Xtactical dron - za snimanje u svim uvjetima

Sve u jednom!
 • Prednja FPV kamera 12MP
 • Video u formatu Ultra HD
 • Prijenos FHD na 1 km
 • Otkrivanje prepreka u 4 smjera
 • Milijuni boja
 • Snimanje u RAW
 • Inteligentni HDR

Najbolji jeftini dronovi – koji dron kupiti

Sponzorirano

Najbolji jeftini dronovi - koji dron kupiti

Evo koji su najbolji jeftini dronovi!

Čak i u slučaju da nemate želju kupiti dron, morate priznati da se radi o jako zanimljivoj i fascinantnoj napravi. Neki služe za igru, dok drugi služe i za izvršavanje određenih zadataka poput snimanja i slikanja. Ako ste ljubitelj snimanja i fotografije i gledate kako da upotpunite svoje rekvizite za snimanje dronom, vjerojatno se pitate koji su najbolji jeftini dronovi na tržištu. U nastavku ćemo vam probati pomoći u nalaženju odgovora na ovo pitanje. Kako bi donijeli što kvalitetniju analizu, potrebno je u obzir uzeti razne značajke poput kvalitete, mogućnosti leta, dimenzija i dizajna, pa tako i do kvalitete snimanja i fotografiranja. Jednostavnost upotrebe i cijena su također neizostavne stavke. Tako na raspolaganju imate modele već ispod 1500 kn. Najbolji jeftini dronovi su iPro Drone, Explore Air dron, Tactic Air Drone, Dron Pro i Dron X. U nastavku ćemo vam objasniti zašto je svaki od spomenutih dronova dospio na listu i po čemu se ističu pred konkurentima.

Najbolji jeftini dronovi na tržištu trenutno

Iako ste spremni kupiti dron, razumno je da ne želite dati previše novaca već točno onoliko koliko ćete i dobiti zauzvrat sa samim proizvodom. Stoga vam kvaliteta proizvoda i ostale značajke igraju veliku važnost. U nastavku ćemo vam stoga reći koji su najbolji jeftini dronovi na tržištu trenutno, kako biste mogli lakše donijeti svoju odluku o kupnji. Tako se među njima ističe svakako iPro Drone. Ovaj dron je naoružan moćnom 4K podesivom kamerom, raspolaže i 5G WiFI prijenosom podataka, a ima i funkcije poput filtera i raznih video efekata. Inteligentni modovi omogućuju vrlo lako upravljanje i letenje. Točnije, možete koristiti svega jednu tipku da dignete dron u zrak i da ga vratite nazad do vas. Cijena mu je također malo iznad 1200 kn što ga čini veoma povoljnim. Najbolji jeftini dronovi osim ovog su i Explore Air koji se ističe odličnom automatskom stabilizacijom ako volite snimke bez ikakvog podrhtavanja, širokokutna HD kamera i “prati me” opcija također su velike prednosti ovog proizvoda, a cijena samo 628 kuna!

Saznajte koji su najbolji jeftini dronovi na tržištu!

Osim modela koje smo prethodno istaknuli, vrijedi znati da to nisu jedini najbolji jeftini dronovi na tržištu. Budući da je ovaj tehnološki sektor veoma popularan među kupcima, radi se o jako konkurentnom području gdje mnogi proizvođači nude svoj proizvod. Tactic Air Drone je tako jedan od njih. Za svega 600 kn moguće je dobiti kvalitetan dron koji ima opciju automatskog praćenja objekta. Drugim riječima, ako npr. skijate ili radite kakvu drugu aktivnost, ovaj dron će vas automatski pratiti dok vi izvršavate svoju radnju, i na taj način vam pružiti vrhunske snimke iz zraka bez da gubite vrijeme na upravljanje. Modularna baterija vam nudi 20 minuta leta, a kut gledanja je visokih 120 stupnjeva. Ako s ovim niste zadovolji, postoje najbolji jeftini dronovi koji imaju i druge značajke poput različitih modela brzine leta, sklopivosti i lake prenosivosti, led noćnog svijetla, naprednih kamera i visokih tehnologija za precizno upravljanje. Istražite koji se sve dronovi nude na internetu i donesite svoju odluku!

Tagovi:

Xtactical dron - za snimanje u svim uvjetima

Sve u jednom!
 • Prednja FPV kamera 12MP
 • Video u formatu Ultra HD
 • Prijenos FHD na 1 km
 • Otkrivanje prepreka u 4 smjera
 • Milijuni boja
 • Snimanje u RAW
 • Inteligentni HDR