motion free

BSP Corrector - za ravna leđa bez bolova

Izravnajate leđa bez operacije

 • nema grba i savijenih leđa
 • razvija mišiće leđa i mišićno pamćenje
 • nema bolova u kralježnici i zdjelici
 • poboljšanje seksualnosti sada i u budućnosti
 • ne izaziva iritaciju
 • jednostavno korištenje na svim mjestima

Steznik za leđa

Sponzorirano

Steznik za leđa

Zašto je važno razmotriti steznik za leđa?

Nešto više od 50% ljudi svake godine iskusi neugodnu bol u donjem dijelu leđa. S navedenom statistikom dolazimo do zaključka da su bolna leđa i nepravilno držanje jedan od najčešćih zdravstvenih problema današnjice. Bol u leđima je najčešća pojava kod osoba u dobi između 25 i 45 godina, a razlozi pojave boli mogu biti mnogobrojni. Glavni krivac za bolove u leđima je nepravilno držanje, sjedilački način života i premalo fizičke aktivnosti. Jedna od metoda liječenja bolova u leđima je steznik za leđa.

Steznik za leđa nam može dati prijeko potrebnu podršku i poduprijeti naš lumbalni dio kralježnice. Zašto je važno razmotriti korištenje navedenih steznika? Steznici imaju za cilj smanjiti pretjerane sile koje se mogu vršiti nad našom kralježnicom. Oni također učvršćuju kralježnicu i tjeraju na pravilnije i uspravnije držanje. Navedeni steznik se preporučuje svima onima koji se bave sjedilačkim poslom, svima onima koji svakodnevno dižu teške terete, kao i svima onima koji jednostavno žele poboljšati svoje držanje.

Da li steznik za leđa ima svojih prednosti?

Sve što daje dodatnu potporu našem tijelu ima svoje dodatne prednosti. Steznik za leđa nam donosi sljedeće prednosti: Pružanje podrške leđima – Osobe koje nose steznik za leđa tvrde da su bolovi u leđima nestali, i da im je pojas popravio sveukupno držanje. Ograničava kretanje – Ukoliko ste se susreli s ozljedom leđa, tada vam previše kretanja može uzrokovati neugodnosti i bol. Steznik će ograničiti vaše kretanje i omogućiti potpun oporavak. Smanjuje bol – Određeni steznici dolaze s grijaćim elementima, dok drugi nude mogućnost masaže. Obje vrste nude uklanjanje boli i ispravnije držanje.

Poboljšava držanje – Osobe koje koriste navedene steznike tvrde kako im se držanje izravnalo i kako se ne bore s ispravljanjem prilikom određenih aktivnosti. Da li navedeni steznici imaju svoje mane? Mogu uzrokovati iritaciju kože ukoliko ne pristaju pravilno i mogu vam dati osjećaj lažne sigurnosti. Njihovo nošenje se preporučuje samo za vrijeme radnih sati, i nakon skidanja je poželjno blago istezanje i odmaranje leđa. Morate dati svome tijelu i potreban odmor, kako ne bi došlo do privikavanja.

Gdje kupiti steznik za leđa?

Steznik za leđa se danas može kupiti u gotovo svakoj ljekarni, drogeriji, trgovini sportske opreme i online. Kako odabrati pravilan steznik? Preporuka je da na prodajnom mjestu zatražite mišljenje stručnjaka. Navedite ukoliko postoje određeni bolovi i gdje se oni pojavljuju. Ukoliko želite navedeni steznik uzeti preventivno, tada obratite pozornost na onaj koji vam je najugodniji. Steznik za leđa se odabire prema problemu i namjeni. Oni se također odabiru prema vašoj veličini i namjeni.

Savjetujemo vam da probate više modela prije nego se odlučite na kupnju jednog. Obratite pozornost na to da vas steznik stegne, ali da je opet ugodan i da možete funkcionirati uz pomoć njega. Stručnjaci navode kako je navedeni steznik najbolje nositi za radnih sati, i skinuti ga kada ste doma i u stanju opuštenosti. Iako imaju mnogobrojne prednosti, razni steznici i pojasevi mogu naučiti naše tijelo na dodatnu potporu, što može stvoriti problem u kasnijem i samostalnom funkcioniranju. Ne zaboravite voditi brigu o sebi i svome zdravlju.

Tagovi:

motion free

BSP Corrector - za ravna leđa bez bolova

Izravnajate leđa bez operacije

 • nema grba i savijenih leđa
 • razvija mišiće leđa i mišićno pamćenje
 • nema bolova u kralježnici i zdjelici
 • poboljšanje seksualnosti sada i u budućnosti
 • ne izaziva iritaciju
 • jednostavno korištenje na svim mjestima