Oralni seks – uživaju li u njemu više muškarci ili žene

Ljubav i veze

Oralni seks - uživaju li u njemu više muškarci ili žene

Oralni seks kao dio predigre

Oralni seks je dio seksualne intime u seksualnim odnosima koji oba partnera mogu doživjeti kao vrhunsko iskustvo. Ova vrsta seksualne aktivnosti može biti obostrana, tako da muškarac oralno zadovoljava ženu, ali i da žena oralno zadovoljava muškarca.

Ova seksualna aktivnost može biti početak vaše intime kao dio predigre u kojoj žena može postići erekciju svog partnera i time i sama se uzbuditi tokom maženja penisa svojim usnama. Muškarci posebno vole kada ih nježnim pokretima usnama blago stimuliraju po penisu. Rijetki su muškarci koji traže da u oralni seks žena uključi i grickanje i dodirivanje zubima penisa. Velika većina muškaraca voli nježne dodire usnama i jezikom po penisu naročito na području od glavića do testisa. Ukoliko se žena poigra i sa testisima nekim će muškarcima to činiti veliko zadovoljstvo jer je cijelo područje izuzetno osjetljivo. Prema reakciji muškarca žena će brzo shvatiti što muškarcu odgovara.

Jednako tako i žene vole predigru započeti igricama koje uključuju oralni dio seksa. Muškarac će svojim usnama i jezikom stimulirati vanjski dio ženine vagine što će dovesti do vlaženja unutarnjeg i vanjskog dijela vagine. Kod nekih žena je klitoris vrlo osjetljiv i muškarac treba biti vrlo nježan da ne izazove bol što bi moglo dovesti do kontraefekta.

Oralni seks kako ga doživljavaju muškarci

Kako muškarci doživljavaju oralni seks? Ukoliko pred sobom imaju ženu koja voli oralnu vrstu seksa i uživa u tome da na taj način muškarcu pruži zadovoljstvo, uspjeh i obostrano zadovoljstvo je zagarantirano. Većina muškaraca voli da žena stavi u usta njihov penis nježno ga stimulirajući usnama i jezikom. Jednom rukom žena će držati penis i pratiti da li dolazi do erekcije i što muškarcu odgovara.

Partneri koji imaju dulju praksu u intimnim odnosima jako dobro znaju što jedno drugome odgovara i ono što im odgovara to će pružati jedno drugome. Postoje žene koje ne vole oralni seks jer se boje ili su već imale neugodno iskustvo da im je penis ušao preduboko u usta pa im je to izazvalo nelagodu. Međutim, kada žena zadovoljava oralno muškarca treba imati kontrolu nad procesom i na taj način sama kontrolira koliko duboko će penis ući u njena usta. Penis i ne mora ući duboko u usta, već može poslužiti kao lizalica ili sladoled.

Postoje i muškarci koji i ne vole ovakve aktivnosti jer su možda prethodno naišli na partnericu koja im je tokom oralnog zadovoljavanja zadala bol na način da ih je ogrebla zubima. Zato je potrebno da kod oralnog zadovoljavanja bude puno nježnosti i da oba partnera uživaju u tome.

Oralni seks kako ga doživljavaju žene

Kao i muškarci i žene vole oralni seks naročito ako partner zna gdje su njene točke uzbuđivanja. Kako je penis protkan krvnim žilicama tako je i prokrvljenost vagine također prisutna i važan dio procesa uzbuđivanja.

Žene vole nježne dodire usnama i jezikom duž cijelog vanjskog dijela vagine, od klitorisa do samog vaginalnog ulaza. Rijetke su žene kojima odgovaraju bolna grickanja, ali ima i takvih. Većina voli nježnost pa se muškarac treba orijentirati sa nježnošću dok oralno zadovoljava ženu. Ukoliko se partneri ne poznaju intimno dovoljno prepustite se istraživanju. Muškarac će instinktivno istražiti područje oralnog zadovoljavanja žene i shvatiti koji su dijelovi posebno osjetljivi na seksualnu stimulaciju.

Oralni seks žene mogu doživjet kao i muškarci i kao dio predigre ali i mogu ih dovesti do koitusa. Međutim, ukoliko i dođe do koitusa seksualne se igre mogu nastaviti jer jako uzbuđene žene mogu doživjeti višestruke orgazme naročito ako su prethodno bile zadovoljene oralnim seksom.

Tagovi: