Kako smršaviti 10 kg

Keto Diet - skidaj kile bez napora

Dovedite tijelo u stanje ketoze
  • Kapsule pokreću ketozu u tijelu
  • Pretvaraju pohranjene masti u energiju
  • Gubite kilograme svaki dan
Kako smršaviti 10 kg

Kako smršaviti 10 kg u kratkom vremenu?

Nema sumnje da su pitanja vezana za kilažu i dalje tabu tema današnjice. Pitanja poput kako smršaviti 10 kg većini predstavlja nerješivu zagonetku jer postoje tolike metode i toliki načini da osoba jednostavno ne zna od kuda bi krenula. Ono što svakako prvo moramo imati je strategija, upravo ona korak po korak vodi do dobre preobrazbe koja se kasnije može nastaviti. Kako smršaviti 10 kg u kratkom vremenu? Da, brzo mršavljenje pomoću mnogih blic dijeta daju vidljive rezultate, ali nažalost ovi rezultati nisu dugotrajni i često sa sobom donose jo jo efekt.

Odmah na početku samog putovanja k mršavljenju prekrižite brze dijete. One su dobre ako želite jedino skinuti par kilograma prije kakvog važnog događaja, svako dulje primjenjivanje ovakvih dijeta samo šteti našem organizmu. Pomoću navedenih restrikcijskih dijeta možete izgubiti 10 kg čak i u 7 dana, ali kao što smo naveli ono je opasno za organizam kada se vrati u proces normalne konzumacije hrane. Jedino kvalitetno i dugoročno mršavljenje je pomoću dobrog plana prehrane te vježbe. Kod zdravog mršavljenja osoba će u prosjeku gubiti 1 kilogram tjedno.

Kako smršaviti 10 kg pomoću prehrane?

Prvo morate imati na pameti da gubitak kilograma ovisi od osobe do osobe, točnije o njenom metabolizmu i trudu. Brzi metabolizam skida kilograme brže, dok sporiji često traži određene dodatke. Isto tako morate znati da izgladnjivanje nema efekta, jer jednom kada krenete opet jesti nadoknadit ćete to duplo. Kako smršaviti 10 kg pomoću prehrane?

U početku je dovoljno jednostavno smanjiti svakodnevni unos namirnica koje pojedete tijekom dana. Isto tako ne morate nužno smanjiti unos već zamijeniti neke namirnice za zdravije. Naveden pristup će dati vidljive rezultate već kroz par dana, ali zdraviji način prehrane se ne bazira samo na tome. Svoj osobni plan prehrane možete napraviti sa nutricionistom, ili ga možete napraviti online ovisno o tome koliko kilograma želite izgubiti.

Ako želite izgubiti na zdrav način i bez jo jo efekta 5,10,15 kilograma onda se morate upoznati s pojmom kalorijski deficit. Kalorijski deficit igra veliku ulogu u smanjenju kilaže, a radi se o podatku koji zapravo otkriva kolika je zapravo negativna razlika između same količine kalorija koje vaše tijelo troši za sve funkcije i unosu. U početku se preporučuje fokus na kalorijski deficit od 300 do 500 kalorija dnevno. Ako se prihvatite izrade plana prehrane i kalorijskog deficita kako smršaviti 10 kg će postati pitanje prošlosti.

Kako smršaviti 10 kg pomoću vježbanja?

U cijelom procesu kako smršaviti 10 kg uz plan prehrane dolazi i određen program vježbanja koji će pridonijeti zdravom gubitku kilograma. Prehrana je ključna u gubitku tjelesne mase dok je vježba glavna za oblikovanje tijela. Ukoliko želite savršenu preobrazbu a ne samo manje brojeve ne vagi, tada vam savjetujemo da u svoji svakodnevni raspored uvrstite i treninge koji pozitivno utječu na što veću skupinu mišića. Ako niste fan teretane, raznih sportskih treninga i sličnih aktivnosti morat ćete postati. Bicikliranje, plivanje, trčanje su super aktivnosti ali u mnogim slučajevima nisu dovoljne.

Pitate se kako smršaviti 10 kg pomoću vježbanja? U svoj svakodnevni raspored uključite kružne treninge i vježbe snage. Ovakvi treninzi omogućuju veliki broj vježbi koje radite u različitim intervalima i tako utječete na sagorijevanje viška masti i poboljšavate tonus svojih mišića. Na internetu možete pronaći brojne video tutoriale koji nude 30 minutne treninge za cijelo tijelo.

Osim plana prehrane i izbora treninga, savjetujemo vam da se u fazi svojeg mršavljenja držite i sljedećih savjeta: Krenite postepeno i odredite si realne ciljeve, redovito se važite i mjerite opseg trbuha kako bi vidjeli svoj napredak, unaprijed si odredite dva obroka u tjednu u kojima ćete pojesti nešto po želji, trenirajte onda kada vam najbolje odgovara, pronađite si partnera za trening, osim jednog glavnog cilja postavite si više mini ciljeva koji će vas dodatno motivirati kada ih postignete.


Tagovi:

Keto Diet - skidaj kile bez napora

Dovedite tijelo u stanje ketoze
  • Kapsule pokreću ketozu u tijelu
  • Pretvaraju pohranjene masti u energiju
  • Gubite kilograme svaki dan