Pomlađivanje – kako pomladiti kožu i tijelo

Intenskin - genetsko pomlađivanje

Za regeneraciju kože i ljepši ten
  • Bori se protiv šest vrsta bora, uključujući bore povezane sa stresom
  • Obnavlja ravnotežu vode i lipida u tankoj epidermi
  • Stvara bestežinski pomlađujući veo - zateže i zaglađuje
  • Budi osjetne receptore u koži, čije funkcije s vremenom blijede
  • Ciljani učinak na područja kože koja su izgubila mladost
Pomlađivanje - kako pomladiti kožu i tijelo

Pomlađivanje - kako vratiti mladenački sjaj?

Obično ne znamo što smo imali sve dok to ne izgubimo. Ova poznata uzrečica može se primijeniti na različite aspekte života, a možda je posebice značajna kada ju koristimo u kontekstu mladosti i mladenačke ljepote. Dok smo još jako mladi, puno toga shvaćamo zdravo za gotovo no što više godina dobivamo možemo primijetiti da nam se tijelo nastavlja mijenjati i stariti te da ništa ne traje vječno. Ljudi često pokušavaju sakriti ili ukloniti posljedice starenja pa se stoga odlučuju na eksperimentiranje sa različitim tretmanima koji obećavaju pomlađivanje. No što je to zapravo pomlađivanje i na čemu je najbolje raditi kako bi dobili najbolji efekt? Odgovor je vaša koža. Koža je naš najveći organ na kojemu se primarno mogu vidjeti učinci starenja. Sasvim je normalno da koža s godinama gubi na elastičnosti i čvrstoći. Nastaju prve bore i nepravilnosti za koje bi radije da nisu tamo. Srećom, danas postoji velik broj metoda uz koje je moguće koži vratiti mladenački sjaj.

Pomlađivanje - kako naše navike utječu na izgled?

Fizički izgled nije jedino što je bitno u životu niti bi se trebali koncentrirati samo na to. Ipak, ne može se poreći da je izgled bitan, a kvalitetna briga o svom izgledu nosi sa sobom brojne benefite. Za početak, ako se bolje osjećate u vlastitoj koži, povećat će vam se i opća kvaliteta života. Samim time ćete se osjećati bolje i samouvjerenije što će potaknuti i druge ljude da vas kao takve percipiraju. Nije bitno izgledate li kao da ste pobjegli sa naslovnice nekog modnog magazina ali bitno je da vodite adekvatnu brigu o sebi. Bilo kakav proces koji uključuje pomlađivanje kreće sa vama i načinom na koji se brinete o vlastitom tijelu. Ako želite imati čim ljepšu i glađu kožu, pobrinite se da iz života izbacite navike koje na vašu kožu imaju obrnuti učinak. Ako vam je cilj pomlađivanje kože, izbjegavajte pušenje i alkohol, dovoljno se krećite i ne uskračivajte si potrebne sate sna kako bi se odmorili.

Pomlađivanje - koje metode koristiti?

Ovo možda zvuče kao općeniti savjeti ali činjenica je da će se rezultati bolje brige o vlastitom tijelu i te kako odraziti i na vašoj koži, a što vam je ljepša koža to ćete mlađe izgledati. Kako bi lakše došli do cilja, postoje prirodne i stručne metode za pomlađivanje kože. Od prirodnih je dobra ideja u svoju prehranu ubaciti med koji se smatra jednim od najkvalitetnijih namirnica koje bi mogli konzumirati. Također je dobro u prehranu dodati više zelenog povrća ali isto tako i životinjskih masti i iznutrica. Pripazite na kvalitetu hrane koju konzumirate i rezultati će biti vidljivi na vašem tijelu. Od stručnih metoda za pomlađivanje dobra je ideja da koristite na svakodnevnoj bazi hidratantne kreme, posebice one koje sadrže Q10 u sebi jer će vam pomoći zagladiti i učvrstiti kožu na tijelu. Osim krema ili seruma, također vam se kao opcija nude razni tretmani u privatnim poliklinikama koji su možda skuplja, ali definitivno isplativa opcija ako želite brze rezultate.


Tagovi:

Intenskin - genetsko pomlađivanje

Za regeneraciju kože i ljepši ten
  • Bori se protiv šest vrsta bora, uključujući bore povezane sa stresom
  • Obnavlja ravnotežu vode i lipida u tankoj epidermi
  • Stvara bestežinski pomlađujući veo - zateže i zaglađuje
  • Budi osjetne receptore u koži, čije funkcije s vremenom blijede
  • Ciljani učinak na područja kože koja su izgubila mladost