Probolan 50 - za brzi rast mišića

Do impresivnih mišića u samo nekoliko tjedana

  • brza pretvorba masti u mišiće
  • povećava snagu
  • izdržljivost
  • motivaciju

 

Steroidi za definiciju

Sponzorirano

Steroidi za definiciju

Steroidi za definiciju i što su steroidi?

Kako bi povećali svoju mišićnu snagu i kako bi dosegli snagu izvan prirodnih granica, mnogi se odluče na konzumaciju anabolno-androgenih steroida ili skraćeno AAS. Anabolički se tako odnosi na poticanje samog rasta, dok se androgeni odnose na razvoj muških spolnih karakteristika. Steroidi za definiciju su anabolički androgeni asteroidi, točnije riječ je o sintetičkom obliku testosterona koji je glavni muški hormon. Navedeni steroidi utječu na različite dijelove tijela osobe koja ih konzumira, točnije oni utječu na; Mišiće, folikule kose, kosti, jetru, bubreg, reproduktivni i živčani sustav.

Testosteron je hormon koji ljudi prirodno proizvode. Kod muškaraca njegova razina se povećava u pubertetu kako bi se razvile muške osobine kao rast dlaka, dublji glas, seksualni nagon i povećana mišićna masa. Steroidi za definiciju se često nalaze u upotrebi kada je riječ o bodybuildingu, ali oni se isto tako koriste i u druge svrhe. Prednosti anaboličkih steroida možemo svrstati u sljedeće: Povećanje mišićnog tkiva, smanjen postotak masti, veća opća snaga i snaga mišića, poboljšani oporavak od vježbi ili ozljeda, bolja izdržljivost mišića. Sve navedene prednosti su uglavnom korisne za sportaše koji žele poboljšati masu i snagu.

Steroidi za definiciju i da li njihovo korištenje ima nuspojave?

Unatoč svim njihovim prednostima, steroidi za definiciju imaju nekoliko nuspojava koje variraju ovisno o dozi. Glavne nuspojave vezane za steroide su: Povećani rizik od nastanka srčanih bolesti, steroidi u kombinaciji s vježbama otpora mogu dovesti do povećane veličine komore srca i krvnog tlaka. Povećanje agresivnog ponašanja, upotreba steroida je usko povezana s pojačanom agresijom i impulzivnošću. Može dovesti do poremećenog pogleda na tijelo. Oštećenje jetre, oralno uzimanje steroida često dovodi do pretjeranog rada jetre i ostalih organa povezanih sa probavom. Nastanak ginekomastije ili muških grudi.

Može uzrokovati smanjenju proizvodnju testosterona što dovodi i do smanjene funkcije testisa. Može doći do neplodnosti radi smanjenja proizvodnje spermija. Može isto tako doći do rane ćelavosti. Kod žena steroidi za definiciju donose nuspojave u obliku: Dubljeg glasa, promjena na licu kao i u rastu kose, nepravilni menstrualni ciklus, smanjena veličina grudi, neplodnost. Steroidi se koriste danas isključivo na vlastitu odgovornost. Brojnim zdravstvenim istraživanjima je utvrđeno kako steroidi imaju više mana nego prednosti i da njihovo dugoročno korištenje može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema.

Steroidi za definiciju i da li oni opasni?

Upotreba steroida dolazi s gore navedenim rizicima, što ih naravno čini potencijalno opasnima za većinu ljudi. Steroidi za definiciju mogu bitno utjecati na naše zdravlje, osobito vezano za krv i kolesterol. Steroidi mogu povećati hemoglobin te hematokrit, dva markera koji su važni za opskrbu kisika kroz tijelo. Njihovo povećanje povećava rizik za srčani i moždani udar. Isto tako oni mogu smanjiti dobar kolesterol ili HDL i povećati loš kolesterol ili LDL, što također pridonosi razvoju srčanih bolesti.

Mogu povećati rad jetre i dovesti do njene disfunkcije. Isto tako steroidi za definiciju donose i rizik od infekcije zato što se većina proizvodi u ilegalnim laboratorijima. Steroidi su danas većinom ilegalni, i to sa razlogom. Ako se odlučite na nabavku ilegalnih steroida tada budite spremni na snošenje zakonskih posljedica. Danas je na tržištu sportskih preparata i dodataka prehrani dostupno mnoštvo proizvoda koji na sigurniji način daju slične rezultate steroidima, jedino je bitno da se prije njihove kupnje detaljno savjetujete sa stručnjakom o dobrim i lošim stranama.

Tagovi:

Probolan 50 - za brzi rast mišića

Do impresivnih mišića u samo nekoliko tjedana

  • brza pretvorba masti u mišiće
  • povećava snagu
  • izdržljivost
  • motivaciju