Kako napaliti cure

Zanimljivosti

Kako napaliti cure

Kako napaliti cure uz pomoć ovih koraka

Mnogi muškarci će se požaliti da su žene komplicirane i da ih je teško shvatiti a kamoli zadovoljiti. Gotovo pomisle da je riječ o nekom znanstvenom projektu ili šifri koju je gotovo nemoguće dešifrirati. Isto tako, stotine knjiga su napisane o temi kako napaliti cure, i svaka tvrdi da baš ona ima prave savjete. Ono od čega svakako treba krenuti jest od samih žena i pitati njih da otkriju u čemu je tajna. Popularni portal Men’s fitness proveli su veliku anketu te ispitivali žene u dobi od 23 do 32 godine da otkriju o čemu je tajna.

Erogene zone definitivno nisu mit. Moć poljupca je nešto što se ne smije podcijenjivati. Muškarci nerijetko razmišljaju da trebaju napraviti najluđe poze tokom seksa kako bi žena bila impresionirana, a često zanemare sitne detalje koji mogu imati puno veću moć po pitanju intimnosti i strasti od najluđih poza. Pogled u oči i poljubac u usta te ljubljenje po vratu i oko uha je nešto što će dosta žena osjetiti cijelim tijelom, te što će ih izluditi više od ičeg drugog. Upravo to iščekivanje idućeg i nežurba mogu djelovati jako stimulirajuće. To je jedan od načina kako napaliti cure.

Evo kako napaliti cure bez da ih dotaknete

Prije odgovaranja na pitanje kako napaliti cure potrebno je razbiti mit da je jedino bitan fizički dodir. Cijeli proces napaljivanja se odvija u glavi te je ono što žena misli i osjeća daleko bitnije od pukog dodira. Tako npr. ako ženu dotakne neki stranac u tramvaju dok pokušava doći do izlaza, ne samo da se žena neće napaliti već će možda osjetiti i gađenje. Ako taj isti dodir napravi muškarac kojega svaki dan gleda u tom tramvaju na putu do posla, koji joj se osmjehnuo par puta te osjeća privlačnost prema njemu, taj isti dodir će prouzročiti čitav niz pozitivnih reakcija poput uzbuđenja, napaljenosti, ushićenja i sl. Upravo su glava i osjećaji kod žene ono čemu treba dati najviše pažnje. Ako već jeste u vezi i npr. sa svojom dragom ste na večeri, šapnite joj na uho kako biste ju sada rado vidjeli na tom stolu, kako bi potrgali svu odjeću s nje i kako jedva čekate da dođete doma. Dobra je vjerojatnost da ćete stvoriti uzbuđenje kod nje bez da ste ju dotaknuli, te da će seks kada dođete doma biti puno intenzivniji i bolji nego da niste odlučili uzbuditi ju umno prije fizičkog. Stoga svakako znajte kako napaliti cure nije samo fizički već prvenstveno umni zadatak. To vam i ne treba biti strano, jer ako ste ikada koristili hotline, znate koliko se možete uzbuditi samo na to da vam netko nešto priča, bez da vas dotakne.

Ovo je način kako napaliti cure i dovesti ih do orgazma

Ono što gotovo sve cure vole jest oralni seks. Žene teško doživljavaju orgazam tokom penetracije te im je potrebna stimulacija klitorisa za dostizanje vrhunca. Upravo je najbolji način za to oralni seks. To ujedno odgovara i na pitanje kako napaliti cure. Jednostavno joj šapnite na uho koliko ju želite oralno zadovoljiti, da to želite raditi jako dugo i sporo i vidjet ćete kakvu reakciju ćete izazvati. Ženama će biti drago da vam je toliko stalo do njenog orgazma. Dapače, i one će htjeti pružiti vam što veće zadovoljstvo kako bi vam se odužile za to. Kao što smo rekli u prethodnim poglavljima, glavni način kako napaliti cure je svakako misliti na umnu i emocionalnu stimulaciju. Drugo pravilo je da nikada ne žurite. Šapnite joj koliko ju želite oralno zadovoljiti i da jedva čekate to krenuti raditi. Kada napokon i krenite, sporo ju izazivajte jer tako će sve više rasti uzbuđenje kod nje.

Tagovi: