Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!

 

Herbalife dijeta plan ishrane

Sponzorirano

Herbalife dijeta plan ishrane

Herbalife dijeta plan ishrane i zašto napraviti plan ishrane?

Zdrav život i dobar plan ishrane postaju sve popularniji. Dobar plan i pomno odabrane namirnice ne samo da nam štede vrijeme u kuhanju i spašavaju nas muke o razmišljanju što kuhati, već nam pomaže i u procesu mršavljenja. Plan ishrane ili plan prehrane je zapravo naziv za bilo koju strategiju s kojom se mi odlučujemo što ćemo jesti u sljedećim tjednima ili mjesecima. Plan je često povezan sa specifičnom dijetom ili programom za vježbanje. Herbalife dijeta plan ishrane je jedan od primjera kako okviran plan prehrane može pomoći u skidanju kilograma i postizanju željenih ciljeva na vagi i u planiranju jela.

Zašto je korisno planirati svoju prehranu? U svijetu gdje je sve užurbano uvijek je dobro imati plan unaprijed, osobito ako je on povezan s našim zdravljem. Herbalife dijeta plan ishrane nas tako primjerice uči da je proces određivanja hrane koje jedemo tijekom sljedećih dana super korak ako želimo skinuti par kilograma i riješiti se hrane koja šteti našem organizmu. Prije nego se odlučite na bilo kakav plan prehrane ili dijetu zapitajte se koji su vam ciljevi i zašto želite smršaviti, a zatim krenite u realizaciju.

Herbalife dijeta plan ishrane i što on sadrži?

Herbalife dijeta plan ishrane se sastoji od 5 obroka dnevno. Doručak se sastoji od Herbalife shake-a po želji u koji možete ubaciti određenu voćku kako bi poboljšali njegov okus. Prvog međuobroka bi bilo poželjno da pijete čaj ili vodu i da se krećete. Prvi međuobrok u danu se sastoji od jedne voćke ili jedne energetske pločice. Važno je naglasiti da je u jednom danu važno popiti do 2,5 l vode kako bi dijeta bila uspješna. Za ručak možete pojesti juhu, sezonsku salatu, 150 g bijelog mesa i kriška raženog kruha.

Nakon 30 minuta trebate popiti Herbalife čaj za mršavljenje. Drugi međuobrok se sastoji od salate ili proteinske pločice i čaša vode. Večera kao zadnji obrok treba biti skromna, birate Herbalife zamjenski obrok po svojem izboru. Zamjenski obroci su bogati vlaknima, što znači da unutar našeg probavnog trakta dolazi do bubrenja i osjećaja sitosti. Iako je teško izdržati prvi dan režima, imajte na umu zašto ste započeli. Herbalife dijeta plan ishrane obećava željene rezultate ukoliko se držite njenog plana i programa.

Herbalife dijeta plan ishrane i koji je očekivan gubitak kilograma?

Navedeni Herbalife dijeta plan ishrane u sebi sadrži unos od 1200 kalorija svaki dan. Ako se detaljno držite plana i programa, u mjesec dana možete izgubiti od 4 do 8 kilograma. Herbalife zapravo naglašava kako nije riječ o dijeti, već o sasvim novom načinu prehrane. Da li se može ubrzati gubitak kilograma? Herbalife dijeta plan ishrane se ne bi smio mijenjati, ali možete pridonijeti svom mršavljenju ako se još dodatno bavite tjelovježbom, ako pijete do 2,5 l vode svaki dan, ako imate svakodnevne šetnje.

Ako primijetite kako vam navedena dijeta ne daje željene rezultate a poduzimate sve što možete, tada je najbolje da se obratite Herbalife stručnjaku koji će vam pomoći napraviti režim prehrane koji će vam više odgovarati. Koliko dugo je poželjno provoditi navedenu dijetu? Dok ne postignete svoje željene rezultate. U slučaju pojave određenih simptoma koje niste osjetili prije dijete važno je da se obratite svome liječniku i Herbalife stručnjaku kako bi zatražili možda drugi plan prehrane.

Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!