Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!

 

Herbalife proteini

Sponzorirano

Herbalife proteini

Herbalife proteini sastav mješavine za proteinski napitak

Herbalife proteini se mogu nabaviti u obliku proizvoda mješavine za proteinski napitak sa okusom vanilije. Priprema napitka je vrlo jednostavna i brza. Osnovni sastav ovog napitka su visokokvalitetni proteini, ugljikohidrati, 22 različitih vitamina i minerala. Ovaj napitak mogu konzumirati i vegetarijanci jer svojim sastavom udovoljava i vegetarijanskim zahtjevima.

Proizvod Herbalife proteini sadrže formulu koja u sebi ima visokokvalitetne proteine ekstrahirane ih soje, ujedno među velikom skupinom vitamina sadrži i vitamin D koji gradi imunološki sustav, te vitamin C koji diže energiju tijela i smanjuje umor.

Proteini iz soje, ugljikohidrati, vitamini, minerali koji su u omjeru za dnevno potrebnu dozu ljudskom tijelu odličan su sastav koji predstavlja dodatka prehrani, ali i može predstavljati jedan od obroka kada koristite ovaj napitak u namjeri da kontrolirate tjelesnu težinu ili održavate optimalnu tjelesnu težinu. Moguće je mješavinu napraviti sa polumasnim ili obranim mlijekom, te mlijekom bilo kojeg izvora ovisno koje mlijeko želite, možete i smijete konzumirati.

Herbalife proteini kada ih konzumirati

Herbalife proteini se mogu konzumirati kao brzo i jednostavno pripremljeni shake-ovi koje ćete piti sa različitim ciljevima. Ti ciljevi mogu biti mršavljenje, kontroliranje tjelesne težine, održavanje tjelesne težine, dodatak prehrani kod bavljenja napornim sportskim treninzima i vježbanjem.

Ovisno o cilju tako ćete i Herbalife proteini biti na vašem meniju. Za kontroliranje tjelesne težine i mršavljenje možete odabrati shake koji će predstavljati zamjenski obrok čak dva glavna obroka. No, pri tome trebate prilagoditi i ostalu prehranu tokom dana, jer ukoliko nastavite sa slatkom, masnom hranom nema smisla trošiti shake-ove.

Ukoliko su vam proteini potrebni jer se bavite pojačanim sportskim aktivnostima pobrinite se da pribavite shake-ove namijenjene kao dodatak prehrani za sportaše, te također nabavite napitke koji će nadomjestiti elektrolite koje ste izgubili napornim vježbanjem i treniranjem. Vegani i vegetarijanci su također zadovoljni formulom koju Herbalife nudi u svom programu proteina jer ne sadrže sastojke životinjskog, nego isključivo biljnog porijekla, proteine iz soje.

Herbalife proteini priprema za konzumaciju

Kako se pripremaju i konzumiraju Herbalife proteini? Na svakom pakiranju ovisno o proizvodu koji ste nabavili su uputstva za pripremu koja je jednostavna i brza. Prije upotrebe potrebno je protresti pakiranje kako bi se sadržaj jednolično ispremiješao, te otvoriti pakiranje i po uputstvu dodati prah u određenu količinu mlijeka ili druge tekućine, te izmiksati u shake.

Ukoliko ste nabavili mješavinu proteinskog praha za shake s okusom vanilije koji predstavlja zamjenski obrok uzet ćete dvije žlice mješavine i pomiješati sa 2,5 dcl hladne vode. Ovaj napitak ne predstavlja zamjenski obrok već nadopuna zdravoj prehrani kojoj ćete unijeti dodatne proteine.

No ukoliko ste nabavili shake koji služi kao zamjenski obrok pun proteina njega ćete pomiješati da mlijekom i izmiksati u shake, te vam on može poslužiti kao zamjenski obrok jednom ili dva puta na dan. No, Herbalife proteini se mogu pronaći i u obliku proteinskih pločica koje su odličan zalogaj kao međuobrok, koji će vam dati potrebu snagu da izdržite do sljedećeg obroka.

Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!