Sredstvo za uklanjanje bradavica

Keramin - učinkovit u borbi protiv psorijaze

Neka psorijaza postane stvar prošlosti
 • uklanja svrbež i ljuštenje
 • uklanja psorijatične naslage
 • sprječava recidiv
 • vraća koži zdravlje
 • aktivira prirodne zaštitne funkcije kože
 • ne iritira kožu
 • sadrži prirodne komponente
Sredstvo za uklanjanje bradavica

Sredstvo za uklanjanje bradavica i što su one

Male izrasline koje mogu nastati na površini vaše kože nazivaju se virusne bradavice. One nastaju djelovanjem humanim papiloma virusom, a većina ljudi ih je imala u nekom trenutku života. Ako ste i vi primijetili da vam se negdje pojavila bradavica, sigurno vas zanima gdje se može nabaviti sredstvo za uklanjanje bradavica. Virusne bradavice koje se znaju povremeno pojaviti na tijelu mogu za mnoge predstavljati veliki problem. Iako su poprilično bezopasne za vaše zdravlje, bradavice ipak mogu predstavljati estetski problem i vjerojatno bi ih se rado riješili. Ako izrastu na nezgodnom mjestu, kao što je to intimna zona, stopalo, među prstima ili pod noktom, bradavice mogu čak postati i bolne. Upravo zato je dobro pronaći dobro sredstvo za uklanjanje bradavica uz koje možete biti sigurni da će te se riješiti ovog problema. Danas je uklanjanje jednostavan postupak, a postoje brojne metode koje možete isprobati bilo kod liječnika ili sa domaćim pripravcima.

Sredstvo za uklanjanje bradavica uz preporuku liječnika

Virusne bradavice mogu se pojaviti maltene bilo gdje na tijelu. Ova uzdignuća na površini kože mogu uzrokovati velike probleme ako su izrastu na nekoj nezgodnoj poziciji, a ovisno o tome gdje se nalaze će varirati i potreban tretman kako bi ih uklonili. Sredstvo za uklanjanje bradavica može doći kao preporuka vašeg liječnika ili možete sami kod kuće napraviti prirodno sredstvo koje vam može pomoći. Ako je bradavica bolna, upaljena ili je na nezgodnom mjestu na tijelu, ne preporučujemo da ju pokušavate sami ukloniti. U takvom slučaju je najbolje potražiti stručno mišljenje liječnika koji vas može uputiti na pravu metodu ili će vas poslati specijalistu koji će u čas oka riješiti vaš problem sa bradavicama. S druge strane, ako bradavica nije bolna i upaljena, a nalazi se na pristupačnom mjestu, uvijek možete isprobati neko domaće sredstvo za uklanjanje bradavica. Kada pronađete sredstvo koje funkcionira za vas, virusna bradavica će sama od sebe otpasti kroz nekoliko dana.

Sredstvo za uklanjanje bradavica uz prirodne metode

Ako se obratite liječniku s ciljem da vas uputi na sredstvo za uklanjanje bradavica, gotovo sigurno će te dobiti termin za krioterapiju. Radi se o izrazito efikasnoj metodi uklanjanja bradavica koja uključuje to da ih se zamrzava u njihovom korijenu na temperaturu od -45 °C. Bradavice se radi ovog postupka s vremenom osuše pa same od sebe otpadnu, a najčešće je potrebno ponoviti nekoliko tretmana za pravi rezultat. Osim krioterapije, postoje također brojni proizvodi koje možete nabaviti preko internetskih trgovina, a koji se reklamiraju kao efikasna metoda za uklanjanje bradavica. Ako radije ne bi odlazili do liječnika, uvijek imate opciju napraviti vlastito sredstvo za uklanjanje bradavica. Prva metoda je da natopite vatu sa po mogućnosti domaćim jabučnim octom i omotate ju oko dijela gdje je bradavica izrasla. Takav oblog nosite cijelu noć, a sutradan ga zamijenite sa svježim. Nakon otprilike 3 dana, bradavica će se posušiti i otpasti. Slični postupak možete isprobati sa limunom, sirovim krumpirom ili pastom od češnjaka.


Tagovi:

Keramin - učinkovit u borbi protiv psorijaze

Neka psorijaza postane stvar prošlosti
 • uklanja svrbež i ljuštenje
 • uklanja psorijatične naslage
 • sprječava recidiv
 • vraća koži zdravlje
 • aktivira prirodne zaštitne funkcije kože
 • ne iritira kožu
 • sadrži prirodne komponente