DealVision - univerzalne naočale s prilagođenom dioptrijom

Jednostavne, prikladne, jeftine, pouzdane

  • podešavanje dioptrije
  • dvostruke leće
  • lagani okvir
  • udoban dizajn

Naočale za kompjuter – cijena i gdje kupiti

Sponzorirano

Naočale za kompjuter - cijena i gdje kupiti

Što su naočale za kompjuter

U današnjem modernom dobu gdje smo svi izloženi ekranima sa svih strana, te većina nss mora zbog posla ili škole provoditi sate u sate pred ekranom zna koliko to može utjecati na naše oči. Naime, dugosatno izloženost očiju pred ekranom koji izbacuje plavo svjetlo može jako nadražiti oči te zadati boli, crvenilo i osjetljivost. Zbog toga je bitno što manje vremena biti pred ekranom, no ako ste vezani uz ekran zbog posla ili škole tada je to već problem. No, srećom pa danas postoje opcije kako to možete spriječiti i smanjiti loši utjecaj ekrana na vaše oči pa i vid, a to su vam posebne naočale za kompjuter. Ove naočale za kompjuter vam mogu jako pomoći da spriječe plavo svjetlo da vam ulazi u oči i da vam uzrokuje bol i nelagodu. Više o tome kako vam mogu ove posebno dizajnirane naočale pomoći kod plavog svjetla i simptoma duge izloženosti ekranu saznajte u nastavku!

Kako se koriste naočale za kompjuter

U današnjem dobu postoji sve viša osoba koje su kratkovidne, za što kažu da će s godinama biti sve više kratkovidnih ljudi. K tome pridonose jako ekrani koji, ako ste dugo pred njima izloženi, vam mogu uzrokovati kratkovidnost, čak i kod osoba koje nemaju genetsku predispoziciju za kratkovidnost. Ekrani zrače s plavom svjetlosti koja najviše oštećuje čovjekov vid i oči. Ukoliko provodite mnoge sate svakodnevno gledajući u ekran, bez obzira da či se radilo o ekranu monitora, laptopa, tableta, mobitela ili televizora, može vam uzrokovati bolove, nelagodan osjećaj, peckanje, crvenilo te čak i na kraju kratkovidnost do čak -1 ili -2 dioptrije. K tome vam mogu jako pomoći naočale za kompjuter koje dokazano sprječavaju negativni utjecaj plavog svjetla te vam može ublažiti gledanje u ekran, posebice ako dugo morate biti pred ekranom zbog tipa posla koji radite ili ako naprimjer studirate. Naočale za kompjuter su obična stakla koje su premazane s blue light blocker te vam tako sprječava da plavo svjetlo uđe u vaše oči.

Gdje možete kupiti naočale za kompjuter

Nema više potrebe da se i vi vaše oči muče s plavim svjetlom koje isijavaju ekrani s kojima smo omeđeni u današnjem dobu. Sada vam naočale za kompjuter mogu itekako jako pomoći da spriječi njegovu radijaciju i da najviše od svega očuva vaš zdravi vid ili spriječi da van se vid samo još više pogorša. Naočale za kompjuter vam dolaze u svim mogućim dizajnima okvira te bez obzira kakav je vaš osobni ukus u okvire naočala, moći ćete naći one koje vam se najviše sviđaju. Ove posebne naočale su van dostupne za kupiti kod svake dobre poliklinike kao i preko provjerenih web shopova koji se bave isključivo prodajom dioptrijskih naočala kao i sunčanih i naočala sa zaštitnim slojem protiv plavog svjetla od ekrana. Cijene za ove naočale nisu nimalo skupe već su dapače jako pristupačne, te vam uz to nude k brzu dostavu do vaših kućnih vrata kako biste što prije krenuli s nošenjem ovih naočala i očuvanjem oči.

Tagovi:

DealVision - univerzalne naočale s prilagođenom dioptrijom

Jednostavne, prikladne, jeftine, pouzdane

  • podešavanje dioptrije
  • dvostruke leće
  • lagani okvir
  • udoban dizajn