Miralash - pojačivać trepavica

Miralash je ključ za prirodno duge, guste i zavodljive trepavice.

  • produžuje trepavice
  • podebljava ih
  • potamnjuje
  • daje im čvrstoću

 

Kratke trepavice – kako ih povećati

Sponzorirano

Kratke trepavice - kako ih povećati

Kratke trepavice i kako dobiti lijepe i dugačke trepavice?

Znamo kako niti jednoj curi izlazak nije potpun ako make up nije super odrađen. Što svaki potpuni make up uključuje? Naravno da lijepe i bujne trepavice koje obaraju s nogu kada uputite zavodnički pogled. Znamo kako su oči ogledalo naše duše, ali isto tako onda su trepavice upravo okvir tog ogledala. Trepavice osim što štite naše oči od neželjenih čestica prašine i ukrašavaju naše lice i pridonosi njegovom izgledu. I dok su neke žene imale sreću da su rođene s prekrasnim i prirodno bujnim trepavicama, druge su osuđene na pitanje kako dobiti lijepe i dugačke trepavice raznim metodama.

Kratke trepavice su realnost mnogih žena, ali isto tako ta realnost može postati stvar prošlosti. Kako? Kratke trepavice danas možemo učiniti većim i ljepšim pomoću ekstenzija, maskara, preparata za povećanje trepavice, umjetnih trepavica. Tržište koje je orijentirano na žensku ljepotu nudi brojne načine kako možemo okvire naših očiju uljepšati, tako da žene mogu birati između prirodnih i manje prirodnim metoda.

Kratke trepavice i kako povećati trepavice?

Ako imate kratke trepavice koje su isto tako tanke i slabe, ne morate se brinuti. Postoje mnogobrojni odgovori na pitanje kako povećati trepavice kako bi dobili onaj predivni i zavodnički pogled. Prva opcija koja se razmatra su svakako umjetne trepavice kao i ekstenzije trepavica. Umjetne trepavice često traže samo kupnju u kozmetičkoj trgovini i mirne ruke prilikom postavljanja ispred ogledala. Ekstenzije trepavica se obavlja u kozmetičkim salonima gdje se profesionalni tim brine oko toga da vaše nove trepavice zasjaje u najboljem mogućem izdanju.

Ono što je minus za kratke trepavice kod navedenih tretmana je to što ekstenzije zahtijevaju nadopunu svakih do mjesec dana, dok umjetne trepavice koje ste nalijepili traju samo jedan dan i isto tako mogu oštetiti već slabe trepavice. Kao alternativu možete razmotriti magnetske umjetne trepavice koje se lako stavljaju i skidaju po potrebi bez oštećenja vaših prirodnih trepavica. Kod ekstenzija se pobrinite da uzmete najbolju opciju za sebe i da sačuvate korijen svojih trepavica.

Kratke trepavice i kako povećati trepavice kućnom njegom?

Druga opcija kako kratke trepavice možemo učiniti ljepšima i dugačkima je pomoću raznih pripravaka. Snažne i guste trepavice možemo dobiti i ako koristimo maslinovo ulje, aloe veru i vitamin E. Ovdje bi također naglasili i razne serume koji se mogu kupiti ljekarnama a rađeni su na biljnoj bazi. Serumi će trepavicama dati dovoljnu dozu vitamina kako bi one rasle i postale jače. Radi se naravno o procesu koji ipak traje, ali mnoge žene hvale razne serume jer su postigle prirodne trepavice kakve su oduvijek željele. U kućnu njegu možemo ubrojati i maskaru, jer ona je dio svake kozmetičke torbice.

Kratke trepavice danas možemo lako oblikovati s uvijačem i maskarom koja će rasporediti trepavice i dati im volumen. Nažalost potrebno je dosta eksperimentirati s maskarama kako bi pronašli onu koja vam najbolje odgovara. Danas možemo pronaći različite maskare koje nude različite volumene, boju, četkicu, namjenu. Isto tako savjet plus oko brige trepavica i kako ih povećati možete dobiti i od stručnjaka koji se bave profesionalnim šminkanjem.

Tagovi:

Miralash - pojačivać trepavica

Miralash je ključ za prirodno duge, guste i zavodljive trepavice.

  • produžuje trepavice
  • podebljava ih
  • potamnjuje
  • daje im čvrstoću