Tko je Nenad Tatarinov

Showbiz

Tko je Nenad Tatarinov

Nenad Tatarinov i Maja Šuput

Maja Šuput je jedno od imena na hrvatskoj estradi za koje svatko zna. Od ljeta 2017 godine uz Maju Šuput pojavljuje se i ime Nenad Tatarinov koje kreče privlačiti sve veću i veću pažnju u hrvatskim medijima. Tko je Nenad Tatarinov? Poslovno gledajući Nenad je bio generalni direktor u D – Resort Šibenik, točnije luksuznom hotelskom kompleksu koji se nalazi pod vlasništvom turske Dogus Grupe. Osim navedenog, Nenad je mlad i uspješan menadžer koji u opisu svog posla zna sve o zanimljivim lokacijama i destinacijama, vrhunskim hotelima i restoranima diljem svijeta.

Ono po čemu je Nenad danas poznat nije samo njegov poslovni svijet, već činjenica da je suprug Maje Šuput i otac njihovog sina Bloom-a. Kako je započela romansa jedne od najpoznatijih estradnih ličnosti u Hrvatskoj i navedenog mladog direktora? Maja Šuput je u svojoj izjavi mnogim hrvatskim portalima rekla kako je dvije godine prije nego su prohodali rezervirala sobu u D Resortu u Šibeniku gdje je prvi put i upoznala Nenada kada ju je osobno dočekao kao njihovu VIP gošću.

Nenad Tatarinov privatni život

Danas kada ime Nenad Tatarinov upišete u internet pretraživanje gotovo je nemoguće pronaći bilo kakvu informaciju a da ona nije povezana s njegovom suprugom. Poslovno Nenad je bio uspješan generalni direktor D Resorta, ali njegovo poslovanje je palo u drugi plan otkako je javnost saznala za njegovu vezu s Majom Šuput koja je prerasla u brak 11.05.2019 godine. Pjevačica i Nenad su vezu započeli u ljeto 2017 godine, a samo godinu dana kasnije dogodile su se zaruke tijekom putovanja na Maldive.

Njihovo vjenčanje se odvilo u Istri u stanciji Meneghetti i oduševilo je cijelu naciju po fotografijama i videima objavljenima na raznim društvenim mrežama. 2021 godina je također bila u znaku ljubavi za Nenada i Maju, 17.03.2021 na svijet dolazi njihov prvi sin kojeg su nazvali Bloom. Fotografije s Majinog Instagrama su oduševile javnost, sa sasvim jednostavnim opisima fotografija želi cijeloj javnosti dati do znanja kako su ona i Nenad Tatarinov sretniji nego ikada prije.

Nenad Tatarinov poslovni život

Iako danas malo koga zanima tko je Nenad Tatarinov van braka s Majom Šuput, on nikako nije obična osoba. Stručnjaci u svijetu estrade tako nagađaju kako Maja nikada ne bi zamijetila mladog poduzetnika ukoliko se on osobno nije potrudio ugostiti ju u vrhunskom VIP tretmanu u hotelu D Resort u Šibeniku. Veza s Majom je navedenom poduzetniku otvorila vrata za nova poslovna “putovanja”, pa se tako već 2018 godine rodila ideja o brandu “Majushka”.

Majushka je brend koji ne nastao razvojem Maje i Nenada, brand naravno potpisuje sama Maja Šuput i cilj je bio i ostao približiti svima ljubav prema trendovima, modi, glazbi i ostalim stvarima. Što zapravo prodaje navedeni poslovni brand? Dovoljno je da otiđete na službenu stranicu Majushka i možete se uvjeriti i sami kako su Maja i Nenad stvorili brand koji prodaje kozmetiku, odjeću, gadgete. Nenad Tatarinov je tako u svoj poslovni život dodao i partner Maje Šuput u njenom brandu.

Tagovi: