Nicozero - prestati pušiti je lako

Oslobodite se ovisnosti o nikotinu

  • Nema žudnje za cigaretima
  • Bez sindroma odvikavanja
  • Bez knjiga i hipnoze
  • Bez lijekova i flastera
  • NicoZero ne sadrži otrovne tvari

Savjeti za prestanak pušenja

Sponzorirano

Savjeti za prestanak pušenja

Savjeti za prestanak pušenja – pronađite novi “porok”

Od svih poroka koji su danas popularni, pušenje je valjda najgori. Ako nije, onda je to alkohol, no duhan je svakako srebrna medalja. Pušenje stvara jako efikasnu ovisnost i vrlo je teško prestati. Neki faktori koji dodatno to otežavaju često igraju ulogu kod onih koji zaista žele prestati. Prvo je pitanje balkanskog mentaliteta. Znamo da ovdje ima jako puno pušača. Pušenje je kulturološki prihvaćeno. Posjetite zemlju poput Kanade ili SAD-a gdje ćete naići na puno veći stupanj neodobravanja kad je u pitanju duhan. Savjeti za prestanak pušenja svakako ne mogu biti samo da se preselite. Što onda možete napraviti kada ste Balkanac koji želi prestati pušiti? Najbolji savjet je svakako da pronađete novi “porok”. Ne mislimo da počnete piti da biste prestali pušiti, to svakako ne. Ono što možete napraviti je baviti se nekom novom zanimacijom kako biste skrenuli vlastitu pažnju na nešto drugo, a isto tako u glavi postavili novi mentalitet te novo poglavlje u svojem životu. Savjeti za prestanak pušenja nisu uvijek ovako filozofski, vjerujte nam!

Savjeti za prestanak pušenja – isprobajte parilice

U zadnje vrijeme sve su popularnije parilice, odnosno e-cigarete koje su se pokazale kao efikasno pomagalo da bismo prestali pušiti. Parilice obično dolaze s alatom s kojim možete mjeriti koliko nikotina ubacujete u svoj organizam, a oni koji nastoje prestati pušiti smanjuju nikotin postepeno sve dok ga kompletno ne izbace. Parilice su cjenovno prihvatljive pa ćete tako naći sasvim solidne za nešto više od 200 kn. Savjeti za prestanak pušenja također mogu biti i neki aspekti tih parilica koji su vrlo primamljivi. Primjerice, većina današnjih parilica mogu isparavati i paru s okusima. Pušite tako parilicu od jagode, banane, tropskog voća i tko zna čega još! Savjeti za prestanak pušenja u kombinaciji s parilicama često daju pozitivan ishod. Dodatna prednost parilica o kojoj ne razmišljamo dovoljno jest da se mogu koristiti i u prostorima gdje je zabranjeno pušenje. Sada možete kavu popiti unutra tokom zimskim mjeseci i svejedno upaliti omiljeno puhalo!

Ostali savjeti za prestanak pušenja:

Jedna obitelj s petoro članova uvijek bi nakon ručka sjela i zapalila cigaretu. Pušili su otac i majka, kao i sin i dvije kćeri. Majka i sin strahovito su htjeli prestati pušiti, ali isto su u tome bili neuspješni pa su predstavili obitelji izazov. Svi petoro će prestati pušiti od sutra, a onaj koji zadnji zapali cigaretu od svakog člana obitelji dobiva po 300 kn. Ovo je odličan način da se prestane. Ne prestajete radi nekih poluvidljivih, dugoročnih razloga, već radi vrlo stvarnih i trenutnih ciljeva poput 1200 kn. Ovakvi savjeti za prestanak pušenja mogu se činiti suludi, no vjerujte nam, s ovakvim blesavim igrama svašta se može postići (spoiler: majka i sin nikada nisu zapalili cigaretu i ispunili su zapravo pravi cilj tog izazova). Kada su u pitanju savjeti za prestanak pušenja, zapitajte se što Vas najviše natjera da ponovo zapalite? Ako je to cigareta uz kavu, prestanite piti kavu i prijeđite na čaj. Ako je to cigareta i alkohol, prestanite pit i pušit odjednom. Cigarete obično pušimo u istim situacijama – eliminirajte ih i lakše ćete prestati pušiti.

Tagovi:

Nicozero - prestati pušiti je lako

Oslobodite se ovisnosti o nikotinu

  • Nema žudnje za cigaretima
  • Bez sindroma odvikavanja
  • Bez knjiga i hipnoze
  • Bez lijekova i flastera
  • NicoZero ne sadrži otrovne tvari