Kako platiti fakultet

Financije

Kako platiti fakultet

Zatraži brzi kreditAKCIJA! BESPLATAN kredit za NOVE korisnike do 400 € sa rokom otplate do 30 dana. Bez naknada, jamca i skrivenih troškova. Posudiš 400 € - vratiš 400 €

Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 08:44
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako platiti fakultet uz pomoć obitelji

Nastavak školovanja nakon završene gimnazije ili strukovnog srednjoškolskog obrazovanja može biti plaćeno od strane države kao redovno studiranje, no ukoliko zbog nekog razloga ne uspijete upisati fakultet redovno, trebat ćete pronaći način kako platiti fakultet da biste nastavili svoje obrazovanje.

Obitelj, roditelji, bake i djedovi su obično prvi koji će vam pomoći u situaciji kada trebate pronaći način kako platiti fakultet. Godina dana studiranja nije mali novac koji treba platiti ako ne uspijete upisati redovni studij, a vi kao osoba koja je tek završila srednju školu ili gimnaziju sigurno nemate novaca da možete platiti nastavak svog školovanja.

Stoga u takvim situacijama su roditelji na prvom mjestu koji ako mogu će vam pomoći da nastavite svoje školovanje na studiju, ali tu si i bake i djedovi te možda i neki drugi članovi obitelji poput braće i sestara, tetki, stričeva koji vam mogu pomoći. Budite svjesni da ako svoj studij plaćate da taj studij i završite inače vaša obitelj baca novac u vjetar ako ćete nakon par mjeseci i godina odustati od studija jer ste shvatili da to ipak nije za vas.

Rad uz školovanje način kako platiti fakultet

Rad uz školovanje je način kako platiti fakultet kada nemate drugi način ili vam obitelj ne može pomoći, no i kada želite biti samostalni i ovim troškovima ne opterećivati obitelj nego dokazati svoju zrelost na način da se sami pobrinete. Možda ćete nakon završene srednje škole ili gimnazije potražiti posao i odgoditi nastavak daljnjeg školovanja kako biste stekli iskustvo i zaradili novac.

Radeći svakako ćete zarađivati određeni iznos od kojeg možete sami platiti nastavak školovanja na fakultetu. Rad uz školovanje u današnje vrijeme nije ništa neuobičajeno kao način kako platiti fakultet jer recesija i visoka inflacija brojne obitelji dovodi do ruba egzistencije pa se nema novaca za plaćanje fakulteta.

Svakako će vam biti naporno, no na to ste sigurno spremni jer imate jaku motivaciju da fakultet i završite. Vaša motivacija kada nastavak školovanja plaćate sami bit će još jača i zbog ogromnog truda jer nakon radnog dana vi slušate predavanja, učite i polažete ispite. No, i odricanje u obliku novca koji plaćate da biste nastavili školovanje, umjesto da taj novac potrošite na zabavu, putovanja ili bilo što drugo.

Pozajmice način kako platiti fakultet

Pozajmice koje možete dobiti su također način kako platiti fakultet jer nemate iznos školarine koji treba platiti za prvu, ali i svaku sljedeću godinu školovanja na fakultetu. Postoje pozajmice koje se odobravaju studentima bez provjere kreditne sposobnosti, samo na temelju osobne iskaznice ili putovnice, a trebate biti samo punoljetni da biste je dobili.

Kako ćete vraćati pozajmicu zasigurno imate plan, povremenim zarađivanjem preko studentskih ugovora, freelance načinom zarađivanja prodajući svoje usluge na primjer prijevoda, uređivanja i stvaranja web stranica, te drugim načinima zarađivanja u slobodno vrijeme kada nemate obaveza na fakultetu.

Pozajmice kao način kako platiti fakultet trebate shvatiti vrlo ozbiljno jer zapravo kada se nađete u takvoj situaciji imate dvije obaveze. Prva obaveza je uredno vraćati ratama pozajmicu, a druga je uspješno studirati i završiti fakultet kako bi vam se ova investicija isplatila i kako biste nakon završenog fakulteta pronašli bolje plaćeni posao nego što biste ga dobili bez završenog fakulteta u struci.

Tagovi: