje spermija i spermiogram - kako odrediti kvalitetu spolnih stanica?

Analiza kvalitete sperme koja se radi u laboratoriju zove se spermiogram. Kada se naručite za testiranje spermija, ono što zapravo radite jest svoj spermiogram. Nalaz sadrži mnoge aspekte koji Vam mogu pomoći ustanoviti koliko je kvalitetno Vaše sjeme. Na spermiogramu se gleda volumen, broj spermija, pokretljivost spermija, vitalnost spermija, morfologija spermija. Čitati takav nalaz nije moguće bez stručne osobe, a nismo u mogućnosti jasno Vam reći sve bitne informacije da biste to mogli obaviti samostalno. Srećom, prilikom svakog testiranja analizu nalaza čita Vam doktor kod kojeg ste obavili testiranje spermija. On može utvrditi imate li dovoljan i zdrav broj spermija, jesu li Vaše spolne stanice generalno pokretljivi spermiji ili nepokretljivi. Isto tako može iščitati vitalnost i kvalitetu Vašim spolnih stanica. Testiranje spolnih stanica u klinikama ne košta puno te je moguće priuštiti si neovisno o socio-ekonomskom statusu. Ukoliko Vas zanima koliko je plodna Vaša sperma, savjetujemo da odete na testiranje i budete sigurni.

Testiranje spermija - rade li se dodatne pretrage?

Premda svaka klinika ima svoju politiku, postoje dodatne pretrage koje se mogu napraviti kada su u pitanju lošiji rezultati analize spolnih stanica. Mikrobiološka pretraga je najčešća, a povezuje se s aglutiniranim spermijima. Uzrok tome često su bakterije ili infekcije koje se onda na mikrobiološkoj analizi lako ustanove te kasnije uklone. Kada je problem pokretljivost spolnih stanica, doktori upućuju na HOS test koji može pronaći uzroke ovog problema. Kod težih oblika raznim bolesti ili kada nije pronađen dovoljan broj spolnih stanica u uzorku, postoji više opcija na koje se pacijent može naručiti. Ponekad se uzrok otkrije odmah, a ponekad doktori moraju raditi više pretraga da bi ustanovili što je problem. Testiranje spermija je generična procedura koja se uz pomoć stručnjaka lako čita i pomoći će Vam ustanoviti koliko ste plodni. Ukoliko Vas zanima testiranje spermija, naručite se u klinikama ili putem javnog zdravstva i otkrijte informacije koje Vas zanimaju. Rezultati dolaze ovisno o tome gdje se radili testiranje, a već i sami znate da ćete kod privatnika brže doznati informacije koje Vas zanimaju.


Tagovi:

Maxatin - za povećanje volumena sperme

Za snažnu i obilnu erekciju.
  • povećaj svoju seksualnu ejakulaciju za 500%
  • poboljšaj kvalitetu svojih erekcija
  • bolji seksualni užitak
  • iskusite višestruke muške orgazme
  • pojačajte vjeru u sebe i svoje samopouzdanje