Proctolab - prirodna krema za hemoroide

Objavite konačnu pobjedu hemoroidima
 • Zaustavlja upalu, bol i oticanje tkiva
 • Uklanja simptome unutar 24 sata
 • Sprječava krvarenje tokom nužde
 • Spriječava zatvor stolice
 • Obnavlja sluznicu
 • Regenerira tkivo

Proctolab krema – što je i kako djeluje

Sponzorirano

Proctolab krema - što je i kako djeluje

Što je Proctolab krema

Hemoroidi ili kako se još nazivaju i hemeroidi su vam veliki i nabubreni spužveni jastučići koji su ispunjeni sa krvlju te se nalaze ili u samom rektalnom kanalu ili su na rubu tog kanala. To su natečena kavernozna tkiva u anusu i oko anusa. Kada se hemoroidi pojave oni mogu stvoriti veliku bol i neugodnost kod čovjeka, ali srećom je to prolazna pojava. No, ako se ne tretira od samog početka ta nelagodna pojava može duže trajati, stoga je bitno da što prije krenete tretirati hemoroide. Na tržištu možete pronaći razne stvari koje vam pomažu kod liječenja ovog stanja, poput Proctolab krema koja je jedna od najpoznatijih kod tretiranja hemeroida. Hemoroide najčešće uzrokuje žurba kod pražnjenja crijeva, proljev, zatvor, . dugo sjedenje na toaletu, tvrda stolica, prehrana koja je siromašna s vlaknima, te dizanje teških stvari, a nerijetko mogu i pretilost, trudnoća i neka kronična stanja uzrokovati hemeroide. U nastavku ćemo vam reći koji su glavni simptomi i kao vam Proctolab krema može tu pomoći.

Kako djeluje Proctolab krema

Hemoroidi se dijele na unutarnje i vanjske hemoroide, i na 4 stupnja. Prva dva stupnja su unutarnji, dok su treći i četvrti stupanj su vanjski hemeroidi. Kod prvog i drugog stupnja se hemeroidi nalaze unutar anusa i ne mogu se vidjeti na prvi pogled. Oni vam obično ne uzrokuju bol no mogu zato uzrokovati krvarenje i osjećaj kao da niste do kraja ispraznili crijeva. Kod trećeg i četvrtog stupnja se hemoroidi nalaze oko otvora anusa. Oni pak mogu uzrokovati i bol i krvarenje nakon obavljanja nužde te je teško prazniti crijeva. Znači glavni simptomi hemoroida su vam krvarenje iz rektuma, osjećaj nedovoljnog pražnjenja crijeva, bol prilikom obavljanja nužde, te otekline, svrbež, crvenilo, bol i krvarenje. Ovdje vam Proctolab krema može jako pomoći kod rješavanja problema s hemoroidima. Jednostavno trebate Proctolab kremu nanijeti na zahvaćeno područje. Ukoliko se radi o unutarnjim hemoroida, koristite čepić ili prst kako biste nanijeli kremu, dok kod vanjskih nanesete kremu oko područja anusa. Bitno je da 2 do 3 puta na dan nanesete kremu unutar nekoliko dana bi se trebali povući.

Gdje se može nabaviti Proctolab krema

Kada vam se pojave hemoroidi postoje nekoliko načina kako možete ih se riješiti lako i bez punoproblema. Oni se liječe na način da nanosite posebne kreme za hemoroide kao što su vam to Proctolab krema, a ii ujedno morate neke stvari u svojoj rutini promijeniti kako bi hemeroidi pto prije otišli. Bitno je da jedete puno vlakna jer se često hemoroidi pojave zbog manjak vlakana. Također, izbjegavajte nezdravu hranu, pijte puno vode, te nemojte jesti preljutu i začinjenu hranu. Isto tako možete koristit stvari koje omekšavaju i potiču stolicu. Kod tretiranja hemoroida dobro vam je koristiti i Proctolab kremu za hemoroide koji je odličan kod brzog liječenja hemoroida! Jednostrano se koristi i ima brzo djelovanje. Možete ovu kremu kupiti preko svih online ljekarni kao i kod provjerenih web shopova, a za njega vam ne bude bio potreban recept od doktora. Također, većina vam nudi i brzu dostavu i razne načine plaćanja kako biste što prije dobili ovu kremu i krenuli s liječenjem!

Tagovi:

Proctolab - prirodna krema za hemoroide

Objavite konačnu pobjedu hemoroidima
 • Zaustavlja upalu, bol i oticanje tkiva
 • Uklanja simptome unutar 24 sata
 • Sprječava krvarenje tokom nužde
 • Spriječava zatvor stolice
 • Obnavlja sluznicu
 • Regenerira tkivo