Varikosette krema - za zdrave noge bez proširenih vena

Prirodni sastojci koji spriječavaju nastanak i liječenje proširenih vena

 • Stimulira normalnu cirkulaciju krvi
 • Brzo uklanja umor u nogama
 • Hidratizira i hrani kožu
 • Smanjuje otekline i upale
 • Uklanja oštećenja kože
 • Čini krve žile čvrstim i elastičnim
 • Njeguje i tonira kožu

Krema za vene – gdje kupiti i koja je cijena

Sponzorirano

Krema za vene - gdje kupiti i koja je cijena

Krema za vene kao pomoć u borbi protiv proširenih vena

Proširene ili varikozne vene su danas problem s kojim se susreću mnoge žene. Navedeno stanje se često pojavljuje na donjim udovima i posljedica je širenja te gubitka tonusa mišića kod zdravih zidova vena. Od proširenih vena uglavnom pate žene, osobito one koje moraju provoditi više sati dnevno na nogama radi svog posla, jer upravo time one usporavaju cirkulaciju u perifernom području nogu. Proširene vene ne uzrokuju ozbiljniju štetu, ali svakako predstavljaju veliki estetski problem jer se na nogama mogu uočiti plave i ljubičaste žilice koje strše.

Srećom, danas možemo naći brojna rješenja za uklanjanje navedenog problema. Proširene vene vrlo lako mogu postati problem prošlosti ako se odlučimo posvetiti navedenom problemu. Krema za vene je danas svakako najbezbolniji i najjeftiniji način za tretiranje problema, i možemo ih pronaći gotovo svugdje. Koja je uloga ovakvih krema? Krema za vene se većinom bazira na pomno odabranim prirodnim sastojcima koji imaju djelotvoran učinak na vene. One mogu ublažiti i potpuno eliminirati problem.

Krema za vene sastojci i primjena

Kada bi postavili pitanje koji lijekovi za vene postoje, jedan od prvih odgovora bi bio krema za vene. Danas postoje različiti načini kako možemo ublažiti osjećaj boli i teških nogu. Mast, krema za vene ili gel često su sebi sadrži sastojke na biljnoj bazi. U kremama za proširene vene tako možemo pronaći sastojke poput divljeg kestena i listova vinova loze koji pomažu u jačanju vena, potiču njihovu cirkulaciju i štite krvne žile. Krema u kombinaciji s kompresijskim čarapama mogu potaknuti bolju cirkulaciju, što znači da se lakše izlučuje nakupljena voda u nogama.

Osim primjene krema i kompresijskih čarapa za proširene vene možete i sami poboljšati navedeno stanje uz određene promjene u svom načinu života. Redovita vježba, suzdržavanje od konzumacije alkohola i duhana i uravnotežena prehrana itekako imaju veliki utjecaj na naš organizam. I dok se danas još provode brojna istraživanja na tematiku da li je moguće spriječiti pojavu proširenih vena, ono što znamo je da postoje brojni načini kako ih možemo ublažiti i kako ih se možemo riješiti.

Krema za vene nabavka i cijena

Krema za vene je proizvod koji možemo pronaći danas u ljekarnama, drogerijama, bolje opremljenim dućanima ili online. Cijene će varirati ovisno o sastojku kreme ili gela, ali možemo ih pronaći po cijeni od 20 do 200 kuna. Sigurno se pitate kako znati koja je krema najbolja? To možete sami provjeriti online čitajući razne recenzije na kreme koje vas zanimaju. Svaki proizvođač će naravno imati svojih mana i prednosti, i naravno da je ovdje poželjno pronaći zlatnu sredinu. Za savjet svakako možete upitati i svog liječnika ili ljekarnika ukoliko kremu kupujete u ljekarni.

Ako patite od proširenih vena nemojte se ustručavati probati izliječiti navedeni problem najjednostavnijim načinom. Kakve koristi krema za vene može donijeti? Ona vam može pomoći da poboljšate vensku cirkulaciju, da smanjite otekline i crvenilo, da smanjite osjećaj umora i težine u nogama, kapilare postaju otpornije, koža postaje elastična, razne kreme također hidratiziraju kožu i naravno preveniraju nastanak i pojavu novih vena. Započnite svoje liječenje već danas.

Tagovi:

Varikosette krema - za zdrave noge bez proširenih vena

Prirodni sastojci koji spriječavaju nastanak i liječenje proširenih vena

 • Stimulira normalnu cirkulaciju krvi
 • Brzo uklanja umor u nogama
 • Hidratizira i hrani kožu
 • Smanjuje otekline i upale
 • Uklanja oštećenja kože
 • Čini krve žile čvrstim i elastičnim
 • Njeguje i tonira kožu