Promicil - protiv gljivica i svraba

Jednostavan način da se rješite gljivica, svraba i pukotina!

  • Liječi gljivice stopala i noktiju
  • Ublažava svrbež i ljuštenje
  • Eliminira znojenje i neugodan miris
  • Liječi pukotine na petama

Promicil – što je i kako djeluje

Sponzorirano

Promicil - što je i kako djeluje

Što je Promicil?

Promicil se može opisati kao nova i revolucionarna antifungalna krema koja će već nakon prve upotrebe ukloniti uzročnike mikoze, svraba i rana na stopalima. Stalna primjena navedene kreme će pomoći u uklanjanju problema koji su povezani uz kožu stopala. Ona neutralizira gljivice na stopalima, sprječava neugodne mirise, smanjuje znojenje, uklanja mikropukotine koje mogu pridonijeti razvoju gljivica na stopalima i noktima. Sastav navedene kreme je 100% prirodan, što znači da primjenom nećemo doživjeti kontradikcije ili nuspojave.

Sigurna je za redovitu upotrebu bilo kada i bilo gdje. Od čega se sastoji Promicil? Glicerol – Sastojak koji sadrži antiseptička svojstva, pomaže u zaštiti suhe kože svojom vlagom i obnavlja oštećene dijelove kože i noktiju. Urea – Poboljšat će prodiranje drugih sastojaka kreme u kožu, sadrži anestetička svojstva, štiti stopalo od patogenih bakterija. Magnezij sulfat – Djeluje umirujuće na stopalo, zaustavlja daljnje širenje gljivične infekcije, sprječava ponovnu pojavu gljivica. Ekstrakt nevena – Aktivirat će zaštitne funkcije, stimulirati proces obnove narušenih stanica. Ima protuupalno djelovanje, ubrzava regeneraciju tkiva na oštećenom području. Primjenom kreme dobit ćete savršenu vlagu i njegu stopala.

Kako djeluje Promicil?

Gljivice na stopalima danas pripadaju u najčešća oboljenja stopala i nogu. One se mogu brzo razvijati, osobito ako volite nositi tjesnije cipele koje su od umjetnih materijala, ili sintetičke čarape koje doprinose znojenju stopala. Gljivice također možemo zaraditi i ako redovito posjećujemo saune, bazene, parne kupelji, i ostala slična mjesta. Kako prepoznati gljivicu na stopalu ili noktu? Simptomi mogu biti sljedeći: Oblik nokta postaje abnormalan i gomoljast, zid nokta se povećava, na noktu ili stopalu je prisutan kiseo i veoma neugodan miris, osjećaj pečenja i svrbeži, promjena boja nokta i stopala, noge krenu trnuti i pojavljuje se natečenost, koža je ispucala i crvena, pojavljuju se pukotine i mjehuri.

Promicil će se uspješno boriti sa svim navedenim simptomima, sve zahvaljujući prirodnim svojstvima koje sadrži. Kako će Promicil djelovati? Kada se krema namaže na zahvaćeno područje, ona će omogućiti potpunu regeneraciju kože ili nokta, i zacijeliti će bilo kakve pukotine kroz koje gljivice mogu ući u stopalo. Kada krema stvori zdravu barijeru oko inficiranog područja, ona tada sprječava daljnji razvoj gljivica i uspješno ih uklanja. Za kraj će ojačati lokalni i stanični imunitet kako se infekcija ne bi ponovila. Djeluje učinkovito i brine se za zdravlje naših stopala.

Kako se koristi Promicil?

Korištenje navedene kreme je sasvim brzo i jednostavno. Dovoljno je Promicil nanijeti na zahvaćeno područje ili cijelo stopalo, i pričekati njeno upijanje. Krema bi se trebala koristiti minimalno 30 do 35 dana, i to svaku večer prije spavanja kada stopala mogu disati. Kada se mogu primijetiti prvi rezultati? Prvi vidljivi rezultati se ostvaruju već nakon prve primjene! Kako bi primijetili rezultate kreme, uporaba mora izgledati ovako: Detaljno operite te očistite stopala, temeljito ih obrišite i osušite.

Na stopalo stavite malenu količinu kreme iz posude i zatim razmažite po cijelom stopalu, ili samo zahvaćenom području. Umasirajte kremu u stopalo i pričekajte dok koža ne upije. Nakon što je koža upila kremu, osjetit ćete kako je stopalo hidratizirano i meko na dodir. Uz kremu dolaze i upute primjene. Da li je Promicil krema zaista djelotvorna? Brojne recenzije i pozitivne recenzije kažu da je. Gdje kupiti? Navedena antifungalna krema se može kupiti samo preko web stranice proizvođača, putem online narudžbe.

Tagovi:

Promicil - protiv gljivica i svraba

Jednostavan način da se rješite gljivica, svraba i pukotina!

  • Liječi gljivice stopala i noktiju
  • Ublažava svrbež i ljuštenje
  • Eliminira znojenje i neugodan miris
  • Liječi pukotine na petama