Crocs - original obuća za djecu i odrasle

Službena stranica i web shop Crocs proizvoda

 • obuća za sva 4 godišnja doba
 • za djecu i odrasle
 • svih veličina i boja
 • sigurna kupovina
 • veliki izbor
 • redovite akcije i popusti

 

Kroksice za žene – akcija, cijena, gdje kupiti

Sponzorirano

Kroksice za žene - akcija, cijena, gdje kupiti

Kroksice za žene i gdje kupiti kroksice na akciji?

Kroksice su zadnjih godina svakako postale svojevrstan modni brend. I dok se mnogo toga može reći na njihov izgled koji možete i ne morate simpatizirati, njihova udobnost i veliki izbor boja oduševljava mnoge. One su danas dostupne za muškarce, za žene i za djecu. Što kroksice čini toliko posebnima? Radi se o obući koja je toliko udobna i lagana da je zaista must have dio obuće. Ono što ih čini posebnima je svakako posebna pjena od kojih su izrađene, kao i njihov prepoznatljiv izgled. Možete ih nositi na plažu, doma, u šetnji, u izlasku, gotovo svugdje!

Gdje kupiti kroksice za žene na akciji? U službenom Crocs dućanu, u raznim sportskim dućanima koji ih drže kao dio asortimana i naravno online preko specijaliziranih web shopova koji se bave prodajom obuće i odjeće. Važno je naglasiti da postoje i lažirane kroksice za žene, točnije kopije koje možemo naći u raznim trgovinama mješovite robe ili na placu. Kopije mogu na izgled izgledati zaista kao prava stvar, ali sami materijal od kojeg su izrađene se ne mogu uspoređivati sa originalom.

Kroksice za žene cijena i zašto kupiti kroksice?

Cijena kroksica se može razlikovati od proizvoda do proizvoda. Točnije u ponudi možete pronaći klasične kroksice, japanke, sandale, papuče i čak čizme. Ukoliko samo želite klasične kroksice za žene cijena se kreče od tristotinjak kuna neovisno o boji, ukoliko je akcija na cijeni one mogu koštati i manje. Kroksice dolaze u svim bojama koje možete zamisliti. Njihov klasični model je dostupan u više od 20 boja, što je jako puno ako to usporedimo s ostalim cipelama koje često nude samo 5 do 6 različitih boja. Zašto kupiti kroksice?

Naveli smo kako su rađene od posebne pjene, točnije od Croslite pjene koja je iznimno lagana i ugodna za nogu. Radi same pjene i prepoznatljivih ventilacijskih otvora noga se osjeća udobno i diše prilikom hodanja. Naravno, veliki plus je svakako što ih možete kombinirati uz skoro svu odjeću a da to izgleda stilski dosta simpatično. Kroksice za žene danas dolaze u raznim bojama i kao što smo naveli oblicima, što znači da je izbor samog oblika na vama.

Kroksice za žene i zašto su kroksice popularne?

Kroksice su danas među top izborom obuće mnogih poznatih zvijezda. U kroksicama su viđeni bivši američki predsjednici, mnoge pjevačke i glumačke zvijezde od kojih neke i imaju svoj signature edition. Osim toga radi se o veoma pristupačnom i sigurnom komadu obuće koji je danas postao gotovo simbol ljeta. Kroksice za žene su postale isto tako popularne ne samo kao svakodnevna obuća nego i kao modni izričaj. Ako pratite svijet mode mogli ste vidjeti da su čak predstavljene i prve Crocs štikle.

S kupnjom kroksica svakako dobivate najudobniji komad obuće koji ste ikada imali. Postoji razlog zašto su one danas dio mnogih kućanstava, bilo da je riječ o originalnim ili kopijama. Kroksice za žene mogu biti modni izričaj i isto tako svakodnevna obuća. Možda niste znali ali isto tako prilikom kupnje kroksica možete ih isto tako tražiti s raznim detaljima u obliku malih privjesaka na njima koje ih mogu učiniti još više jedinstvenima. Svakako vrijedi baciti oko na ponudu kroksica i uvrstiti ih u svoju kolekciju obuće.

Tagovi:

Crocs - original obuća za djecu i odrasle

Službena stranica i web shop Crocs proizvoda

 • obuća za sva 4 godišnja doba
 • za djecu i odrasle
 • svih veličina i boja
 • sigurna kupovina
 • veliki izbor
 • redovite akcije i popusti