Miralash - pojačivać trepavica

Miralash je ključ za prirodno duge, guste i zavodljive trepavice.

  • produžuje trepavice
  • podebljava ih
  • potamnjuje
  • daje im čvrstoću

 

Kako uviti trepavice

Sponzorirano

Kako uviti trepavice

Kako uviti trepavice na prirodan način

Imate ravne trepavice ili blago uvijene i pitate se kako uviti trepavice na prirodan način bez uvijača trepavica. Kako uviti trepavice na prirodan način to možete napraviti sa nekoliko različitih postupaka.

Prirodno uvijanje trepavica traje dulje nego uz pomoć uvijača pa ćete postupak morati ponavljati i dulje traje. Prvi način na koji prirodno možete uvijati trepavice je prstima. Prste prethodno dobro ugrijte, bilo trljanjem bilo na nekom izvoru topline pazeći pritom da ne opečete prste. Nakon toga toplim prstima držite trepavice usmjerene prema gore.

Sljedeći način uvijanja trepavica na prirodan način je uz pomoć pamučnih štapića. Pamučne štapiće također trebate ugrijati jer kao i kod prstiju toplina će pomoći da se vaše trepavice uviju prema gore. Pazite da ne pregrijete pamučni štapić da se ne bi opekli. Štapić za maskaru je također pomagalo koje vam može pomoći da na prirodan način uvijete trepavice i to štapić od neke stare maskare koju ste potrošili. Zapravo ovo je i najpraktičniji prirodan način uvijanja trepavica.

Kako uviti trepavice uz pomoć uvijača

Sastavni dio svake kozmetičke torbice su i uvijači trepavica koji služe kao pomagalo za lijepe i uvijene trepavice koje će otvoriti oko i dati lijepu širinu vašem oku. Uvijača na tržištu ima raznih pa prilikom nabavke se prvo raspitajte o kvaliteti uvijača za trepavice. Kako uviti trepavice pomoću uvijača za trepavice je vrlo jednostavan postupak.

Sve što trebate znati kako uviti trepavice kada koristite uvijač za trepavice je da ga koristite ispravno kako ne biste oštetili svoje prirodne trepavice. U kutiji sa uvijačem ćete dobiti uputstvo za upotrebu u kojem će vam opisati kako ćete uvijač koristiti. Postupak uvijanja trepavica pomoću uvijača je vrlo jednostavan i lak.

Uvijač jednostavno prislonite na svoje trepavice pazeći da trepavice dođu između dviju stranica uvijača. Možda će vam u uputstvu pisati da uvijač držite na sobnoj temperaturi kako ne bi bio prehladan, ali nikako ga nemojte ugrijavati jer su uvijači izrađeni od metala, te prevrući metalni predmet bi mogao ozbiljno povrijediti i kapak i oko, ali i vaše trepavice, stoga oprezno sa uvijačem.

Kako uviti trepavice Lash lift postupkom

Čuli ste za Lash lift postupak način kako uviti trepavice, bojati i dati im potrebnu njegu. U kozmetičkim salonima vam mogu u svojoj ponudi dati i uslugu Lash lift-a kojim će vam dati izgled uvijenih i obojenih trepavica narednih mjesec do dva mjeseca, pružajući izgled vaših trepavica zavodljivim.

Sam postupak Lash lift-a je potpuno bezbolan i nije štetan niti za vaše trepavice niti za vaše oko, ne sastoji se od ugradnje umjetnih ekstenzija, već u naglašavanju prirodnih trepavica. Ovim postupkom će se dobiti obojene i uvijene trepavice, nakon kojeg nećete trebati neko vrijeme nanositi maskaru i tako će se vaše trepavice odmoriti od šminke, a istovremeno će ovim postupkom dobiti potrebnu njegu.

Ne da ćete riješiti problem kako uviti trepavice, nego ćete ovim postupkom svojim trepavicama pružiti potrebnu njegu jer će vam trepavice tretirati posebnom kremom koja će stajati na vašim trepavicama petnaestak minuta hraneći ih keratinom. Nakon toga će vam nanijeti neutralizator i fiksator. Zadnji korak u Lash Lift postupku je bojanje trepavica sa trajnom bojom koja vam se neće razliti prilikom dodira sa vodom.

Tagovi:

Miralash - pojačivać trepavica

Miralash je ključ za prirodno duge, guste i zavodljive trepavice.

  • produžuje trepavice
  • podebljava ih
  • potamnjuje
  • daje im čvrstoću