Kako skinuti prsten sa natečenog prsta

Znanost

Kako skinuti prsten sa natečenog prsta

Kako skinuti prsten sa natečenog prsta, između draguljara i kirurga

Uzroci natečenog prsta mogu biti različiti, može neka bolest bubrega, artritisa, može biti neka alergija uzrokom ili povećana tjelesna težina, a prste dugo niste skidali. Nakon mnogo neuspjelih pokušaja dolazi dilema, kako skinuti prsten sa natečenog prsta, između draguljara i kirurga. Draguljar bi pilio prsten, kirurg bi rezao prst da ne dobijete gangrenu, a vi mislite da rješenje ne bi trebalo biti tako drastično i da mora postojati jednostavnije i bezbolnije rješenje i sa manje štete jer prsten vam je još uvijek drag.

Pitate obitelj i prijatelje i svatko ima neki svoj prijedlog o tome kako skinuti prsten sa natečenog prsta. Dok obilno natapate prst i prsten vlastitom slinom i uporno pokušavate klizeći prstenom prema dolje niz prst i pomaknuti ga koji milimetar, ali svaki put zapne na zglavku i morate ispočetka. Namažete ruke kremom za ruke i pokušavate tako podmazan prsten zgurati sa prsta, ali obje ruke su vam masne, pa baš i ne ide.

Otkrijte druge načine kako skinuti prsten sa natečenog prsta

Već ste otkrili da krema je za ruke pomogla da najviše pomaknula prsten s mjesta na kojem se urezao u prst. Isto tako ste shvatili da vam druga ruka treba biti suha da bi njome mogli pomicati prsten. Otkrijte druge načine kako skinuti prsten sa natečenog prsta, kao mazivo koje može pomoći možete koristiti bebi ulje ili čak i jestivo ulje, vazelin isto može olakšati klizanje prstena niz prst. Pomaže šampon, tekući sapun. tekući deterdžent za suđe, maslac, regenerator za kosu, svinjska mast i tako dalje.

Znamo da vam zlatar prsten ne može proširiti na ruci i da morate naći neki način kako skinuti prsten sa natečenog prsta. Pomaže i bilo koja masnija kozmetička krema, sprej za staklo, slana kupka smanjuje otekline prsta za nekoliko minuta, isplati se isprobati, jasno, nastavljate s nekim preporučenim sredstvom. ako je oteklina i dalje zapreka, jedna ampula magnezija na kompresi može biti oblog koji će smanjiti otok.

Kako skinuti prsten sa natečenog prsta, hladna voda, vruća voda, zubni konac i selotejp

Ako vam je prst natečen od vrućine držite ruku iznad glave da se cirkulacija normalizira i otok će sam splasnuti. Kako skinuti prsten sa natečenog prsta, hladna voda, vruća voda, zubni konac i selotejp, hladna voda će stisnuti krvne ile i malo smanjiti otok, ali i metal prstena se stišće na hladnoći, probajte s kockom leda oko prstena da ga ne dodirujete. Vruća voda širi prsten, ali realno se šire i krvne žile, pa opet možete biti razočarani neuspjehom.

Svako kućanstvo ima priručnih pomagala, a kako skinuti prsten sa natečenog prsta pomoću selotejpa i zubnog konca je možda jedan od uspješnijih načina. Gurnite prsten što bliže šake, omotajte prst selotejpom koji trebate čvrsto stegnuti da smanji obujam prsta, vratite prsten na njegovo mjesto, provucite kroz njega zubni konac, prstima ga gurajte do kuda ide, a onda snažno povucite zubnim koncem. Ima sigurno još narodnih pripravaka koji u oblozima smanjuju oteklinu, a tada vam je dovoljna samo kap ulja za skidanje prstena.

Tagovi: