Pro Caps - stručni tretman za prostatitis

prirodan proizvod koji sprječava i eliminira adenom, kronični i akutni prostatitis
  • olakšava upalu i bol
  • normalizira urinarne funkcije i poboljšava erekciju
  • pruža održive i dugotrajne rezultate koji su učinkoviti u bilo kojoj dobi i bilo kojoj fazi bolesti

Kronični prostatitis prirodno liječenje

Sponzorirano

Kronični prostatitis prirodno liječenje

Kronični prostatitis prirodno liječenje, kako izliječiti prostatu prirodnim putem?

I dok mnogi prostatu povezuju sa spolnom moći muškaraca, ova žlijezda je ipak povezana s drugom važnom funkcijom – plodnošću. Prostata se smjestila okolo mokraćne cijevi muškaraca i smještena je u savršenoj sredini između mjehura i završetka debelog crijeva. Svojim oblikom mnoge podsjeća na orah ili kesten, no bez obzira na veličinu prostata je satkana od sitnih žlijezda kao i njihovih manjih kanalića.

Kako muškarac odrasta, razvija se i prostata, a ona svoju normalnu veličinu doseže u pubertetu. Prostata bi kod zdravog muškarca trebala težiti oko 20 grama i biti promjera do 3 i pol centimetara. Kada muškarac zagazi u srednju životnu dob, prostata se krene povećavati radi ponovnog umnožavanja njenih stanica. Prilikom povećanja u znatnoj mjeri mogu nastati tegobe. Ovdje najčešće dolazi do upale ili prostatitisa, i dobroćudnog povećanja prostate.

I dok prostatitis nije teška bolest, kronični prostatitis može biti neugodan i može utjecati na kvalitetu života. Kronični prostatitis prirodno liječenje vam može pomoći da bez ikakvih antibiotika vratite zdravlje svojoj muškosti. Kako izliječiti prostatu prirodnim putem? Kronični prostatitis prirodno liječenje zahtjeva pomoć određenih biljaka koje su se stoljećima primjenjivale u liječenju muških problema.

Kronični prostatitis prirodno liječenje, biljke kao saveznici vašeg zdravlja

Kronični prostatitis prirodno liječenje će zahtijevati fitoterapiju. Pitate se što je fototerapija? Riječ je o metodi liječenja koja ublažava i sprječava razne bolesti ili tegobe uz pomoć ljekovitih biljaka ili samo nekih njenih dijelova. Određene biljke mogu izravno utjecati na smanjenje povećanih žlijezda, što znači da one sprečavaju i odgađaju promjene i tako ublažavaju daljnji razvoj upale.

Rast prostate je rezultat prisutnosti dihidrotestosterona koji nastaje radi testosterona i enzima. Kako bi zaustavili pretjeranu tjelesnu proizvodnu dihidrotestosterona, potrebno je koristiti sljedeće biljke: Patuljasta palma i njen ekstrakt, zaustavlja povećanu proizvodnju dihidrotestosterona i smanjuje veličinu prostate. Azijski ginseng, ublažuje i smanjuje povećanu prostatu, uzima se u obliku čaja ili ekstrakta.

Kora drveta afričke šljive, osim što utječe na spolnu moć muškarca i održavanje erekcije, navedena biljka također smanjuje povećanu prostatu uklanjajući sve njene simptome. Ovdje možemo nabrojati i korištenje raznih sjemenki koje su bogate mineralima i esencijalnim masnim kiselinama, kao i vitamin B6 koji se pokazao uspješnim u liječenju problema s prostatom. Kronični prostatitis prirodno liječenje je sasvim jednostavno, dovoljno je samo konzumirati jednu ili više biljaka ili namirnica.

Kronični prostatitis prirodno liječenje, liječenje uz pomoć namirnica

Poznato je kako bi muškarci s kroničnim prostatitisom iz prehrane trebali izbaciti sav kofein i alkohol. Srećom, izbor namirnica za liječenje navedenog stanja je opširan. Kronični prostatitis prirodno liječenje možemo započeti s keljem, prokulicama, cvjetačom i brokulama – riječ je o antikancerogenom povrću. Sljedeće povrće na listi je rajčica. Istraživanja pokazuju kako se bolesti prostate manje pokazuju kod muškaraca koji imaju višu razinu likopena u krvi. Karotenoid likopen je sastojak rajčice koji je također poznat po antikancerogenom djelovanju.

Soja, sadrži izoflavone i fitonutrijente koji se u tijelu pretvaraju u estrogen. Sjeme lana, izvor alfa linolenske kiseline i fitohormona lignana koji su se pokazali uspješnima u borbi protiv raka prostate. Sjemenke jedite kao začin na pripremljenoj hrani. Kurkuma, njeno protuupalno djelovanje može suzbiti i metastaze raka, što znači da je savršen izbor ako želimo ukloniti upalu iz tijela.

Zeleni čaj, može se koristiti kao zamjena za kavu, a uz to on je savršen za detox organizma i uklanjanje otpadnih tvari i bakterija iz organizma. Kronični prostatitis prirodno liječenje je veoma jednostavan proces, točnije, važno je samo nabrojane namirnice uvrstiti u svoj svakodnevni plan prehrane. Blago djelovanje navedenih namirnica će nakon određenog vremena pokazati dugotrajne rezultate bez ikakvih mogućih nuspojava.

Tagovi:

Pro Caps - stručni tretman za prostatitis

prirodan proizvod koji sprječava i eliminira adenom, kronični i akutni prostatitis
  • olakšava upalu i bol
  • normalizira urinarne funkcije i poboljšava erekciju
  • pruža održive i dugotrajne rezultate koji su učinkoviti u bilo kojoj dobi i bilo kojoj fazi bolesti