Silencil – što je i kako djeluje

Audiovico - protiv zujanja u uhu

Jedinstvena formula Audiovico mijenja Vaš život
 • učinkovito likvidira zujanje u ušima
 • brzo obnavlja slušni sustav
 • poboljšava sluh za čak 85%
 • zaustavlja uznapredovali gubitak sluha
 • poboljšava memoriju i koncentraciju za 150%
 • osigurava dug i relaksirajući san
Kamagra

Silencil u mnogim recenzijama predstavljaju kao hranu za mozak

Tinitus koji se manifestira kao zujanje u ušima, pištanje, zviždanje, zaglušenost i ostale vrste buke u glavi, je sve rašireniji i postaje globalni problem, a mnogi koji se muče s tinitusom poremećaj povezuju s novim 5G tehnologijama i štetnim elektromagnetnim utjecajima. Silencil u mnogim recenzijama predstavljaju kao hranu za mozak, ispitan je laboratorijski i čini se da ima obećavajuće rezultate. Potpuno prirodnog sastava, ove tablete su registrirane kao dodatak prehrani, a navodi se čak 28 različitih sastojaka.

Silencil tablete pomažu kod smetnji izazvanih bukom izvana, ali i kod klasičnog tinitusa koji se manifestira bukom u uhu koji nitko drugi ne može čuti, čak ni otorinolaringolozi koji pregledavaju bolesnika. Tinitus se obično slabo registrira i audio pregledima i većina ljudi se s njim jako muči. Ove tablete čini se pospješuju prohodnost slušnog kanala, djeluju na cirkulaciju krvi u spletu živaca u uhu i tako smanjuju zujanje u ušima ili ga potpuno eliminira.

Silencil tablete za tinitus možete nabaviti samo od proizvođača

Prirodni lijekovi često budu potisnuti od sintetičkih i kemijskih lijekova jer je farmaceutski lobi jači i bogatiji. Zato silencil tablete za tinitus možete nabaviti samo od proizvođača, na službenoj web stranici, a ovakva distribucija vam osigurava originalni proizvod, čuva vas od krivotvorina i internetskih varalica. Tablete su potpuno prirodnog sastava, a neki od sastojaka su ashwagandha, mucuna pruriens, zobena slama, vitamin B1 ili tiamin, vitamin B2 ili riboflavin, vitamin B6, gama-aminomaslačna kiselina-GABA, rhodiola, l-teanin, kapica, glog, kamilica, kalij i još mnogi drugi sastojci.

Silencil tablete za tinitus 100% pomažu i nemaju nikakvih nuspojava, njihov prirodni sastav garantira 0% rizika. Uzmite preparat na probu u 60 dana jamstva, ako vam ne pomogne vratite nepotrošene tablete i proizvođač će vam vratiti novac. Poboljšanje osjećate već nakon prve tablete, a sa svakom novom tabletom zujanje u vašim ušima će biti sve slabije i na kraju će posve nestati. Lijek je namijenjen svim dobnim skupinama.

Silencil tablete djeluju na moždano tkivo

Obzirom da medicina samo kod ozljeda i upala uha i kod vanjske buke zna pravi uzrok tinitusa, kod većine bolesnika se ne zna pravi uzrok tinitusa, pa nema ni pravog lijeka. Silencil tablete djeluju na moždano tkivo jer su istraživanja lijeka krenula od pretpostavke da negdje u mozgu postoji neka upala i da treba djelovati na tu nedijagnosticiranu infekciju i ove tablete tako i djeluju, liječe primarnu infekciju i zbog takvog liječenja to nesnosno zujanje nestaje.

Silencil tablete djeluju na uzrok i samo tako je moguće liječiti to neugodno stanje. Proizvođači su stvarajući ovaj neinvazivni lijek pošli od činjenice da je tinitus samo alarm, signal da se nešto događa u mozgu i stvorili su prirodni lijek koji nije kontraindiciran lijekovima koje uzimate zbog drugih bolesti. Aktivni sastojci ovih tableta djeluju na uzrok, smiruju upalu i oslobađaju vas nesnosne buke u vašoj glavi. Kada zujanje nestane, naspavat ćete se, ponovo ćete se družiti s ljudima i pomladit ćete se.


Tagovi:

Audiovico - protiv zujanja u uhu

Jedinstvena formula Audiovico mijenja Vaš život
 • učinkovito likvidira zujanje u ušima
 • brzo obnavlja slušni sustav
 • poboljšava sluh za čak 85%
 • zaustavlja uznapredovali gubitak sluha
 • poboljšava memoriju i koncentraciju za 150%
 • osigurava dug i relaksirajući san