Herbalife zarada

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!
HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.
Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!
 
Herbalife zarada

Herbalife zarada kako započeti

Kako započeti ostvarivati da vam Herbalife zarada bude izvor prihoda, ali i dodatna zarada uz redovan posao. Herbalife je zajednica koja je povezana i koja brine o svakom svom pojedinom kupcu, a li još više o svojim članovima. Ukoliko želite postati članom Herbalife Nutrition bi će potrebno to učiniti putem prijavnice.

No, postoje određeni uvjeti koji se trebaju ispuniti za članstvo kako biste mogli i ostvariti svoju zamisao Herbalife zarada u skorije vrijeme. Da biste postali članom trebate imati člana Sponzora koji je već član Herbalife Nutrition. Sljedeće što trebate je kupiti Članski paket koji se skraćeno naziva HMP, te predati prijavnicu i ugovor za članstvo koje tek treba biti prihvaćena od strane Herbalife Nutrition-a.

Ovaj osnovni HMP paket se novom članu prodaje po originalnoj cijeni bez marže i zarade Sponzora, dakle sa popustom. Sam Herbalife Nutrition preporučuje novim članovima da se ne zadužuju i stvaraju zalihe dok ne prođu obuku i nauče pravilnik kojeg se trebaju držati prilikom prodaje kao članovi.

Herbalife zarada i pravila

Herbalife zarada se može ostvariti uz poštivanje ugovorenih pravila koji se treba držati. Na primjer potrebno je plaćati članarinu, svoje članstvo ne može se prenositi na drugu osobu, dokumentacija koja se predaje Herbalife Nutritionu mora biti uredna i aktualna. Članstvo možete ostvariti ugovorno dijeleći ga zajedno sa bračnim partnerom, no postoji i uvjeti ukoliko dođe do raskida braka na koji način se rješava partnerstvo unutar Nutrition zajednice.

Dalje su pravila da se ne može kupovati od drugih članova Herbalife već isključivo od Herbalife Nutrition, niti se smije plaćati narudžbe u ime drugih članova. Sve je uređeno na način da se prati osobni prodajni razvoj člana distributera te se prema tome određuju i napredovanja i bonusi i Herbalife zarada.

Plaćanje proizvoda treba biti prema Herbalife Nutritionu sa vlastitog računa i odgovaraju financijski ukoliko nalozi za plaćanje nisu provedeni, a Herbalife Nutrition može u tom slučaju ograničiti povlastice tog člana. U svakom slučaju postoje stroga pravila kojih se treba pridržavati kako bi se moglo zarađivati.

Herbalife zarada vrste članstva u Herbalife Nutrition

Herbalife zarada se može ostvarivati jedino ako ste član Herbalife Nutritiona. Član možete postati kao pojedinac fizička osoba, te će vaši prihodi koje ostvarite biti prijavljeni na vaš osobni identifikacijski broj, odnosno porezni broj poreznoj upravi radi oporezivanja kako ne bi došlo do utaje poreza za ostvarena primanja.

Za članstvo u Herbalife Nutrition je minimalna dob za prijavu 18 godina, a mlađe osobe ne mogu tražiti članstvo jer nisu punoljetne i zapravo ne mogu samostalno odgovarati pred zakonom. Ukoliko vi i vaš bračni partner/ica želite ostvariti zajedno Herbalife zarada kao dodatni prihod možete dobiti samo jedno od vas dvoje članstvo. Jednako tako je i kada dva člana sklope brak, jedna od njih će trebati odustati od članstva, osim ako su oboje došli do razine Supervizora ili više razine u prodajnoj hijerarhiji.

Ukoliko ste u braku ili izvanbračnoj dugogodišnjoj vezi bit će potrebno dati podatke svog partnera i vi kao član odgovarate za postupke svog partnera da budu u skladu Herbalife pravila za poslovanje sa Herbalife Nutrition.


Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!
HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.
Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!