Maskara za osjetljive oći

Ljepota i zdravlje

Maskara za osjetljive oći

Maskara za osjetljive oći i zašto ju odabrati

Šminka za oči, posebno maskara, može iritirati oči ili kožu ako sadrži sastojke na koje ste alergični ili osjetljivi ili ako se ljušti ili migrira s vaših trepavica u oči. A ako nosite kontaktne leće, situacija se može pogoršati ako se maskara zaglavi između vaše leće i oka (ma! ). Rješenje? Maskara za osjetljive oći posebno je osmišljena, za koju je manja vjerojatnost da nadražuje od tradicionalnih formula. Znanstvenici znaju što čini sjajnu maskaru. Redovito procjenjujemo maskare na potrošačkim testerima, koji ocjenjuju svoje performanse na faktorima kao što su jednostavnost nanošenja, povećanje volumena, produljenje, uvijanje i definiranje / razdvajanje učinaka te nosivost (ljuštenje / razmazivanje). Za vodootporne maskare Beauty Lab provodi test prskanja, gdje testeri nanose maskaru, pričekaju 10 minuta, a zatim ih više puta nalijevaju toplom vodom kako bi procijenili da li se formula razmazuje ili prenosi. Kada kupujete svoju najbolju maskaru, potražite ključne riječi poput hipoalergene, alergijske ili oftalmološke ili oftalmološki testirane na ambalaži proizvoda. Hipoalergena implicira da je marka pokušala izostaviti potencijalne alergene koji kod nekih mogu izazvati reakcije, iako to nije jamstvo da je proizvod 100% otporan na alergije te je to prava maskara za osjetljive oći. Za ove oznake tvrtke često testiraju proizvod na alergijske reakcije ili osjetljivost na dobrovoljcima. Testirano od strane oftalmolog pokazuje da je testiranje nadgledao očni liječnik. Preporučuje potražiti marke koje imaju pouzdanu reputaciju za liječenje osjetljive kože i očiju ako imate tendenciju iritacije.

Maskara za osjetljive oći koja daje volumen i dužinu

Zvijezda Good Housekeeping Seal i jedna od vrhunski testiranih maskara za osjetljive oći svih vremena u GH Beauty Labu, ova sve-u-maska ​​CoverGirl također je hipoalergična. GH stručnjaci koristili su laboratorijski uređaj Visia Complexion Analyzer za mjerenje transformacije duljine i volumena pomoću povećanih fotografija prije i poslije, a visoko je zabilježio potrošačke testere za nesmetano odvijanje, produljivanje i odvajanje trepavica. Formula je također zaradila gotovo savršene ocjene na testovima otpornosti na vodu – nije bilo razmazivanja, razmazivanja ili trčanja nakon što su testeri 10 puta poprskali lice toplom H2O. To znači da će čak i ako poteku suze maskara ostati na mjestu. Najbolja maskara za osjetljive oći za odličnu cijenu može biti vaš izbor.
Lash Princess maskara za efekt trepavica od Essencea. Oftalmološki testiran, Essenceov suženi štapić bio je pobjednik i najbolja povoljna drogerijska maskara u prošlom testu GH Beauty Lab. Dobio je najbolje mjesto u laboratorijskim procjenama za produljenje, povećanje volumena i uvijanje trepavica. “Ovo je moja nova maskara za brzo nanošenje”, rekao je tester. Trepavice je učinilo punijima, duljima i tamnijima.

Maskara za osjetljive oći koja je vodootoporna

Respectissime vodootporna maskara je pobjednica testa vodootpornih maskara za osjetljive oći GH Beauty Lab marke poznate po njezi njege osjetljive kože, La Roche-Posayova formula bez pupoljaka testirana je na alergije i prikladna je za nositelje kontaktnih leća. Kada kupujete novu maskaru, uvijek tražite tvrdnje u kojima se navodi da je formula oftalmološki testirana ili sigurna za osjetljive oči. Ova opcija za zgušnjavanje i produljivanje testirana je na koži, bez parabena, bez mirisa i svrbeža u očima. Visoka je ocjena za ne trčanje ili razmazivanje u laboratorijskom testu prskanja, koji uključuje snažno opetovano izlaganje toploj vodi. Prva koja se nije razmazala kroz plač, znojenje ili trljanje, s tako primjetnim volumenom da bih mogao preskočiti olovku za oči. Maskara za dužinu i snagu Pacifica Stellar Gaze. Puno je stvari koje volim kod ove maskare – hidratantna je (izgovorite kokosovo ulje i vitamin B), produljuje i dodaje hella volumen. Ipak, najvažnija stvar je IMO? Ne ostavljaju vas oči rakuna. Da – ova se maskara za osjetljive oći koja se ne ljušti, ne razmazuje i ne miče, pa nećete morati brinuti o tamnim tragovima ispod očiju.

Tagovi: