Miralash - pojačivać trepavica

Miralash je ključ za prirodno duge, guste i zavodljive trepavice.

  • produžuje trepavice
  • podebljava ih
  • potamnjuje
  • daje im čvrstoću

 

Serum za rast trepavica ljekarna

Sponzorirano

Serum za rast trepavica ljekarna

Zavodljiv izgled uz serum za rast trepavica ljekarna

Želite izgledati zavodljivo, lijepo, fatalno ili dramatično, ali ni najbolja maskara ne “zamaskira” vaše slabe, blijede i rijetke trepavice. Ima tome lijeka, možete postići zavodljiv izgled uz serum za rast trepavica ljekarna online ili obična ima rješenje za vas. Ako vam se trepavice lome, ispadaju to je razlog više da se pobrinete za njih. Od ovog seruma će rasti bolje, gušće i tamnije i čak će se prirodno uvijati i vaš pogled činiti senzualnim.

Serum za rast trepavica ljekarna u paketu uz proizvod ima i upute za upotrebu, ali obzirom na efekt potamnjivanja možete ga koristiti i za trepavice i za obrve. Koristite ga šest do osam tjedana (dva mjeseca) dva puta dnevno i bit ćete oduševljeni rezultatima. I bez šminke ćete izgledati njegovano i dotjerano sa vrlo izražajnim očima jasno uokvirenim gustim, tamnim, prirodno uvijenim trepavicama i lijepo naglašenim tamnim lukom vaših obrva, kao da ste se upravo našminkali, a upravo to želite postići.

Serum za rast trepavica ljekarna je prirodan proizvod

Ono što je najvažnije kod svih kozmetičkih pripravaka je da u sebi ima što manje kemije i mogućih nuspojava. Zato će vam biti važno znati, serum za rast trepavica ljekarna je prirodan proizvod, djeluje postepeno i prirodno, zato ga je važno koristiti 6 – 8 tjedana da se rast potakne prirodno i da traje. Obično je jedno umakanje četkice dovoljno za obrve na oba oka, a možete serum koristiti i za obrve.

Važno je zapamtiti da se nakon što nanesete serum za rast trepavica ljekarna ne idete umivati ili tuširati, jer svaki kontakt s vodom prije nego što se serum upije može poništiti njegovo djelovanje. Provitamin B5 (pantenol) je baza uz ostale prirodne sastojke koji čine aktivnu formulu seruma koji hrani folikul (korijen) dlake svake trepavice i potiče je na rast. Praktično je nanositi serum navečer, prije spavanja, a nakon večernje njege lica i očiju, jer dok vi spavate serum će se lijepo upiti.

Serum za rast trepavica ljekarna hrani i štiti

Mnogima su trepavice rijetke, krhke i lomljive, a pore se nakon ispadanja zatvore i nova trepavica na mjestu ispadnute više nikada ne izraste. Serum za rast trepavica ljekarna hrani i štiti, hrani folikul čak i na mjestu gdje je trepavica ispala i tako osigurava da izraste nova. Zato trepavice koje se tretiraju serumom rastu gušće, jer izrastu i na upražnjenim mjestima. Serum novoizrasle trepavice čini jačim i elastičnijim i tako oh štiti od lomljivosti i ispadanja.

Dakle, serum za rast trepavica ljekarna nahrani i prazna mjesta koja pomalo nalikuju na nedostajući zub, samo su trepavice sitnije i nježnije pa to nije tako uočljivo na prvi pogled. Vitamini i ostali hranjivi sastojci ovog seruma vraćaju sjaj i ljepotu vašim trepavicama i obrvama, a time i sjaj i zavodljivost vašim očima. Uz samo malo redovitog truda i sami sebi ćete se više sviđati, a prijatelji će pokušavati pogoditi što je novo na vama, osim samopouzdanja kojim zračite.

Tagovi:

Miralash - pojačivać trepavica

Miralash je ključ za prirodno duge, guste i zavodljive trepavice.

  • produžuje trepavice
  • podebljava ih
  • potamnjuje
  • daje im čvrstoću