Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!

 

Herbalife recepti

Sponzorirano

Herbalife recepti

Herbalife recepti uz Herbalife proizvode

Herbalife recepti se mogu koristiti uz Herbalife proizvode u kombinaciji sa raznim hranjivim i zdravim namirnicama. Cilj je Herbalife Nutrition zajednice svojim korisnicima ponuditi uz proizvode i ideje kako mogu proizvode koristiti i u raznim receptima te na takav način upotrebljavati Herbalife proizvode.

Herbalife recepti služe tome da vam daju ideje jer ćete možda smisliti sami svoj recept uz primjenu Herbalife shake-ova. Najjednostavnija je primjena izmiksati shake i popiti ga. No, uz pomoć recepata možete na vrlo brz i jednostavan način pripremiti raznovrsna jela koja će biti ugodna oku, a još ugodnija kao obrok.

Uz pomoć recepata koje vam daje Herbalife dobivate i informaciju o tome koliko kalorija unosite tim receptom u svoj organizam, te na taj način možete biti sigurni da slijedite upute o unosu kalorija koje su vam potrebne a opet nisu suvišne. Recepti će vam dati informaciju o tome koliko energije unosite, masti, ugljikohidrata, vlakana, proteina i šećera po svakom obroku, a to je upravo ono što želite.

Herbalife recepti za slatke obroke

Herbalife recepti za slatke obroke vam omogućavaju da se ne odričete slatke hrane koju tako volite, već da imate informaciju o kalorijama i ostalim sastojcima koje tim slatkim obrokom unosite po pojedinoj porciji.

Jedan takav Herbalife recept je i recept za proteinske palačinke Cookie Crunch kojim ćete po jednoj porciji unijeti samo 277 kcal energije. Sam recept ne iziskuje puno vremena za pripremu, ukupno petnaestak minuta, a uz Formulu 1 sa okusom Cookie Crunch treba vam još samo nekoliko sastojaka poput kikiriki maslaca, jaja, praška za pecivo i malo vode. Pronađite recept i isprobajte ga, te uživajte u svom omiljenom slatkom jelu.

Želite li svoju dragu osobu iznenaditi za Valentinovo pripremite mu/joj proteinske brownie koristeći se Herbalife recepti uputama, a za pripremu će vam trebati samo dvadesetak minuta. Ostale namirnice koje vam trebaju su kakao, bezglutenske zobene pahuljice, jaje, malo meda, napitak od badema, ekstrakt vanilije, te svježe ili smrznute maline kojima ćete ukrasiti svoj brownie za Valentinovo.

Herbalife recepti za slane obroke

Herbalife recepti za slane obroke namijenjeni su osobama koje više vole slane zalogaje nego slatke. Isprobajte muffine sa sušenim rajčicama uz dodatak pečenih paprika. Ovaj obrok je prihvatljiv i vegetarijancima a baza je Herbalife proizvod mješavina za proteinski napitak. Iznenadit ćete se koliko maštovit obrok može biti uz Herbalife recepti i preporuke uz dodatak namirnica koje su hranjive i zdrave kao što su zobene pahuljice, malo vlasca, jaja, ribanog sira, malo maslinovog ulja, te sušenih rajčica i prepečenih paprika po kojima je recept i dobio ime. Isprobajte sami, pronađite recept na stranicama Herbalife Nutritiona jer porcija nosi samo 171 kcal.

Herbalife recept će vam dati ideju i da napravite proteinski omlet od špinata koji možete pripremiti za samo pola sata. Od sastojaka va treba proteinski prah koji već trošite, grčki jogurt, bjelanjci, brašno, smrznuti ili svježi špinat, po želji chia sjemenke malo vode i soli. Ovaj recept doista vrijedi isprobati jer sa samo 86 kcal ćete dobiti vrhunski pripremljen hranjiv i zdrav obrok.

Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!