Nicozero - prestati pušiti je lako

Oslobodite se ovisnosti o nikotinu

  • Nema žudnje za cigaretima
  • Bez sindroma odvikavanja
  • Bez knjiga i hipnoze
  • Bez lijekova i flastera
  • NicoZero ne sadrži otrovne tvari

Knjiga protiv pušenja

Sponzorirano

Knjiga protiv pušenja

Knjiga protiv pušenja koja pruža psihološku pomoć

Knjiga protiv pušenja ima jako puno i zasigurno u vam poznati brojni nazivi poput Lako je prestati pučiti, Lako je zauvijek prestati pušiti, Brza metoda za prestanak pušenja i brojne druge. Cilj je ovakvih knjiga čitatelje pušače usmjeriti na psihološkoj razini da stvari o ovisnosti o nikotinu poslože u svojoj glavi.

Brojni su pušači pokušavali ostaviti se cigareta nebrojeno puta, no malo je njih koji su zatražili pomoć psihologa kako bi se riješili i tjelesne ovisnosti od nikotina, ali i najviše psihološke ovisnosti o cigaretama i pušenju. Zapravo knjiga protiv pušenja koja se bazira na psihološkom objašnjavanju razloga zašto netko puši može biti od velike pomoći osobama koje žele prestati pušiti no, samo im je potrebna mala pomoć.

Upravo takvu malu pomoć koja će na kraju ispasti velika pomoć može se pronaći u ovakvim knjigama čija je osnovna namjena da pomogne čitatelju pušaču razjasniti koji su zapravo razlozi ove ovisnosti i kako se postaviti da se riješite ove ovisnosti, a da je ne zamijenite nekom drugom ovisnosti, na primjer hranom.

Knjiga protiv pušenja koja dijetom pomaže u prestanku pušenja

Knjiga protiv pušenja koja će vas uputiti u posebnu metodu kako promjenom prehrane možete postići da prestanete pušenjem. Knjiga koja preporučuje određenu dijetu, zapravo poseban oblik prehrane koji će vam fizičkim putem pomoći da lakše prevladate odvikavanje od nikotina putem hranjivih namirnica.

Kada odlučite prestati pušiti vaše tijelo će i dalje tražiti nikotin, te može doći do teških nikotinskih kriza koje mogu trajati jako dugo. Knjiga protiv pušenja koja će vam preporučiti dijetu koja pomaže kod prestanka pušenja, zapravo će vas uputiti koje namirnice, kada i u kojoj količini trebate konzumirati da bi vaše tijelo lakše prebrodilo period odvikavanja od nikotina.

Kao i kod svakog odvikavanja tijelo je prvo koje će reagirati na vašu odluku da prestanete pušiti, jer čak iako ste si u glavi raščistili i doista želite prestati pušiti, tijelo će reagirati u potrazi za nikotinom. Stoga, će vam preporučena dijeta sa hranjivim vrijednostima iz namirnica pomoći da osnažite tijelo i prevladate nikotinsku krizu.

Knjiga protiv pušenja sa drugim metodama

Knjiga protiv pušenja može vam preporučiti i druge metode odvikavanja od pušenja i nikotina. Neke će vam knjige sugerirati da se obratite osobama koje se bave hipnozom te putem tretmana hipnoze odjednom nećete više osjećati potrebu za pušenjem.

No, postoji i knjiga protiv pušenja koja će vaš uputiti na alternativnu medicinu poput akupunkture koja vam može pomoći u odvikavanju od pušenja. Čak će knjiga i detaljno opisivati postupak akupunkture, no radije se prepustite certificiranim majstorima akupunkture te isprobajte tehniku akupunkture u liječenju ove ovisnosti.

Neke će vas druge knjige protiv pušenja uputiti da se više bavite tjelesnim aktivnostima kako biste zapravo odvratiti pažnju za potrebom za cigaretom i poboljšali cirkulaciju u cijelom tijelu.

No, najvažnije u cijelom postupku je da nakon prestanka pušenja nakon nekog vremena ponove ne počnete pušiti. Time bi sav vaš prvobitan trud bio uzaludan, a a psihički bi utjecaj mogao dovesti i do anksioznosti i drugih psihičkih poremećaja koji će dodatno poremetiti vašu psihu zbog neuspjeha.

Tagovi:

Nicozero - prestati pušiti je lako

Oslobodite se ovisnosti o nikotinu

  • Nema žudnje za cigaretima
  • Bez sindroma odvikavanja
  • Bez knjiga i hipnoze
  • Bez lijekova i flastera
  • NicoZero ne sadrži otrovne tvari