Kako postići tvrdu erekciju

Sponzorirano

Kako postići tvrdu erekciju

Potencija.net

Najbolji proizvodi za potenciju i erekciju

  • dugotrajan seks
  • čvrsta i jaka erekcija
  • više sperme
  • veći libido
  • proizvodi za nju i njega

Kako postići tvrdu erekciju?

Izdržljivost u krevetu predstavlja obilježje muževnosti i jača samopouzdanje muškarca. Istodobno, sve veći broj muškaraca ima problema s postizanjem i održavanjem erekcije. Razlozi su mnogobrojni: od stresa i nervoze, do bioloških uzroka poput dijabetesa i problema s protočnosti krvi. Upravo zato se sve veći broj muškaraca pita kako postići tvrdu erekciju? Penis je nažalost jako temperamentan i inatljiv dio čovjekova tijela. Vjerojatno ste primijetili da baš kada silno želite da on bude tvrd, kada mora biti tvrd, baš tada je mekan. Zatim kada napokon uspijete postići erekciju, onda pak prebrzo ejakulirate.

Povrh svega, erekcija se zna pojaviti kada nikako nije prikladno. Možda će vas iznenaditi činjenica da u tome niste sami. Otprilike 70 % muškaraca barem jednom tokom svog života doživi probleme s erekcijom. Stoga, kako taj problem riješiti i kako postići tvrdu erekciju? Postoji nekoliko načina kako u tome uspjeti: neki od njih uključuju uzimanje tableta, a neki od njih promjenu životnih navika. Više o tome u nastavku

Evo kako postići tvrdu erekciju putem umjetnih preparata

Najbrži i najučinkovitiji način kako postići tvrdu erekciju je putem farmakološki provjerenih lijekova. To su naime lijekovi koji imaju supstance koji djeluju na protočnost krvi u penis. Uzimanjem takvih lijekova penis se lakše puni krvlju, a kako se radi o spužvastom tkivu, to tkivo pomoću krvi postiže svoje kruto stanje. Isto tako, suprotno popularnom mitu, prema kojem osoba koja uzme takve tablete hoda s erekcijom idućih 5 sati i ne može je se riješiti – takav mit nije utemeljen. Naime, za postizanje erekcije je i dalje potrebna seksualna stimulacija da bi tableta djelovala.

Isto tako, kada seksualna stimulacija prestane, erekcija se gubi. Ako pak niste fan tableta a zanima vas kako postići tvrdu erekciju, drugi način je da isprobate penis prsten. Naime penis prsten omogućuje održavanje erekcije jer sprječava krv da se vraća iz penisa. Na taj način će vaš penis duže biti u erekciji i uostalom ćete imati jaču erekciju.

Kako postići tvrdu erekciju mijenjanjem životnih navika

U prethodnom poglavlju smo naveli dva načina kako na brz i djelotvoran način postići i održati jaku erekciju. Međutim, ako ne želite ostatak svog života piti tablete niti nositi prstene i ako vas zanima kako postići tvrdu erekciju prirodnim putem, najbolji način za to je mijenjanjem životnih navika. Naime, kao što znate, hormon testosteron je jedan od najvažnijih za postizanje erekcije.

Upravo taj hormon testosteron se pojačano luči ako radite tjelovježbu, pogotovo s opterećenjem. Osim toga, tjelovježbom ćete gubiti neželjene kilograme, dakle smanjivat će vam se trbuh, a i to će itekako doprinijeti ne samo tvrđoj erekciji već i vizualno većem penisu. Uz pravilnu i redovitu tjelovježbu, poželjno je imati čistu i zdravu prehranu. Naime, hormoni u tijelu su u međusobnoj interakciji s hranom koju unosimo, stoga ako vas zanima kako postići tvrdu erekciju, bilo bi dobro upitati se što unosite u svoj organizam. Već s promjenom navedenih životnih navika možete vidjeti zapanjujuće rezultate.

Tagovi:

Potencija.net

Najbolji proizvodi za potenciju i erekciju

  • dugotrajan seks
  • čvrsta i jaka erekcija
  • više sperme
  • veći libido
  • proizvodi za nju i njega