Intenskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu

Krema za bore oko očiju – cijena, gdje kupiti

Sponzorirano

Krema za bore oko očiju - cijena, gdje kupiti

Krema za bore oko očiju, zašto nastaju bore oko očiju?

Bore oko očiju nastaju nešto ranije od onih na licu. Koža oko očiju je nešto tanja, što znači da će ona brže izgubiti elastičnost i postati opuštena. Nastanku bora mogu pridonijeti isušenost kože, kao i nepravilna njega. Ostaci razne šminke također mogu pridonijeti starenju kože. Od iznimne je važnosti temeljito i oprezno očistiti područje oko očiju. Zašto postoji krema za bore oko očiju i po čemu se ona razlikuje od drugih krema protiv bora? Kreme za osjetljivu kožu se razlikuju po sastojcima i načinu primjene. Zašto nastaju bore oko očiju?

Uzroci mogu biti mnogobrojni. Bore nastaju kada koža gubi svoju elastičnost i kada koža polagano stari. Bore oko očiju mogu biti izazvane i mrštenjem, škiljenjem i smijanjem. Često mogu nastati i radi isušivanja kože radi čestog korištenja šminke i nepravilne brige. Isušena koža oko očiju se može pojaviti i radi boravka u suhim prostorijama, nedovoljnog unosa vode i izlaganju suncu. Za ljetnih mjeseci preporučuje se nošenje sunčanih naočala kako zrake ne bi oštetile osjetljivu kožu i kako bi izbjegli škiljenje. Krema za bore oko očiju nam mogu pomoći vratiti elastičnost i hidrataciju kože.

Krema za bore oko očiju, zašto koristiti kreme za bore oko očiju?

Koža oko naših očiju je osjetljivija od kože našeg lica. Krema za bore oko očiju je namijenjena blažoj njezi, i ne sadrže agresivne tvari koje mogu izazvati alergijske reakcije ili suzenje očiju. Ponekad primjena određenih krema za lice može dovesti do umora i isušivanja kože oko očiju. Krema za bore oko očiju će sadržavati manje koncentracije određenih tvari nego kreme za lice. Što kada nastupe prve bore a vi niste spremni? Ovisno o dobi i tipu kože, bore mogu nastupiti već u 20-im godinama. Preporučuje se da upotrebljavate hidratantne kreme za njegu oko očiju kako bi osvježili umoran izgled i nahranili kožu.

Ukoliko imate osjetljiv tip kože, tada se okrenite uporabi blagih hidratantnih krema koje hidratiziraju i zadržavaju vlagu, pritom sprječavajući pojavu isušivanja kože. Navedeni tip kreme će usporiti sami proces starenja kože i spriječit će nastanak i razvoj prvih bora. Za ublažavanje bora poželjno je kožu čistiti i s nježnim sredstvima koji uklanjanju šminku i nečistoće. Od ostalih savjeta možemo izdvojiti: Redovito spavanje, dovoljni unos tekućine, redovito nanošenje kreme za bore. Ukoliko primjenjujete sve korake, vaši rezultati bi trebali biti veoma brzi.

Krema za bore oko očiju, koja je krema najbolja?

Kreme za njegu očiju su podijeljene prema potrebama kože, tipu kože i prema dobnim skupinama. Kako bi spriječili nastanak bora, bitno je na vrijeme reagirati. Poželjno je da njega lica krene u 20-im godinama, i da se u svakodnevnu njegu uvrste hidratantne kreme koje će spriječiti prijevremeno isušivanje kože. Krema za bore oko očiju postaje tražena u 30-im godinama kada se pojavljuju ozbiljnije bore oko očiju. Krema za bore oko očiju mora djelovati na znakove starenja, na umor i opuštenost kože, na vidljive linije.

Krema bi redovitom primjenom trebala vratiti blistav i zdrav izgled. Imajte na umu da kreme koje pripadaju u skupinu intenzivne njege su namijenjene zrelijoj koži. Takve kreme su često bogatog i jakog sastava jer djeluju na popunjavanje bora. Ne preporučuju se mlađim osobama jer mogu iscrpiti kožu i napraviti kontra efekt. Za kraj, njega kože oko očiju započinje već u ranim 20-im godinama, i to redovitom higijenom lica.

Tagovi:

Intenskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu