Serum za lice

Beauty Derm - brzi preparat za podmlađivanje

Mladalački izgled i nakon četvrtog desetljeća života
 • crte lica postaju jasnije, bore se smanjuju
 • nestaje opuštenost obraza i podbratka
 • koža postaje snježnobijela i sjajna
 • bez ubrizgavanja injekcijom
 • skinite s lica 10-20 godina
 • hrani i regenerira kožu
 • rezultati već nakon tjedan dana
 • razvija kolagen i regenerira "matrice" među stanicama
Serum za lice

Što je serum za lice

Serum je zapravo koncentrat ili eliksir koji u malim količinama vrlo efikasno djeluju na točno određene probleme i segmente kože. Serum za lice ima posebnu teksturu i upravo zbog toga je učinkovitiji nego kreme i rezultati djelovanja su uočljiviji u kraćem periodu korištenja.

Serum za lice pomaže kod nepravilnih tekstura kože, pomaže kod pojave akni i prištića. Također, u slučaju pojave mrlja na koži nakon upalnih procesa i hiperpigmentacija, gubitka čvrstoće i tonusa kože, te preranih znakova starenja, beživotnog tena i kada koža nema prirodni sjaj.

Serumi za lice će svojim sastojcima djelovati na način da će dubinski hraniti kožu koja je dehidrirana i beživotna, te na taj način će sprečavati starenje kože ili barem umanjiti efekt starenja kože. Njegu kože lica treba započeti već u dvadesetima, jer će se u tridesetima već puno izgubiti na elastičnosti i mladoliki izgled će se početi mijenjati. Serum za hidrataciju je odličan početak da na vrijeme krenete sa brigom o starenju kože lica.

Kako izabrati serum za lice

Ovisno za što vam serum treba, takav serum za lice ćete i nabaviti. Ako se želite boriti protiv bora, nabavit ćete serum protiv bora, ako vas muče hiperpigmentacijske mrlje i akne postoje serumi koji vam mogu pomoći za taj problem na licu. Ukoliko vam je potrebno hidratizirati kožu lica nabavit ćete serum za lice koji sadrži hijaluron, tako ćete vratiti vlažnost koži koži, pogotovo ako serum sadrži vitamin B5.

Serum koji sadrži keratolitičke kiseline poput niacinamid i termalnu vodu djelovat će protuupalno na akne i smanjiti dermatitis i crvenilo, naravno pazite sa je serum sa SPF zaštitom.

Serumi koji sadrže retinol pravi su tretman protiv starenja, jer pomažu uklanjanju dubokih bora i manje su vidljive. Kada koristite serum na bazi retinola serum u početku korištenja nanosite u vrlo malim količinama kako bi vam se koža naviknula na retinol jer je retinol vrlo snažan sastojak, te je potrebno otprilike par tjedana da se koža navikne na retinol.

Kako koristiti serum za lice

Prije svakog kozmetičkog tretmana uobičajen je postupak čišćenja kože na uobičajeni način kako to inače radite. Možete lice i vrat oprati i vodom i lagano posušiti prije nego nanesete serum za lice. Ovisno kakvu kožu imate, suhu, osjetljivu ili masnu, te ovisno što serumom na licu želite riješiti, bore, akne, dermatitis tako ćete svoju kožu njegovati.

Vi najbolje poznajete svoju kožu i kakve su potrebe vaše kože, a upotreba seruma ovisi što želite serumom postići. Ukoliko je serum na bazi vitamina C takvi serumi se obično na lice nanose ujutro kako bi koža bila svježa i pripremljena na cjelodnevne aktivnosti. Ukoliko serum sadrži hijaluronsku kiselinu mogu se nanositi i ujutro i navečer, ali u ujutro i navečer kao dupli tretman.

No serum za lice koji sadrži retinol se preporučuju kao dio večernjih tretmana kako bi retinol mogao djelovati bez vanjskih utjecaja sunca, prašine i smoga. Ujutro nakon noćnog tretmana retinolom obavite jutarnju rutinu čišćenja i njege kako biste krenuli svježeg lica u svoje dnevne obaveze. Ne zaboravite da nakon svakog tretmana serumima uvijek treba nanijeti kremu za lice koja će zaštiti lice jer niti jedan serum se ne koristi bez da se nakon njegove upotrebe nanese krema za lice.


Tagovi:

Beauty Derm - brzi preparat za podmlađivanje

Mladalački izgled i nakon četvrtog desetljeća života
 • crte lica postaju jasnije, bore se smanjuju
 • nestaje opuštenost obraza i podbratka
 • koža postaje snježnobijela i sjajna
 • bez ubrizgavanja injekcijom
 • skinite s lica 10-20 godina
 • hrani i regenerira kožu
 • rezultati već nakon tjedan dana
 • razvija kolagen i regenerira "matrice" među stanicama