motion free

Acai Berry 900 - za vitku liniju i lijep izgled bez vježbanja

Izgubite do 10 kg u 4 tjedna

 • klinički ispitano i posve prirodno
 • ubrzava metabolizan
 • bez jo-jo efekta
 • dugotrajni rezultati
 • smanjuje viška masnoće
 • masti pretvara u mišiće
 • bez vježbanja i teškog napora

Kružni trening kod kuće

Sport

Kružni trening kod kuće

Kružni trening kod kuće nije teško osmisliti. Evo kako:

Mnogi su u pandemiji zaboravili na svoje hobije, a posebno na one koji se tiču vježbanja. Pandemija nas je natjerala da puno vremena provodimo doma. Doma obično ne vježbamo i za to imamo razne izlike. Ipak, može se vježbati doma i postizati skoro jednake rezultate kao u nekom sportskom centru ili teretani. Postavite svoj vlastiti kružni trening kod kuće i pošteno se umorite.

Neki od Vas možda će s ovakvim treninzima shvatiti da im nisu ni potrebne teretane, a pogotovo se to odnosi na sve rekreativne vježbače i one koji će to tek postati. Kružni trening podrazumijeva trening u kojemu vrlo brzo izmjenjujete vježbe koje radite. Treba Vam štoperica i pored toga baš nikakvi rekviziti. Kružni treninzi se često obavljaju grupno u sportskim centrima, a sami ih ljudi obavljaju uz pomoć trenera. Uz našu pomoć, moći ćete postaviti kružni trening kod kuće bez ikakvih nedoumica. Kao što smo rekli, nisu Vam potrebni rekviziti, barem ne u prvih nekoliko mjeseci.

Kružni trening kod kuće – kako ga postaviti?

Kružni trening koji ćete obavljati doma sastojat će se od ovih dijelova: zagrijavanje, razgibavanje, glavni dio treninga, razgibavanje. Odaberite najveći prostor u svom domu i pomaknite eventualni namještaj koji Vam smeta. Osigurajte si prostor od 3×3 metra za vježbanje. Potom se krenite zagrijavati. Radite vježbe aerobnog karaktera kako biste zagrijali svoje tijelo i povećali puls.

Zagrijavanje je najbolje odraditi postepenim povećavanjem intenziteta vježbi. Dakle, prvo lagano hodanje na mjestu, zatim naizmjenično podizanje koljena iz skoka, a završite zagrijavanje jumping jacksima. Neka ovaj dio trening traje 7-10 minuta. Kružni trening kod kuće također podrazumijeva istezanje. Posebno poradite na istezanju onih mišićnih skupina koje ćete najviše vježbati u tom treningu. Ako su u pitanju ruke, dodatno razgibajte ruke, ako ćete raditi puno čučnjeva, obratite pozornost na istezanje nogu itd. Kružni trening kod kuće može početi kada ste obavili zagrijavanje i razgibavanje. Bez toga nemojte raditi trening jer time povećavate rizik od ozljede.

Kružni trening kod kuće – glavni dio treninga!

Glavni dio kružnog treninga zahtijeva da pripremite listu vježbi koje ćete raditi. Novaci ne znaju koje bi to vježbe bile stoga mi donosimo popis vježbi koje možete raditi. Kako izgleda kružni trening kod kuće? Uzmite svoju štopericu i namjestite ju na jednu minutu. Zatim radite 8 različitih vježbi po jednu minutu, nakon što štoperica istekne, odmah počinjete raditi drugu vježbu i tako 8 minuta. Radi se dva seta vježbi, svaki set se ponavlja 2-3 puta, ovisno o Vašoj spremi. Kružni trening kod kuće možete napraviti s ovim vježbama: običan čučanj, sklekovi, marinci, iskorak, trbušnjaci (razne varijacije), skijaški čučanj, plank.

Postoji nekoliko predložaka za ovakav tip vježbi, a nije bitno samo znati 8 vježbi, već ih i pravilno izvoditi. Uvijek pazite da ne stavljate dvije vježbe zaredom koje targetiraju istu mišićnu skupinu (nemojte staviti marince pa zatim plank, ubacite iskorak između). Nakon seta od 8 vježbi uzmite dvije minute pauze. Ne zaboravite jesti sat vremena prije treninga i pripremite vodu tokom treninga da se okrijepite po potrebi (najbolje u vrijeme pauze).

Tagovi:

motion free

Acai Berry 900 - za vitku liniju i lijep izgled bez vježbanja

Izgubite do 10 kg u 4 tjedna

 • klinički ispitano i posve prirodno
 • ubrzava metabolizan
 • bez jo-jo efekta
 • dugotrajni rezultati
 • smanjuje viška masnoće
 • masti pretvara u mišiće
 • bez vježbanja i teškog napora