Krokse za djecu – akcija, cijena, gdje kupiti

Crocs - original obuća za djecu i odrasle

Službena stranica i web shop Crocs proizvoda
 • obuća za sva 4 godišnja doba
 • za djecu i odrasle
 • svih veličina i boja
 • sigurna kupovina
 • veliki izbor
 • redovite akcije i popusti
 
Krokse za djecu - akcija, cijena, gdje kupiti

Krokse za djecu kako su nastale

Kroksice su jedno od najpoznatijih obuća u cijelome svijetu, a njihov početka seže do davne 2002. godine, kada su Lyndon Hanson i George Bodecker Jr. izmislili prvi par kroksica. Kada su njih dvojica saznali za posebnu pjenu od koje se može bilo što napraviti, odlučili su napravite posebnu obuću koja je vodootporna na vodu te fleksibilna, te mogu ove cipele nositi i djeca i odrasli. Krokse su potom naposljetku predstavili na jednom sajmu brodova u malome gradu Fort Lauderdaleu gdje su prodali svih proizvedenih 200 para cipela. Kroksice su tada postigle svoj prvi veliki uspjeh i od onda su se prodale stotine milijuna para Kroksa za odrasle kao i Krokse za djecu. Od svoje prve pojave su ove Kroksice stekle svoju slavu i sljedbenike, te ih se godišnje prodaje na milijune. Kroz ovaj članak ćemo vam detaljnije reći o Krokse za djecu - akcija, cijena, gdje kupiti na internetu!

Krokse za djecu i njihove prednosti

Krokse za djecu možete preko interneta, a prije nego što vam kažemo više, prvo ćemo vam navesti zbog čega su Kroksice tako popularne. Ponajprije, Krokse su veoma udobne za nositi i ujedno su lagane na stopalima. Pošto su Kroksice napravljene od posebne pjene Croslite, obuća je lagana i fleksibilna, zbog čega možete na svim terenskim uvjetima hodati u njima. Osim toga, Krokse su mekane te ćete imati osjećaj kao da po oblacima hodate! Stoga nas ne čudi da krokse za djecu vole nositi jer su veoma udobne i mekane, te ne uzrokuju bolove ili žuljeve. Također, Kroksice su vodootporne i prozračne zahvaljujući Classic Clog dizajnu, te možete ih u vodi nositi jer voda kroz rupice izlazi van i ne zadržava se unutra. Isto tako, Kroksice se lako čiste uz malo vode i sapuna sva prljavština odlazi s njih! I što je najveća prednosti kod Kroksa jest što su povoljne za kupiti, te ujedno dolaze u preko 35 boja i možete ih ukrasiti s raznim dodacima!

Krokse za djecu gdje kupiti online

Krokse za djecu se mogu danas kupiti i putem interneta. Ove popularne Kroksice koje nikada ne izlaze iz mode se mogu jednostavno naručiti preko mnogobrojnih web shopova koji u svojoj ponudi obuće drže i ove Kroksice po dobrim cijenama te su vam dostupne u svim veličanima i možete birati između 35 boja. Kroksice nose sve generacije te su idealne za hodati po dvorištu, ići na izlete u prirodi te možete ujedno i po kući hodati u njima. Veoma su praktične i imaju svoju svrhu zbog čega ih svi ljudi vole nositi. Također su jako popularna među djecom jer se lako navlače, dolaze u raznim veselim bojama i dizajnima te ih mogu ukrasiti sa svojim najdražim ukrasim. Krokse za djecu možete već danas naručiti preko web shopa po akcijskoj cijeni, te će vam kroz brzu dostavu doći za par dana na vaša vrata!


Tagovi:

Crocs - original obuća za djecu i odrasle

Službena stranica i web shop Crocs proizvoda
 • obuća za sva 4 godišnja doba
 • za djecu i odrasle
 • svih veličina i boja
 • sigurna kupovina
 • veliki izbor
 • redovite akcije i popusti