Intenskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu

Krema za lice protiv bora – cijena, gdje kupiti

Sponzorirano

Krema za lice protiv bora - cijena, gdje kupiti

Online kupovina krema za lice protiv bora

Nekada su putujući trgovci prodavali svoju robu od vrata do vrata, nakon toga je došlo vrijeme trgovina koje su kupci obilazili u potrazi za onim što im treba i onda je došlo digitalno doba i online trgovanje. Internetska trgovina ulazi u sve moderne domove, sve što vam je potrebno možete pronaći na internetu, naručiti i čekati da vam bude dostavljeno na kućna vrata. Tako je moguća i online kupovina krema za lice protiv bora.

Kupnja krema za lice protiv bora u online ljekarnama i ostalim web trgovinama ima puno prednosti. Prvo ne gubite vrijeme hodajući po trgovinama, zatim, na jednom mjestu imate više sličnih proizvoda, svima je jasno istaknuta cijena i detaljan opis proizvoda, pa ako birate po cijeni, usporedite sastav i djelovanje krema u ponudi jer su razlike u cijeni najčešće i razlike u kvaliteti. Online kupovina je jednostavna, a dostava kupljenih proizvoda brza i sigurna, a mnogi web shopovi nude i besplatnu dostavu.

Krema za lice protiv bora pomlađuje i uljepšava svaku ženu

Stručnjaci kažu da prve bore na licu nastaju u ranim dvadesetim godinama i da bi na njih trebalo obratiti pozornost i primijeniti adekvatnu kozmetičku njegu čim se počnu pojavljivati. Estetske norme mladolikosti i ljepote modernog doba nisu nešto novo i u starim kulturama i civilizacijama je bilo jednako važno usporiti ili prikriti izdajničke bore starenja. Kleopatra i druge ljepotice starog doba su itekako znale da krema za lice protiv bora pomlađuje i uljepšava svaku ženu.

Ljudsko lice je poput otvorene knjige, a bore na njemu su poput godova na drvetu, svaka priča svoju priču o starenju i kvaliteti života. Krema za lice protiv bora “pegla” i zaglađuje one bore koje su već prisutne i sprječava nastanak novih bora, a žena koja koristi tu kremu izgleda njegovano i puno mlađe od svojih godina. Jasno, prvo treba temeljito očistiti kožu lica, vrata i dekoltea, tonizirati je, a krema će je osvježiti, hidratizirati i nahraniti.

Starenje je normalno ali krema za lice protiv bora ga ublažava i usporava

Naravno, ima više vrsta bora, a “mimičke bore” čak i nemaju veze sa starenjem i mogu se stvoriti u svim starosnim dobima jer su možda posljedica navike “mrštenja” i drugih grimasa koje uvijek iste mišiće na licu aktiviraju. Takve su i bore “brižnice” (čelo, oko usta), bore “smijačice” (kutovi usana, vanjski kutovi očiju). starost donosi mudrost i starenje je normalno ali krema za lice protiv bora ga ublažava i usporava ili dobro prikriva.

Ako uz kozmetičku njegu i higijenu pripazite na zdravu prehranu, dovoljno kretanja, dovoljan unos vode u tijelo, prestanete pušiti, izbjegavate alkohol, vi ćete starenje odgoditi već tim zdravim životnim navikama, a krema za lice protiv bora će biti samo mala pripomoć. Briga o sebi i njegovan izgled podižu vaše samopouzdanje i s lakoćom osvajate sve oko sebe i vrlo samosvjesno ostvarujete sve ciljeve. Mala cijena za veliku pomoć vašem dobrom izgledu koji vam otvara sva vrata, pa i ona ljubavna.

Tagovi:

Intenskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu