Crocs - original obuća za djecu i odrasle

Službena stranica i web shop Crocs proizvoda

 • obuća za sva 4 godišnja doba
 • za djecu i odrasle
 • svih veličina i boja
 • sigurna kupovina
 • veliki izbor
 • redovite akcije i popusti

 

Kroksice – obuća za djecu i odrasle

Sponzorirano

Kroksice - obuća za djecu i odrasle

Kroksice nikada ne izlaze iz mode

Kroksice, jedno od najpoznatijih obuća su nastale davne 2002. godine kada su ovu firmu pokrenuli Lyndon Hanson te George Bodecker Jr. Kroksice je započela nakon što su njih dvojica saznali za posebnu pjenu koja je vodootporna na vodu i veoma je fleksibilna, te su tako došli na ideju da kreiraju prve vodootporne cipele koje mogu nositi i djeca i odrasli. Krokse su potom predstavili na jednom sajmu brodova u malom gradu Fort Lauderdaleu gdje su prodali svih 200 para koje su bili napravili za ovaj sajam.

Kroksice su tada postigle veliki uspjeh i od tada do sada su prodane stotine milijuna para Kroksica u cijelome svijetu. Od samog početka cipele su imale vjerne sljedbenike zahvaljujući svojoj udobnosti i funkcionalnosti, te ih se dan danas nose i kupuju zbog svojih silnih prednosti koje one imaju. Kroz ovaj članak ćemo vam reći koje su to prednosti Kroksice – obuća za djecu i odrasle te gdje ih možete kupiti online.

Kroksice odgovaraju svima

Postoje mnogobrojne prednosti koje čine Kroksice – obuća za djecu i odrasle odličnim izborom za svakoga, a kroz ovaj dio ćemo vam reći koje su to njegove prednosti zbog čega su i dan danas tako popularne među ljudima! Kroksice su kao prvo veoma lagane za nositi i u usporedbi s drugim sličnim obućama, ih uopće niti ne osjetite. Pošto su Kroksice napravljene od posebne pjene koji se naziva Croslite, obuća je veoma lagana i fleksibilna, zbog čega možete na svim terenskim uvjetima hodati. Osim što ih pjenasti materijal Croslite čini laganima za nositi, ujedno ih čini mekanima na stopalima, zbog čega ćete imati osjećaj kao da po zraku hodate!

Stoga nije ni čudo da Kroksice vole nositi jer su veoma udobne, što je odlično ako dugo stojite na nogama zbog posla ili drugih stvari. Također, Kroksice su vodootporne i prozračne što je zahvaljujući njegovom Classic Clog dizajnu zbog čega vaša stopala dišu i voda lako izađe van, zbog čega su super za nositi i tokom ljetnih dana! Također, one se lako čiste i dovoljno je da uz malo vode i sapuna im vratite natrag njihov prvotni sjaj! I ono najbitnije, Krokse su povoljne i ne koštaju puno poput drugih cipela. Ujedno, dolaze u preko 35 boja i možete ih ukrasiti po vašoj želji s raznim dodacima!

Kroksice možete lako naručiti

Poput mnogih drugih osnovnih komada i kultnih odjevnih predmeta, Kroksice su postigle svoj kultni status zbog svoje korisnosti. Kroksice su veoma praktične cipele su iznimno praktične, te su udobne i vodootporne, što su dokazale više puta na terenu, zbog čega su Kroksice odličan izbor tokom cijele godine u svim uvjetima.

Iako možda Kroksice nisu sada estetski najljepša obuća, ipak one imaju svoju funkciju i služe svojoj svrsi. Ukoliko tražite par obuća koje će vam služiti za više stvari te mogu izdržati dulji period vremena i biti na svim uvjetima i terenima, tada su Kroksice odličan izbor za sve skupine ljudi! Ujedno, one dolaze u 35 različitih boja te ima više dizajna i posebnih kolekcija. Kupiti ih možete putem provjerenih online trgovina gdje ih možete po super cijeni kupiti, te kroz brzu dostavu će vam na vaša kućna vrata doći za čas!

Tagovi:

Crocs - original obuća za djecu i odrasle

Službena stranica i web shop Crocs proizvoda

 • obuća za sva 4 godišnja doba
 • za djecu i odrasle
 • svih veličina i boja
 • sigurna kupovina
 • veliki izbor
 • redovite akcije i popusti