Interskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu

Serum za lice dm

Sponzorirano

Serum za lice dm

Serum za lice dm i dodatna njega lica

Ako ste primijetili da vaša koža djeluje nadraženo i umorno, i da je postala više suha nego inače, tada je došlo vrijeme da se upoznate s novim rutinama u njezi lica. Danas je potpuna njega lica nezamisliva i gotovo nemoguća bez seruma za lice. Što su zapravo serumi za lice? Serum možemo opisati kao tip proizvoda koji je specifičan po svojoj teksturi, kao i namjeni i učinku, a razlikuje se od krema po tome što je više usmjeren na specifične probleme poput suhe kože. Serumi isto tako pružaju specifičnu njegu i to već u malim količinama, zbog čega možemo čuti kako ih se naziva eliksirima ili koncentratom.

Korištenje seruma nam pomaže kod: Nepravilnosti na licu poput akni i prištića, nejednake teksture kože, pojava mrlja radi upalnih procesa, hiperpigmentacije, gubitka čvrstoće kao i tonusa kože, preuranjenih znakova starenja kao bora, beživotnog tena i nedostatka prirodnog sjaja. Ono najvažnije je svakako činjenica da serum dubinski hrani dehidriranu kožu i sprječava njeno prijevremeno starenje. Serum za lice dm je često pretraživani pojam, i to s pravim razlogom. Serume možemo kupiti u drogerijama, što znači da je serum za lice dm svakako pozitivan odgovor.

Serum za lice dm i prednosti korištenja seruma

Serum za lice dm ili bilo koji drugi serum će dati umornoj koži ili koži koja je pod stresom dodatnu vlažnost i energiju. Rezultat je osjetno glađa kao i mekša koža. Posebniji serumi nam mogu pomoći da posvijetlimo tamne pigmentacijske mrlje na licu. Isto tako važno je naglasiti i serume koji se koriste specifično na dijelovima očiju i usana kako bi uklonili vidljive znakove umora. Zašto je upotreba seruma važna? Svakodnevni vremenski uvjeti, neadekvatna njega, normalni proces starenja kože, sve navedeno traži dodatnu njegu lica.

Jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka u serumima će nam pomoći da uklonimo znakove umorne te beživotne kože i pružiti nam osjećaj trenutne vlažnosti i sjaja. Danas je najčešći uzrok za korištenja seruma svakako dehidrirana koža koja je na dodir hrapava a na izgled bez sjaja. Dehidrirana koža sa sobom donosi brojne neugodnosti poput crvenila, ljuštenja, osjećaja zategnutosti. Redovitim korištenjem seruma možemo osvježiti kožu, vratiti joj sjaj, pomoći kod tonusa i njene čvrstoće, riješiti se nepravilnosti na licu. Koji serum za lice dm odabrati? Nećete pogriješiti s bilo kojim izborom seruma, ali je važno da uz njega koristite i kombinaciju dnevne i noćne kreme za što bolji učinak.

Serum za lice dm i kako koristiti serum za lice?

Nanošenje seruma je poželjno raditi kada napravite svoje obavezno čišćenje kože na licu i vratu. Nakon što ste očistili lice uz pomoć određenog proizvoda za čišćenje lica vi ste zapravo napravili pripremu za nanošenje seruma. Serume je poželjno koristiti prema uputama koje su na njegovom pakiranju, a za vidljiv učinak potrebne su vam svega par kapi. Kada se serum upije u kožu potrebno je nanijeti noćnu ili dnevnu kremu. Preporuka stručnjaka je da su serumi za njegu lica iz iste linije proizvoda kao i krema za lice koje koristite.

Zašto? Ovakvi proizvodi su međusobno usklađeni i daju najbolje rezultate. Prilikom prvog nanošenja seruma za lice već možete primijetiti osjetnu razliku na licu, ali za njegove dugotrajne učinke potrebno je koristiti ga svakodnevno. Ako ste u potrazi za savršenim serumom, serum za lice dm vam može pomoći u pretrazi. Kako? Samim internet pretraživanjem na temu serum za lice dm vam se pojave vrste seruma i njihova namjena na službenoj stranici dm-a. Serum je potrebno držati u kupaonskom ormariću što dalje od doticaja s suncem kako se njegovi aktivni sastojci ne bi oštetili.

Tagovi:

Interskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu