motion free

Levicose - zaustavlja razvoj proširenih vena

Pomaže i u najnaprednijim slučajevima proširenih vena

 • Ublažava bol 99 %
 • Smanjuje otekline nogu 98%
 • Smanjuje težinu i nelagodu u nogama 99%
 • Eliminira telangiektazije 98%
 • Uklanja proširene vene 93%
 • Uklanja hiperpigmentaciju 96%

Levicose – što je i kako djeluje

Sponzorirano

Levicose - što je i kako djeluje

Što je Levicose?

Levicose možemo opisati kao potpuno prirodni gel koji se koristi za uklanjanje proširenih vena. Proširene vene i oslabjeli krvotok su realan problem današnjice, a same statistike pokazuju kako od proširenih vena i slabijeg krvotoka pati gotovo 73% žena. Iako su mnogima proširene vene uglavnom estetski problem, važno je naglasiti kako se proširene vene mogu manifestirati i u veće probleme. Oticanje nogu, bol, rizik od vaskularne tromboze – sve su ovo realni problemi koji mogu nastati s pojavom proširenih vena. Ukoliko se varikozne vene ne liječe na vrijeme, one mogu uzrokovati razne probleme koje mogu imati čak i smrtne ishode.

Da bi se uklonilo navedeno stanje, prvo je potrebno ukloniti uzrok nastanka. Znamo kako je zadaća svih vena vraćati krv prema našem srcu. Uzmimo li u obzir da vene na našim nogama rade protiv gravitacije, njeni zalisci koji su jednosmjerni su ključni kako bi se spriječilo vračanje krvi. Kada smo fizički aktivni naši mišići u nogama pomažu u pumpanju krvi jer dolazi do pritiskanja vena koje šalju krv prema gore. Kada stijenke vena izgube svoju elastičnost i kada dolazi do njihove slabosti tada zalisci ne rade kako trebaju i nastaju proširene vene. Kako bi osnažili vene i vratili im njihovu prvobitnu funkciju, mnogi preporučuju Levicose gel.

Kako djeluje Levicose?

Navedeni organski gel se koristi za uspješno uklanjanje proširenih vena. Osim njihovog vidnog uklanjanja, navedeni gel se također bori protiv simptoma koji često dolaze s proširenim venama. Uz samo jednu primjenu možete primijetiti kako se moguća bol smanjuje i kako se povlači oticanje. Samo djelovanje su pohvalili mnogi svjetski flebolozi koji navedeni gel preporučuju svima onima koji pate od proširenih vena. Kako djeluje Levicose? Njegovom primjenom dolazi do jačanja našeg venskog sustava, i do povećanja njene fleksibilnosti. Vraća normalnu teksturu venama i također liječi i okolno područje vena. Redovitim korištenjem sami rezultati su neupitni. Studije koje su provedene nad navedenim proizvodom pokazuju kako je Levicose gel % pomogao ljudima.

92% ispitanika je u potpunosti uklonilo proširene vene, dok je 87% primijetilo kako se povukla bol oko područja proširenih vena. Koje su prednosti navedenog gela? Osim što uklanja proširene vene, navedeni gel vraća prirodnu ljepotu kao i glatkoću kože na vašim nogama. On poboljšava samu razinu energije i fleksibilnosti vaših vena i kapilara. Njegovi prirodni sastojci uravnotežuju krvni tlak i isto tako potiču rad mišićnog sustava. Glavne prednosti gela su sljedeće: Prirodni sastav, djelovanje od 24 sata, jačanje zidova vena i kapilara, učinkovito uklanjanje proširenih vena, nema nuspojava niti kontradikcija, povoljan proizvod.

Gdje kupiti Levicose?

Iako se mnoge kreme za proširene vene mogu kupiti u brojnim ljekarnama ili drogerijama, Levicose nije dostupan u slobodnoj prodaji. Ukoliko želite kupiti navedeni proizvod, to ćete morati učiniti preko web stranice proizvođača. Kao kupac ostvarujete pravo na 50% popusta, a sve što trebate napraviti je posjetiti web stranicu proizvođača i ispuniti obrazac za svoju narudžbu. U samo nekoliko minuta zaprimate poziv od telefonskog agenta i slijedi dogovor oko isplate i dostave. Cijeli proces narudžbe je veoma diskretan i siguran, i u svega 7 dana proizvod je ispred vaših vrata.

Trenutna cijena proizvoda iznosi 329 kuna. Kako se koristiti Levicose gel? Upute dolaze uz sami proizvod. Navodi se kako aplikacija mora biti dnevna i kako se ona ne smije zanemarivati. Gel za liječenje proširenih vena se koristi na sljedeći način: Iscijedite manju količinu gela na vaše prste i kružnim pokretima nježno umasirate na zahvaćenu kožu. Postupak je potrebno ponavljati dva puta dnevno na očišćenoj koži. Pošto je gel na biljnoj bazi ne morate se bojati nuspojava ili kontradikcija. Za dodatne informacije o navedenom proizvodu možete posjetiti službenu web stranicu samog proizvođača.

Tagovi:

motion free

Levicose - zaustavlja razvoj proširenih vena

Pomaže i u najnaprednijim slučajevima proširenih vena

 • Ublažava bol 99 %
 • Smanjuje otekline nogu 98%
 • Smanjuje težinu i nelagodu u nogama 99%
 • Eliminira telangiektazije 98%
 • Uklanja proširene vene 93%
 • Uklanja hiperpigmentaciju 96%