Intenskin - genetsko pomlađivanje

Za regeneraciju kože i ljepši ten
  • Bori se protiv šest vrsta bora, uključujući bore povezane sa stresom
  • Obnavlja ravnotežu vode i lipida u tankoj epidermi
  • Stvara bestežinski pomlađujući veo - zateže i zaglađuje
  • Budi osjetne receptore u koži, čije funkcije s vremenom blijede
  • Ciljani učinak na područja kože koja su izgubila mladost

Pomlađivanje kože

Sponzorirano

Pomlađivanje kože

Savjeti za pomlađivanje kože

Da možemo svi bi bili vječito mladi, ili točnije voljeli bi izgledati vječito mladi. Normalno je da naša koža s godina gubi svoju elastičnost kao i sjaj te čvrstoću. Kako vrijeme odmiče naša koža počinje pokazivati prve znakove starenja i nastaju bore kao i drugi nedostaci. Izgled naše kože i tijela općenito proizlazi iz toga kako se mi brinemo o sebi, a ovo uvelike ovisi o našem načinu života, prehrani i količini kretanja.

Možda vam zvuči nevjerojatno, ali postoje prirodni načini i jednostavni savjeti kako pomladiti kožu. Pomlađivanje kože je danas pojam koji najčešće vežemo uz razne tretmane, ali ono ne mora nužno biti tako. Koji su to savjeti za pomlađivanje kože? Prije nego se upustite u proces pomlađivanja kože morate znati kako nije svaka koža ista i kako ne reagira svaka koža jednako.

Primjerice netko će s jogom za lice vidjeti rezultate već u par dana, dok će nekima biti potrebni mjeseci. Savjeti koji vam mogu pomoći u održavanju zdrave kože su: Unašanje dovoljno tekućine, vlažnost u prostorijama, boravak na svježem zraku, korištenje krema sa zaštitnim faktorom u svako doba godine, smanjenje unosa šećera i nezdravih masti, čišćenje lica, pravilna briga uz pomoć krema i drugih preparata.

Prirodni načini za pomlađivanje kože

Znamo kako je priroda uvijek najbolji lijek za sve, pa tako i za pomlađivanje kože. Kako pomladiti kožu na prirodne načine? Krenimo s jogom. Joga je drevna tehnika koja je pronašla svoje mjesto u modernom svijetu. Njen cilj je postizanje rastezljivosti našeg tijela kao i povećanje snage. Med i cimet u hrani i kremama. Znamo kako med ima mnoge dobrobiti za naše unutarnje i vanjsko zdravlje, pomaže u brojnim zdravstvenim tegobama i pomlađivanju kože.

Med kao prirodni sastojak sadrži preko 300 aktivnih komponenti koje su važne za zdravlje i blistavost naše kože. Hijaluronska kiselina u prehrani. Hijaluronska kiselina je pojam koji uvijek vežemo uz zdravlje naše kože, razlog je taj što je ona zaslužna za njenu elastičnost kao i sjaj. Konzumirajte više životinjskih masti, iznutrica, zeleno povrće, soju i korjenasto povrće.

Također obratite pažnju na dovoljan unos vitamina C koji je odgovoran za sintezu kolagena, magnezija i cinka. Također je poželjno i povećati konzumaciju probiotika i masnih kiselina. Uravnotežena probava će svojim zdravim bakterijama utjecati na stvaranje čistog tena i kože. Prirodni načini za pomlađivanje kože su sasvim jednostavni, bitno je samo unijeti određene promjene u naš stil života.

Tretmani za pomlađivanje kože

Danas možemo nabrojati preko 60 različitih tretmana za pomlađivanje kože, većina njih je fokusirana na pomlađivanje lica. Budimo realni tko ne bi želio tretman nakon kojeg ćemo se osjećati ne samo zdravijima već i privlačnijima bez previše muke i truda. Među najpoznatije tretmane ubrajamo mikrodermoabraziju, kemijski piling, mezoterapiju.

Tretmani za pomlađivanje kože se mogu razlikovati od osobe do osobe. Svakoj osobi se u određenim poliklinikama daje individualan pristup kako bi se vidjelo o čemu se zapravo radi. Mnogi stručnjaci će preporučiti profesionalnu analizu kože ili savjetovanje s dermatologom ili medicinskim kozmetologom prije donošenja odluke o tome što je najbolje za vašu kožu.

Mnoge poliklinike danas nude razne vodiče kako pomladiti svoje lice ili kožu, isto tako nude i savjetovanja prije donošenja finalne odluke. Naša koža svakako traži posebnu njegu, i to je nešto što ne smijemo zaboraviti niti shvatiti zdravo za gotovo. Njena pravilna njega ne samo da će ostaviti dojam mladolikog izgleda, nego će i pomoći nama da se bolje osjećamo u njoj.

Tagovi:

Intenskin - genetsko pomlađivanje

Za regeneraciju kože i ljepši ten
  • Bori se protiv šest vrsta bora, uključujući bore povezane sa stresom
  • Obnavlja ravnotežu vode i lipida u tankoj epidermi
  • Stvara bestežinski pomlađujući veo - zateže i zaglađuje
  • Budi osjetne receptore u koži, čije funkcije s vremenom blijede
  • Ciljani učinak na područja kože koja su izgubila mladost