DealVision - univerzalne naočale s prilagođenom dioptrijom

Jednostavne, prikladne, jeftine, pouzdane

  • podešavanje dioptrije
  • dvostruke leće
  • lagani okvir
  • udoban dizajn

Naočale za vid – cijena i gdje kupiti

Sponzorirano

Naočale za vid - cijena i gdje kupiti

Naočale za vid u vašem gradu

Naočale za vid su vam potrebne jer više ne vidite utipkati poruku na mobitelu iako ste povećali slova, ili vam je rad na kompjuteru otežan zbog mrava koji bježe po ekranu, a niti knjigu više ne možete čitati. Svakako, ako uz to imate i glavobolje, provjerite dioptriju i nabavite naočale za vid što prije.

Ukoliko volite kupovati u svom gradu ili shopping centrima sigurno znate gdje u vašem gradu ima specijalizirana trgovina optika koja se bavi prodajom naočala za vid gdje možete odabrati okvire, te isprobati svaki koji vam se sviđa. Ukoliko ste veliki shoppingholičar vama to neće biti nikakav problem jer isprobavanje stvari je nešto u čemu uživate.

No, ukoliko pripadate skupini ljudi koji ne vole shopping i gužve po dućanima, odabrat ćete najbližu, ali i najkvalitetniju optiku i prepustiti se savjetima specijaliziranih stručnjaka optičara koji će vas uputiti u tajne okvira za naočale, te vam preporučit nekoliko modela koji odgovaraju vašem licu. Ujedno će vam izmjeriti dioptriju i vaše naočale su spremne za upotrebu.

Naočale za vid u online optikama

Naočale za vid možete nabaviti i online na specijaliziranim web trgovinama optikama. Internet pretraživačem možete pronaći i poznate optike koje imaju prodajna mjesta u vašem gradu, ali i optike koje se bave prodajom naočala za vid isključivo putem weba.

Nakon što pronađete stranicu sa specijaliziranom optika trgovinom ukoliko znate koja vam je dioptrija preostaje vam samo da odaberete okvire za svoje naočale za vid. Poneke stranice imaju i aplikacije koje možete instalirati na svoj pametni mobitel sa kojima možete isprobati okvire za naočale kako bi vam stajale.

Kada odaberete okvire samo naručivanje je vrlo jednostavno i lako. Ispunite narudžbenicu sa svojim podacima, unesite dioptriju koju trebate za vid, dogovorite način dostave i način plaćanja, te će vaše naočale biti isporučene kroz par dana na adresu na koju ste naveli za mjesto preuzimanja naočala za vid. Ukoliko niste zadovoljni sa odabranim okvirom imate period u kojem možete vratiti naočale i izabrati druge na isti način, naravno trebate vratiti naočale neoštećene.

Naočale za vid cijene online i u lokalnim optikama

Raspon cijena za naočale za vid ovise o niz faktora, prvo to su leće koje su potrebne za vašu dioptriju. Ukoliko trebate imati leće koje su nešto kompliciranije izrade u pravilu one su i skuplje, no vaše oči ne mogu funkcionirati bez takvih leća pa cijena koju ćete platiti za leće za vas nije nešto o čemu ćete razmišljati, nego ćete unaprijed pripremiti novac ili odlučiti se na kupovinu na rate.

Okviri za naočale mogu biti različiti, od dizajnerskih okvira, poznatih svjetskih i lokalnih marki, do okvira manje ili uopće nepoznatih marki, ovo će također diktirati cijene za naočale za vid. Ako nabavljate poznate svjetske marke budite spremni na par nula iza prve brojke jer takvi okviri za naočale nisu jeftine. No, uz marku dolazi i kvaliteta a to je nešto od čega ne odustajete.

No, ukoliko niste dubokog džepa, pa vam je opcija okvira za naočale lokalnih manje poznatih marki cijene se kreću od dvjestotinjak do tisuću kuna, ovisno gdje kupujete.

Tagovi:

DealVision - univerzalne naočale s prilagođenom dioptrijom

Jednostavne, prikladne, jeftine, pouzdane

  • podešavanje dioptrije
  • dvostruke leće
  • lagani okvir
  • udoban dizajn