Norton - za zaštitu i privatnost na internetu

Zaštitite svoje računalo, tablet ili mobitel vrhunskim antivirusnim i VPN programom.

 • odaberite samo antivirus ili cjeli paket
 • zaštita svih uređaja
 • firewall zaštita
 • mogućnost VPN-a
 • sigurnost prilikom online kupovine
 • cloud backup
 • popust i ušteda na prvu godinu

 

Norton life lock – surfaj bez brige

Sponzorirano

Norton life lock - surfaj bez brige

Norton Life Lock – zaštita tokom surfanja

Zaštita na internetu postala je primarna u današnje vrijeme gdje svakim pristupom na internet riskiramo da nam netko ne ukrade osobne podatke ili nam ne hakira mrežu. Kako bi se zaštitili od spomenutih opasnosti, preporučuje se korištenje antivirusnog programa. Na tržištu postoji veliki broj takvih programa stoga je ključ odabrati najbolji, stoga vam svakako možemo skrenuti pažnju na antivirus koji odskače od konkurencije a zove se Norton Life Lock. Radi se o lideru u području zaštite od krađe identiteta. Zašto? Moćan je, s modernim sustavom enkripcije i lagan je za koristiti. Norton Life Lock također je pristupačne cijene. Neke od korisnih značajki su VPN, jednostavno korisničko sučelje, praćenje kreditne kartice, vraćanje izgubljenog novca itd. Mane koje korisnici znaju istaknuti su činjenica da će vam se cijena povećati nakon jedne godine korištenja, nemogućnost besplatnog probnog roka itd. U svakom slučaju, istražite ovaj antivirusni program na dostupnim forumima i donesite svoju informiranu odluku o kupnji.

Norton Life Lock – raspoloživi planovi i funkcije

Jedan od problema koje korisnici znaju isticati su planovi koji su vam raspoloživi na korištenje. Naime, Norton Life Lock nudi vam nekoliko različitih planova zaštite vašeg računala koje možete odabrati. Nažalost, prema mišljenju korisnika, planovi ne utječu na kvalitetu samog proizvoda, iako morate donijeti odluku o tome koju razinu zaštite želite za vaše računalo. Isto tako, prije nego što odlučite želite li kupiti ovaj antivirusni program, trebate razumjeti koju razinu zaštite Norton Life Lock nudi. Da biste to razumjeli, potrebno je znati koje sve značajke ima. Tako ovaj antivirus štiti vaše osobne podatke, analizira opasnost pojedinih web stranica, štiti od krađe osobnih podataka, ima efikasan firewall i omogućuje vam da skenirate disk i pronađete neželjene i opasne datoteke te ih uklonite. Ako imate bilo kakve nejasnoće u vezi proizvoda, korisnička podrška vam je uvijek dostupna te se za sva pitanja možete obratiti njima. Isto tako, korisni je proučiti recenzije korisnika koji već koriste ovaj antivirusni program.

Norton Life Lock – vrijedi li kupnje?

Norton Life lock nastao je spajanjem dvije poznate firme koje su se bavile zaštitom na internetu: Nortona i Life Locka. Norton Life Lock nastao je kao želja da se prati i sprječava pokušaj krađe Identita na internetu, da vam se omogući oporaviti sve podatke ako se krađa i dogodila i da se generalno spriječi nastanak štete. To se pogotovo odnosi i na krađu osjetljivih osobnih podataka poput podataka o bankovnim karticama. Npr., u trenutku pokušaja krađe, ovaj antivirus ima mogućnost automatskog zamrzavanja kartica ako je takva usluga dogovorena s pružateljem bankovnih usluga. Isplati li se stoga uzimati ovaj antivirus? Kao što ste vidjeli, radi se o cjelokupnoj zaštiti od respektabilnih firmi na tržištu. Ipak, sama cijena će varirati ovisno o tome koji plan zaštite odlučite uzeti. Raspon cijene je negdje između 10 dolara pa sve do 15 dolara mjesečno. Ako vam je cilj imati zaštitu poput VPN-a, zamrzavanja kartica i ostalih naprednih pogodnosti, svakako uzmite ovaj antivirusni program!

Tagovi:

Norton - za zaštitu i privatnost na internetu

Zaštitite svoje računalo, tablet ili mobitel vrhunskim antivirusnim i VPN programom.

 • odaberite samo antivirus ili cjeli paket
 • zaštita svih uređaja
 • firewall zaštita
 • mogućnost VPN-a
 • sigurnost prilikom online kupovine
 • cloud backup
 • popust i ušteda na prvu godinu