Interskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu

Serum protiv bora

Sponzorirano

Serum protiv bora

Serum protiv bora oko očiju

Već vrlo rano pojavljuju se sitne bore oko očiju, tako da već u tridesetoj možete imati kolekciju bora oko očiju koje nastaju uslijed vanjskih utjecaja, ali i mimike lica prilikom smijanja. Smijanje je jako zdravo za psihu čovjeka i proizvodnju dopamina hormona sreće koji dalje utječe na proizvodnju drugih hormona, a time i sam metabolizam i imunitet ljudskog tijela.

Kako biste nježnu kožu oko očiju pravilno i na vrijeme počeli njegovati serum protiv bora za područje oko očiju je pravo rješenje koje će kožu oko očiju nahraniti i hidratizirati, te poravnati sitne borice koje se javljaju vrlo rano.

Najbolje je koristiti prirodne preparate, na primjer serum protiv bora koji sadrži prirodne sastojke poput smilja. Potražite serume koji sadrže ceramide jer ceramidi su prirodni sastavni dio naše kože koji sa godinama se manje proizvode uslijed starenja i vanjskih utjecaja, pa ih je potrebno nadoknaditi putem seruma, ulja i krema. Bez ceramida koža je više suha, gruba i puna bora, a manjak ceramida može dovesti i do psorijaze, dermatitisa, akni i ekcema.

Serum protiv bora na čelu

Bore na čelu su najotpornije bore kada ih želimo umanjiti ili otkloniti da nisu vidljive ili da ih barem malo ublažimo. Serum protiv bora na čelu je svojim sastavom jači u odnosu na serum protiv bora oko očiju gdje je koža najnježnija na licu.

Kozmetički preparati seruma sadrže kombinacije glikolne kiseline i piling sastojke kojima se uklanjaju mrtve stanice kože sa površine, drugi preparati u obliku seruma sadrže sastojak retinol koji će vrlo rado preporučiti brojni dermatolozi. Preparati koji sadrže retinol mogu se primjenjivati na cijelo lice, te se može koristiti na vrlo osjetljivoj koži, pa čak i na području oko očiju.

Serum koji sadrži retinol utječe na duboke bore upravo takve kakve se nalaze na čelu, te se već nakon vrlo kratkog vremena korištenja pokazuju prvi rezultati. Bore postaju zaglađenije i time manje vidljive, koža je hidratizirana i glatka, a tekstura kože je poput baršuna. Korištenje seruma na bazi retinola se preporučuje uvoditi postepeno kako bi se koža priviknula na ovaj sastojak, a nakon četiri mjeseca korištenja vaše bore na čelu će biti barem za trećinu manje vidljive.

Serum protiv bora na vratu i dekolteu

S obzirom da se velika većina koncentrira na lice i bore na licu koje svima pa i nama samima upadaju u oči, vrat i dekolte koji su također izloženi i vanjskim utjecajima sunca, ali i kretanjima mišića pokazuju znak starenja. Naročito vrat koji je kontinuirano u pokretima koji uzrokuju stvaranje okomitih i horizontalnih bora. Kada prije izlaska na sunce na lice nanosite kremu sa zaštitnim UV faktorom, ne zaboravite zaštititi i vrat i dekolte koji su također izloženi negativnom sunčevom djelovanju.

Serum protiv bora na vratu i dekolteu će vam pomoći da kožu nahranite i da se bore poravnaju jer i koži vrata i dekoltea je potrebna briga i njega. Uslijed starenja koža gubi elastičnost i čvrstoću, a ukoliko je suha bore su izraženije, te se uz sve to javljaju i hiperpigmentacijske mrlje.

Serum protiv bora vam svojim sastojcima može pomoći i da kožu nahranite, hidratizirate i da se riješite hiperpigmentacijskih mrlja. Sastojak niacinamid u nekim serumima upravo utječe na smanjivanje intenziteta mrlja.

Tagovi:

Interskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu