Oralni seks – 3 načina kako zadovoljiti muškarca i ženu

Analni i Vaginalni Masturbator

Sve što Vam treba za zadovoljstvo!
 • Ultraelastična cyber koža
 • Identičan ženskom tijelu
 • Produljuje erekciju
 • Pojačava orgazam
 • Jača mišiće penisa
 • Povećava osjetljivost
 • Zagrijava se brzo do tjelesne temperature
 • Ne uzrokuje alergije
Oralni seks - 3 načina kako zadovoljiti muškarca i ženu

Kako započeti oralni seks

Ako slušate što vam partner govori ili promatrate njegove reakcije i govor tijela, znat ćete je li vaša tehnika za oralni seks učinkovita. Ako vaš partner ili partnerica uživa tokom oralnog seksa znači da očito radite nešto ispravno. No, ako vam je potrebno dodatno vodstvo oko toga kako poboljšati oralni seks, možete pokušati sa sljedećim savjetima.

Ako partnericu milujete jezikom po vulvi ili izvodite duge poteze jezikom, pokušajte okrenuti jezik tako da dotičete klitoris jezikom ili ako oralno zadovoljavate partnera tada se fokusirajte na doticanje frenuluma jezikom, to je meka kožica na unutrašnjem dijelu kožice penisa.

Još jedna tehnika je da kružnim pokretima jezikom prelazite preko klitorisa partnerice ili po samom vrhu penisa partnera. Ako nastojite zadovoljiti partnericu, možete nježno pritisnuti usta na vulvu i na taj ju način oralno zadovoljiti, a ako nastojite zadovoljiti partnera nježno milujte penis ustima, također možete to primijeniti i na mošnje partnera kako bi užitak i sama senzacija bila još jača.

Oralni seks i na što se fokusirati

Ukoliko želite imati dobar oralni seks sa svojom partnericom, fokusirajte se i na njen klitoris. Posebice ako ste se umorili i ako je vaša partnerica već obasuta podražajima. Ako se fokusirate na vršenje nježnih podražaja na klitoris, velika je vjerojatnost kako će vaša partnerica doživjeti orgazam. Također, jako je važno da obratite pažnju na govor tijela i na ono što vam partnerica govori.

Nemojte se bojati pitati za upute, jer bit oralnog seksa je pružanje zadovoljstva iz želje za zadovoljenjem partnerice, u ovom slučaju. Pazite da nemate ujednačen tempo pružanja oralnog zadovoljavanja, također pobrinite se kako takvo zadovoljavanje nije stimulativno monotono jer na taj će način vama biti naporno pružati oralni seks, a vašem partneru ili partnerici će biti jednako tako zamorno doživljavati orgazam.

Možete se fokusirati na to da mijenjate brzinu i senzaciju tokom pružanja oralnog seksa, te postepeno mijenjajte silu pritiska. To također ovisi o povratnim reakcijama vašeg partnera ili partnerice tokom zadovoljavanja, ovisno o tome mijenjajte tempo i intenzitet radnje.

Začinite oralni seks

Klečanje nije jedina pozicija tokom koje možete pružati oralni seks partneru ili partnerici. Isprobajte nove pozicije tako da vaš partner ili partnerica leže na leđima dok im pritom noge prelaze preko kreveta ili namještaja na kojem leži, zatim privucite stolicu i sjednite na nju te započnite zadovoljavanje.

Možete zamijeniti položaje te na taj način pokušati isto i na taj način provodit oralni seks. No, možete probati i poziciju tokom koje oralno zadovoljstvo pružate i vi vašem partneru ili partnerici i vaš partner ili vaša partnerica vama. Popularno ta se pozicija naziva poza 69. Isprobajte razne pozicije tokom oralnog seksa, budite maštoviti i dopustite vašem partneru ili partnerici da preuzme inicijativu u tome.

Pratite govor tijela partnera ili partnerice, što mu ili joj odgovara, a što ne. Oralno zadovoljavanje pod različitim kutevima može izazvati različite senzacije koje su više ili manje ugodne za partnera ili partnericu koji prima ovakav oralni čn. Svaki seksualni čin mora biti proveden uz obostrani pristanak partnera, bitno je to imati na umu u trenutku kada poželite biti maštovitiji.


Tagovi:

Analni i Vaginalni Masturbator

Sve što Vam treba za zadovoljstvo!
 • Ultraelastična cyber koža
 • Identičan ženskom tijelu
 • Produljuje erekciju
 • Pojačava orgazam
 • Jača mišiće penisa
 • Povećava osjetljivost
 • Zagrijava se brzo do tjelesne temperature
 • Ne uzrokuje alergije