Kroksice na petu – akcija, cijena, gdje kupiti

Crocs - original obuća za djecu i odrasle

Službena stranica i web shop Crocs proizvoda
 • obuća za sva 4 godišnja doba
 • za djecu i odrasle
 • svih veličina i boja
 • sigurna kupovina
 • veliki izbor
 • redovite akcije i popusti
 
Kroksice na petu - akcija, cijena, gdje kupiti

Kroksice na petu dolaze u raznim modelima

Kada se spomene crocs obuća ili općenito kroksice, mnogima prve na pamet padnu plastične sandale s rupicama za zrak. Njih ljudi ili vole ili ih mrze, nema nešto između. Iako su izrazito udobna obuća za nositi, mnoge odbija njihov izgled. No unatoč ljudima koji ih ne vole, taj je brend obuće opstao i štoviše, s vremenom postao izrazito popularan. Ravne sandale s rupicama za zrak i remenom koji ide preko pete dugo su vremena bili jedini model koji je postojao kod crocs obuće te je postao njihov zaštitni znak, no kasnije su brend upotpunili i mnogi drugi modeli. Danas tako postoje natikače, japanke, čizme pa čak i kroksice na petu. Postoji nekoliko modela kroksica na petu, pa se tako kroksice na petu danas mogu pronaći u tri različita modela. Prvi model su kroksice s punom petom u visini par centimetara, zatim kroksice s visokom petom te je najnoviji model s petom ostvaren u kolaboraciji s poznatim modnim brendom.

Kroksice na petu udobnija su verzija klasičnih cipela na petu

Cipele na petu često znaju biti neudobne za dugotrajno nošenje. Vjerojatno je ta činjenica pokrenula ideju stvaranja obuće kao što su kroksice na petu. Ukoliko zamišljate klasične kroksice kojima je samo nadodana peta, niste u krivu, tako je doista i izgledao prvi model tog brenda kada je dodana puna peta. Međutim, drugi model kada su u pitanju kroksice na petu izgledaju ponešto elegantnije te se zbilja i mogu iskombinirati s raznim odjevnim kombinacijama. Takav model više nalikuje nekim otvorenim ljetnim natikačama na visoku petu nego klasičnim kroksicama. Najnoviji model kroksica na tržištu se pojavio relativno nedavno te je napravljen u suradnji s modnom markom Balenciaga. Mnogi su taj model ismijali jer se doslovno radi o crocs sandalama s rupicama i remenom na petu u kombinaciji s visokom, tankom petom. No, o ukusima se ne raspravlja te su se mnogi pomamili za tim ekstravagantnim kroksicama, unatoč njihovoj visokoj cijeni prilikom izlaska na tržište.

Kroksice na petu najlakše se kupuju putem interneta

Kao što se već spomenulo, kroksice na petu dolaze u 3 modela. Svaki od tih modela dolazi u raznim bojama, neke su jednobojne, dok su druge napravljene u raznim kombinacijama boja. Kroksice na petu nešto je teže nabaviti nego klasične kroksice te ćete ih stoga najlakše pronaći putem internet trgovina. Kako takvi modeli kroksica nisu uobičajeni, za njih je potrebno izdvojiti ponešto veći iznos nego za obične modele. Iznimka su Crocs-Balenciaga kolaboracija, one su napravljene u limitiranom broju te ih potpisuje poznata modna marka, pa su stoga puno skuplje nego ostali modeli. Ukoliko vas zanima ta marka obuće na petu, lako ćete ih pronaći u raznim internet trgovinama koje vrlo često imaju i akcijske cijene na sezonske modele. Obratite samo pažnju da kupujete originalne proizvode jer je crocs obuća vrlo često lažirana. Ukoliko naiđete na izrazito niske cijene takve obuće, to je dobar indikator da se radi o lažnoj obući koja je loše kvalitete.


Tagovi:

Crocs - original obuća za djecu i odrasle

Službena stranica i web shop Crocs proizvoda
 • obuća za sva 4 godišnja doba
 • za djecu i odrasle
 • svih veličina i boja
 • sigurna kupovina
 • veliki izbor
 • redovite akcije i popusti