motion free

Immuten - za jak imunitet

Kompleks vitamina i minerala za vaše zdravlje.

  • pomaže pojačati imunitet, istovremeno smanjujući rizik od sezonskih bolesti
  • promiče brzi oporavak
  • pomaže u ublažavanju kroničnih bolesti
  • pomaže u prevenciji komplikacija bolesti i suzbijanju upala

Pripravci za imunitet – cijena, nuspojave, gdje kupiti

Sponzorirano

Pripravci za imunitet - cijena, nuspojave, gdje kupiti

Pripravci za imunitet – što su i kakva im je cijena?

Održavanje zdravlja jedna je od najvažnijih stvari u našem životu. Naime, upravo će o tome ovisiti kvaliteta našeg života u kasnijoj dobi, a možda već i ranije. Neovisno o tome kakve hobije imate i što volite raditi, sve to što volite nećete moći raditi ako se razbolite. Očuvanje zdravlja se prvenstveno postiže aktivnom tjelovježbom i zdravom prehranom, a za očuvanje zdravlja posebno je bitno i očuvanje imuniteta. Imunitet se jača raznim vitaminima i mineralima koje dobivamo iz zdrave hrane, međutim njegovu snagu mogu također poboljšati i razni pripravci za imunitet. Ovi pripravci ne samo da vam mogu ojačati imunitet već vam i povećati svakodnevne razine energije, omogućiti bolje funkcioniranje organizma. Pripravci za imunitet dolaze u raznim oblicima, od probiotika, do raznih čajeva i smoothieja. Upravo zato, njihova cijena na tržištu veoma varira, već od 10 kuna pa tako i do 100 kuna, ovisno o proizvodu. Ovisno o tome koji su vam vitamini točno potrebni bi na temelju toga trebali birati pripravke za sebe.

Pripravci za imunitet – nuspojave

Kao što smo rekli u prethodnom poglavlju, pripravci za imunitet dolaze u raznim oblicima, poput multivitaminskih pripravaka, propolisa do proizvoda koji sadrži beza-glukan. U ovom slučaju ćemo se pozabaviti s potonjim pripravkom koji se pokazao jako učinkovitim u jačanju imunološkog sustavu. Riječ je o prirodnom sastojku koji ne samo da pozitivno djeluje na imunološki sustav već i regulira razinu kolesterola i šećera u krvi. Pošto se radi o prirodnom sastojku, ne postoji rizik od nuspojava. Isto vrijedi i za ostale pripravke za imunitet koji su na prirodnoj bazi – poput raznih multivitaminskih tableta, propolisa, probiotika, čajeva i slično. To potvrđuje i činjenica da se takvi pripravci za imunitet ne uzimaju na recept u ljekarni. Ipak, jedino na što morate pripaziti jest da niste alergični na neki od sastojaka u spomenutim pripravcima. Ako imate sumnju na alergiju ili neku drugu kontraindikaciju, svakako posjetite svog liječnika i posavjetujte se s njim u vezi konzumacije tih pripravaka.

Gdje se mogu kupiti pripravci za imunitet

Kao što smo prethodno naveli, pripravci za imunitet dolaze u raznim formama te dokle god su na biljnoj bazi, nije vam potreban recept za njihovu kupnju. To znači da se pripravci za imunitet mogu kupiti ne samo u ljekarni gdje im je i najveća ponuda, već i na drugim mjestima poput super marketa, pa tako i online putem. Ovisno o tome koji proizvod želite i od kojeg proizvođača, na temelju te informacije odaberite i način i mjesto kupovine. Svakako imajte na umu da je dobro pročitati informacije i recenzije i proizvodu prije njegove kupnje. U tom slučaju uvijek su od koristi savjeti i recenzije prijašnjih kupaca. Također, toplo vam savjetujemo da se za jačanje imuniteta ne oslanjate isključivo na te pripravke, već da generalno živite zdrav život: redovito vježbate, jedete umjereno i zdravo, spavate dovoljno i eliminirate nepotrebne izvore stresa iz života. Ako u svemu tome uspijete, pripravci će samo biti bonus koji će djelovati u potpunosti.

Tagovi:

motion free

Immuten - za jak imunitet

Kompleks vitamina i minerala za vaše zdravlje.

  • pomaže pojačati imunitet, istovremeno smanjujući rizik od sezonskih bolesti
  • promiče brzi oporavak
  • pomaže u ublažavanju kroničnih bolesti
  • pomaže u prevenciji komplikacija bolesti i suzbijanju upala