Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!

 

Herbalife aloe vera cijena

Sponzorirano

Herbalife aloe vera cijena

Herbalife aloe vera cijena koncentrata

Herbalife aloe vera cijena ovog osvježavajućeg napitka koji predstavlja ljekoviti eliksir zdravlja doista nije neprimjerena u odnosu na činjenicu da ovaj preparat možete konzumirati mjesec dana ako ga pravilno držite u hladnjaku nakon otvaranja. Također, djelotvornost i ljekovitost ovg napitka nema granica pa cijena koju je proizvođač odredio za prodaju ovog napitka možemo reći da je vrlo niska s obzirom da napitak doista liječi.

Na službenim stranicama Herbalife web trgovine možete pronaći pakiranje ovog koncentrata biljke aloe vera u pakiranju od 473 ml. Herbalife aloe vera cijena na službenim stranicama iznosi oko 288 kuna za ovo pakiranje.

Cijena je sasvim pristojna i nije velika u odnosu na dobrobit koji ovaj dodatak prehrani u obliku napitka daje. Izvrsna je zamjena jer je vrlo ukusan i niskokaloričan napitak koji cijelom tijelu daje hidrataciju neophodnu za zdravi metabolizam i zdravi probavni sustav. U svom sastavu ne sadrži šećer pa je pogodan i za dijabetičare koji moraju paziti na sve što piju i jedu.

Herbalife aloe vera cijena gel za umirenje

Ukoliko vas zanima Herbalife aloe vera cijena gela za umirenje prvo se upoznajete sa ovim izuzetnim gelom. Aloe vera sama po sebi ima ljekovito djelovanje i na ljudsku kožu jer je hidratizira i hrani svojim prirodnim vitaminima i mineralima koji su potrebni i našoj koži. Ukoliko je vaša koža suha, naročito ruke koje su izložene vanjskim utjecajima i sapunima mogu biti vrlo suhe i potrebno ih je hidratizirati.

Herbalife aloe vera cijena gela iznosi 90-tak kuna za pakiranje od 200 ml. Gel u sebi sadrži i afrički shea maslac te će vaša koža biti mekša i glatka ukoliko ovaj gel upotrebljavate svakodnevno. Gel je pogodan za sve tipove kože, pa čak i za osjetljivu kožu jer aloe vera djeluje protuupalno i smirujuće, pa se gel može koristiti i za osjetljivu kožu.

Osim aloe vera i shea maslaca gel sadrži i druge biljke koje djeluju regenerirajući na kožu, istovremeno pružajući dovoljno neophodne vlage koži. Gel je bez mirisa tako da nije parfumiran, a također ne sadrži niti parabene niti sulfate, već je napravljen na prirodnoj bazi.

Herbalife aloe vera cijena šampona i regeneratora

Herbalife aloe vera cijena šampona i regeneratora za pakiranje od po 250 ml iznosi oko 90-tak kuna svaki, što je znatno više u odnosu na farmaceutske šampone koji se prodaju na biljnoj bazi. No, farmaceutski šamponi i regeneratori imaju u sebi formulu sastojaka koji nisu isključivo na biljnoj bazi kao što su Herbalife aloe vera šamponi i regeneratori, stoga Herbalife aloe vera cijena za šampon i regenerator je potpuno opravdana.

Također, svojim učinkom obični šamponi nemaju djelovanje poput Herbalife preparata. Herbalife šampon aloe vera ne samo da regenerira i jača kosu, već je čini svilenom i mekom. Već nakon samo jedne upotrebe osjetit ćete razliku u odnosu na druge šampone i regeneratore. Ovaj šampon utječe na smanjivanje pucanja kose za čak 90% jer je napravljen uz aloe vera sa proteinom iz pšenice.

Kao i šampon, tako i regenerator ne sadrži parabene ni sulfate, no ima u sebi formulu koja svojim djelovanjem ne utječe na bojanu kosu već je čuva. Ukoliko koristite Herbalife aloe vera šampon pojačat ćete njegovo djelovanje Herbalife aloe vera regeneratorom, ova investicija će vam se zdravstveno isplatiti jer će vaša kosa biti i izgledom lijepa, ali još važnije bit će zdrava.

Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!