Revolut Hrvatska

motion free

Revolut - upravljaj financijama s jednom karticom

Uz Revolut živjeti je lakše.
 • vaš novac je potpuno siguran
 • šaljite i primajte uplate bez gnjavaže
 • koristite karticu u Hrvatskoj i inozemstvu
 • preko 20 milijuna korisnika
 • rezervirajte hotele, restorane i mnoge sadržaje
 • štedite novac i vrijeme
Revolut Hrvatska

Zatraži brzi kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je Revolut Hrvatska?

Ukoliko ste jedna od onih osoba koje često koriste online bankarstvo, ona postoji velika vjerojatnost da ste već upoznati s Revolut Hrvatska, točnije Revolut aplikacijom ili karticom. Kupnja preko Revolut - a je kupnja bez naknada i pruža maksimalnu sigurnost kada je u pitanju njeno korištenje. Revolut Hrvatska nije samo za sigurnu kupnju preko interneta, on može služiti za jednostavnu kupoprodaju popularnog bitcoina ili drugih dragocjenih metala poput zlata, možete trgovati dionicama, izvršavati razne uplate i isplate.

2021 godine Revolut objavljuje da postaje i prava banka na nekoliko novih tržišta, na kojemu se našlo i hrvatsko. Navedena kompanija od 2018 godine posjeduje bankarsku licencu, što znači da je bilo samo pitanje vremena kada će se krenuti širiti i razmatrati opcije modernog bankarstva. Što ovo znači za hrvatsko tržište? Hrvatski građani će moći otvarati depozitne račune na Revolut - u, kao i primati plaće direktno na izrađeni račun.

Zašto je ovo drugačije od bilo koje druge banke pitate se? Vaši depoziti su u potpunosti zaštićeni takozvanom "garantiranom shemom", ukratko ako Revolut kao banka upadne u ikakve probleme vi slobodno možete povući i do 100 tisuća eura zahvaljujući navedenom osiguranju depozita. Ukratko, virtualno bankarstvo polako ali sigurno postaje najpouzdaniji oblik poslovanja s novcem.

Revolut Hrvatska i virtualno bankarstvo

U posljednje vrijeme ste sigurno primijetili kako su usluge poput Google pay - a postale sve popularnije u Hrvatskoj. Upravo ono je virtualno bankarstvo, ukoliko još niste najbolje upoznati s pojmom virtualno bankarstvo sada je pravi trenutak da se informirate. Zašto mnogi danas biraju virtualno bankarstvo pored normalnog bankarstva? Odgovor je u jednostavnom procesu registracije preko interneta.

U svega 15 - ak vremena dobivate IBAN koji se ne naplaćuje, točnije banka ga za vas vodi besplatno za razliku od naših domaćih banaka. Naravno, važno je naglasiti da pričamo o osnovnom paketu koji je besplatan, a po želji i potrebama možete odabrati razne pakete koji vam donose razne pogodnosti. Revolut Hrvatska je trenutno jedna od najpoželjnijih opcija kada pričamo o virtualnom bankarstvu. Vratimo se na početak i korištenje Google pay ili Apple pay aplikacija.

Trenutno u Hrvatskoj ovakvu vrstu plaćanja samo podupire PBZ banka, dolaskom Revolut Hrvatska stvar se mijenja. Točnije, danas ako želite koristiti navedene načine plaćanja ne morate otvarati račun u navedenoj banci i za uslugu plaćati mjesečnu naknadu. Revolut omogućuje klijentima svih banaka korištenje bez ikakvih naknada. Zašto odabrati takav način plaćanja? Karticu možda nemate uvijek s sobom, ali vam je zato mobitel uvijek u džepu i kao takav je najbrža opcija plaćanja.

Revolut Hrvatska prednosti

Recimo da ste se odlučili za Revolut Hrvatska, u startu će vam se dodijeliti virtualna kartica, birate između Visa ili MasterCard kartice. Virtualna kartica vam se dodjeljuje po odabiru, i isto tako svoju karticu možete zatražiti i u fizičkom obliku. Radi se o debitnim, prepaid karticama. Virtualna kartica je savršen odabir jer kao takva ima maksimalni stupanj sigurnosti, ne možete ju izgubiti dokle god imate svoj mobitel uz sebe.

U slučaju i da dođe do gubitka mobitela s virtualnom karticom, preko interneta možete odmah samostalno blokirati karticu bez zvanja banke i raznih procedura. Kako prebaciti sredstva na Revolut Hrvatska račun u virtualnoj banci i kako ih možete trošiti? Ako otvorite Revolut račun jednostavno ga možete nadopuniti putem jednostavnog kartičnog poslovanja banke u kojoj imate otvoreni određeni račun.

Informacije o samom prijenosu i valutama u kojima Revolut posluje možete vidjeti na njihovoj službenoj stranici. Što sve možete s Revolut - om? Od ove godine na navedeni račun možete primati plaću, možete ga koristiti za PayPal i kupovinu preko interneta, možete podizati novac na bankomatu. Sve informacije o vašim troškovima, štednjama, uplatama su vidljive odmah po korištenju.


Tagovi:

motion free

Revolut - upravljaj financijama s jednom karticom

Uz Revolut živjeti je lakše.
 • vaš novac je potpuno siguran
 • šaljite i primajte uplate bez gnjavaže
 • koristite karticu u Hrvatskoj i inozemstvu
 • preko 20 milijuna korisnika
 • rezervirajte hotele, restorane i mnoge sadržaje
 • štedite novac i vrijeme