Intenskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu

Masaža lica protiv bora

Sponzorirano

Masaža lica protiv bora

Sve higijensko kozmetičke radnje su i masaža lica protiv bora

Umivate se pljuskanjem po licu jer vam godi i kao da oživi svaku stanicu na koži lica, rastežete prstima kožu na mjestima gdje vam se čini da ste uočili boru, nanosite nježno tonik i tapkate lice da se upije, pustite da se koža opusti i upije tonik, nanosite nježno kružnim pokretima kremu i opet tapkate prstima. Sve higijensko kozmetičke radnje su i masaža lica protiv bora, no važno je raditi to pravilno i naučiti neke trikove.

Postoji joga za lice koja je također masaža lica protiv bora, medicinske preporuke o masaži lica se primjenjuju u svim kozmetičkim salonima, a postoje i neke egzotične istočnjačke masaže za lice (Japan, Kina, Koreja, Tajland i tako dalje) koje su se zahvaljujući internetu raširile po cijelom svijetu. U kozmetičke salone se odlazi kada želite kompletan tretman i zato jer kozmetičarske vješte ruke masiranjem postižu pravi terapijski učinak, ubrzaju krvotok, nježno rastjeraju sve brige i vaše lice zasja novim sjajem.

Masaža lica protiv bora se može ispravno izvoditi i kod kuće

Nemaju svi ni novca ni vremena za odlazak u kozmetički, ali svi mogu naučiti biti “sam svoj maser”. Da, masaža lica protiv bora se može ispravno izvoditi i kod kuće i iako ćete u početku možda to raditi nevješto, nemojte odustati, uskoro će vam to postati rutinski postupak. Prvo temeljito očistite lice od šminke, znoja i dnevne prašine, ulje za masažu neka bude na sobnoj temperaturi i vama ugodnog mirisa, zagrijte ga na svojim rukama.

Masaža lica protiv bora se ne smije raditi sa čistim eteričnim uljima jer mogu nastati iritacije ili čak alergijske reakcije. Par kapi eteričnog ulja u nekom baznom ulju, najčešće se koriste noćurkovo ulje, od ploda divlje ruže ili sjemenki od marelice ili iz sjemenki grožđa. Pokrijte lice nakratko nauljenim rukama tako da su vam dlanovi na bradi, a prsti na čelu, koža lica će se ugrijati i opustiti a onda krenite s masažnim pokretima, štipkanjem i lupkanjem od čela, sljepoočnica, obraza, brade, podbratka i vrata.

Facijalna masaža lica protiv bora opušta cijelo tijelo

Koji god dio tijela stimuliramo ubrzavamo krvotok, a ubrzanje se onda čistom refleksijom prenosi na ostatak tijela. Facijalna masaža lica protiv bora opušta cijelo tijelo, pokretima i uljnim mirisima čistite sinuse, zaglađujte čelo i bore na njemu, masažom možete oblikovati nos, korigirati opuštene kutove usana, možete smanjiti linije svog osmijeha. Oblikovanje brade i uklanjanje takozvanog dvostrukog podbratka se također postiže masažom, masaža smanjuje pojavu akni, ubrzava zacjeljivanje ožiljaka od istiskivanja prištića, grisina i mitesera.

Naravno, ako vam je koža lica zapuštena i puna ožiljaka za vas bi bila preporučljiva elektro masaža ili elektro stimulacija u kozmetičkom salonu. Masaža lica protiv bora kod problematične kože možda ipak treba prvo posjetiti dermatologa i prvo provesti neke medicinske tretmane. Ima puno vrlo različitih tehnika facijalne masaže, a neke od njih se mogu i kombinirati. I nesvjesno prije jutarnje i večernje higijene, nanoseći hranjivu noćnu ili zaštitnu dnevnu kremu radimo kružne i zatežuće poteze po licu koji masiraju.

Tagovi:

Intenskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu